Belépés
velemenyezd: Krónika 5. rész (uniós helyreállítási csomag)
jobbikos, DK-s és szocialista vezérszónokok által elmondottakat. A baloldal azt szeretné, hogy Magyarországot büntessék meg, vonjanak el tőle jogokat és pénzt - közölte.
Varga-Damm Andrea (Jobbik) azt mondta, a parlament felhatalmazására nem is lenne szükség, mivel a kormánynak attól függetlenül is mindig a magyar érdekeket kell képviselnie, a lehető legjobb feltételeket kiha
2020-07-14 15:02:25
velemenyezd: Krónika 6. rész (azonnali kérdések, napirend után)
követően Keresztes László Lóránt (LMP) arról beszélt, hogy szerintük a kormány szándékaival ellentétben nem leépíteni, hanem fejleszteni kellene a magyar vasúthálózatot.
Varga-Damm Andrea (Jobbik) elmondta, politikai nyomásra születhetett enyhe ítélet Kaleta Gábor, volt perui nagykövet pedofilbotrányának ügyében.
Frakciótársa, Potocskáné Kőrösi Anita ismételten azt kér
2020-07-13 17:52:39
velemenyezd: Krónika 4. rész (azonnali kérdések)
volt, ami anélkül jött létre, hogy az ellenzék támogatta volna a válságkezelés lépéseit - szögezte le.
Független: miért töltetnek ki kérdőíveket az Erzsébet-táborokban?
Varga-Damm Andrea (független) azt bírálta, hogy a hírek szerint az Erzsébet-táborokban nyaraló gyermekekkel a szüleikkel, családjukkal, barátaikkal való kapcsolatra rákérdező kérdőíveket töltetnek ki.
2020-07-13 17:22:15
velemenyezd: Krónika 9. rész (költségvetés)
kezdeményezését.
Nagy Csaba (Fidesz) a Magyar falu program forrásainak bővüléséről szólt. Azt mondta: a program politikamentesen nyújt forrásokat a kistelepüléseknek.
Varga-Damm Andrea (független) a közalkalmazotti fizetési osztályok garantált illetményéről szólva közölte: a kormány azokat nem becsüli semmire, akik a legkilátástalanabb helyzetben lévőkkel foglalkoznak a
2020-06-29 19:02:49
velemenyezd: Krónika 6. rész (költségvetés megalapozása)
elfogadhatatlanak nevezte, hogy a kormányzat aktívan vagy passzívan kiejtsen embereket a társadalombiztosítási ellátásból.
Független: csak kilenc százalék a társasági adó
Varga-Damm Andrea (független) azt mondta, hogy a salátatörvény 45 törvényt módosít, de ezek közül csak mintegy 29-nek van köze a költségvetéshez.
Felháborítónak nevezte, hogy a kormány meg akarja
2020-06-12 17:23:08
velemenyezd: Krónika 5. rész (költségvetés)
intézményesített kifosztása zajlott. A kormány pedig 2010 óta térdre borul a bankrendszer előtt - tette hozzá.

Független: csökken a KKM és ez Emmi költségvetési forrása

Varga-Damm Andrea (független) azt kifogásolta, hogy a tervezetben jelentősen csökken a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM), valamint az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) költségv
2020-06-12 15:42:55
velemenyezd: Nézőpont: a Jobbik 2022-re feleslegessé válhat
közös lista szempontjából különösen érdekes a Jobbik helyzete: a párt 10 százalék alatti támogatottsága állandósult (jelenleg 9 százalék), de a volt pártelnök, Sneider Tamás és Varga-Damm Andrea országgyűlési képviselő kilépése a frakcióból azonnal nem mutatkozott meg a párt támogatottságán. A következő hónapok kulcskérdésének nevezte, hogy Jakab Péter pártelnök jól taktikázott-e
2020-06-12 07:04:14
velemenyezd: Krónika 10. rész (költségvetés)
Növelnék a szociális területen dolgozók juttatásait, nekik is járna az ötszázezer forintos egyszeri jutalom.

Független: a válság költségvetése a 2021-es

Varga-Damm Andrea (független képviselő) szerint a mostani a válság költségvetése. A kormány kénytelen volt a járvány miatti "gazdasági omlást" valamilyen módon lereagálni - állapította meg. Szerinte alulterve
2020-06-10 19:43:01
velemenyezd: Krónika 6. rész (kártalanítás, sport)
Nem látszik a jogérvényesítésre vonatkozó határidő sem - jegyezte meg, és felvetette: a büntetés-végrehajtási bírák esetében plusz terhek jelentkeznek majd.
Független
Varga-Damm Andrea (független képviselő) arról beszélt, hogy nincs ma jogász az országban, aki egy ilyen előterjesztést ne üdvözölne. Kitért arra, hogy az elmúlt harminc év gyakorlata azt mutatta, hogy nem v
2020-06-09 14:32:47
velemenyezd: Krónika 11. rész (a nemzeti önazonosság védelméről, napirend után)
finanszírozásából.
Rig Lajos (Jobbik) kezdeményezte, hogy az egészségügyi dolgozókhoz hasonlóan a szociális szférában dolgozók is kapjanak egyszeri, 500 ezer forintos juttatást.
Varga-Damm Andrea (független) a Trianon utáni és a 2011-es demográfiai adatokat elemezte. Beszélt a nemzeti önazonosságról is, közölve, mindenkinek tennie kell azért valamit, hogy "visszajöjjön"
2020-06-08 20:13:12
velemenyezd: Krónika 12. rész (Színház- és Filmművészeti Egyetem, napirend után)
kérte a parlamenttől.
Napirend után
A napirendi pontok tárgyalását követően Ungár Péter (LMP) Sopron és környéke trianoni döntés utáni hűségét köszönte meg.
Varga-Damm Andrea (független) felszólalásában lélektelennek nevezte a kormánypártok trianoni megemlékezését.
Tordai Bence (Párbeszéd) pedig azt mondta, hogy Varga Mihály pénzügyminiszter kormánypárti ké
2020-06-04 22:53:41
velemenyezd: Krónika 6. rész (tizenharmadik havi nyugdíj)
között - jelentette ki.
A képviselő szerint a Fidesz azt gondolja, hogy ezzel meg tudja venni a nyugdíjasok szavazatát, de ennél - mondta - a nyugdíjasok okosabbak.

Varga-Damm Andrea: nem emelik a nyugdíjasok életszínvonalát

Varga-Damm Andrea (független) szerint a kormány 2022-ig, tehát a választásokig megpróbálja a nyugdíjasokat arra késztetni, hogy ráj
2020-06-04 17:02:22
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Filmművészeti Egyetem, Varga-Damm Andrea, Keresztes László Lóránt, Kaleta Gábor, Potocskáné Kőrösi Anita, Nagy Csaba, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Sneider Tamás, Jakab Péter, Ungár Péter, Tordai Bence, Varga Mihály, nemzeti önazonosság, parlament felhatalmazására, kormánynak attól, magyar érdekeket, lehető legjobb, kormány szándékaival, magyar vasúthálózatot, ellenzék támogatta, válságkezelés lépéseit, hírek szerint, program politikamentesen, közalkalmazotti fizetési, kormány azokat, kormányzat aktívan,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.