Belépés
velemenyezd: Kajak-kenu ob - Kopasz, Bodonyi és a kenunégyes duplázott
Molnár Rebeka, Sáling Laura (Graboplas
2019-07-27 18:42:39
velemenyezd: Orădeanul Csaba Varga a cucerit al patrulea optmiar într-o furtună de zăpadă
situaţia, pe lângă că ningea bătea şi foarte tare vântul, nu vedeam aproape nimic, de aceea, din acest punct de vedere, a fost foarte greu. Însă după aceea am avut vreme excelentă" - a spus Varga, într-o declaraţie telefonică acordată agenţiei ungare de presă MTI, duminică.
Alpinistul a adăugat: în ciuda vremii nefavorabile nu şi-a pus niciun moment problema să renunţe, deşi
2019-07-21 18:12:06
velemenyezd: Varga Csaba hóviharban mászta meg negyedik nyolcezres csúcsát
vártuk, hogy a helyzet jobbra forduljon, a hóesés mellett nagyon fújt a szél is, szinte semmit nem láttunk, ezért ilyen szempontból nagyon nehéz volt. Viszont utána remek idő lett" - mondta Varga Csaba, aki a sikeres csúcstámadás után vasárnap telefonon nyilatkozott az MTI-nek.
Hozzátette: a kedvezőtlen időjárás ellenére nem vetődött fel benne, hogy visszafordul, bár ha tudta
2019-07-21 12:41:46
velemenyezd: Orădeanul Csaba Varga a cucerit vârful Hidden Peak, de 8080 de m

Varga a transmis, la ora 12.10, ora României, un mesaj de la 8080 de m înălţime, de pe Hidden Peak. "Salutări tuturor! Sunt pe vârf - a fost al naibii de greu, mă pornesc în jos", citează comunicatul de presă cuvintele alpinistului.
Alpinistul maghiar din Oradea a ajuns pe 1 iulie la tabăra de bază a muntelui şi a efectuat două trasee de aclimatizare, pentru a-şi pregăti
2019-07-19 15:22:35
velemenyezd: Varga Csaba felért a 8080 méteres Hidden Peak csúcsára

Varga Csaba magyar idő szerint 11.10-kor jelentkezett be a 8080 méteres Hidden Peak csúcsáról. "Sziasztok! Fent vagyok a csúcson - baromi nehéz volt, indulok lefelé!" - idézi a közlemény a hegymászó szavait.
Az erdélyi magyar alpinista július 1-jén érkezett meg a hegy alaptáborába és két akklimatizációs kört teljesített, hogy felkészítse szervezetét a tengerszint felett
2019-07-19 13:31:57
velemenyezd: Krónika 5. rész (napirend után)
Steinmetz Ádám a balatonboglári borvidék problémáira hívta fel a figyelmet, a jó minőség dacára alacsony helyi felvásárlási árakra és az olasz importtermékek tömeges behozatalára utalva.
Varga-Damm Andrea (Jobbik) a június végén elhunyt Szigeti Tóth János néptanítóról, az általa megálmodott népfőiskolai rendszer létrehozójáról emlékezett meg napirend utáni felszólalásában.
2019-07-12 13:31:50
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Debrecenben a baloldal tovább egyeztet

Varga Zoltán arra reagált, hogy a Jobbik, a Momentum és az LMP képviselői bejelentették: Kőszeghy Csanád Ábelt, a Jobbik helyi frakcióvezetőjét indítják közös polgármesterjelöltként az őszi választáson.
A DK-s politikus a három párt lépéséről azt mondta, az év eleje óta tartó ellenzéki tárgyalásokon érzékelhető volt, hogy "meghatározott pillanatban cserben hagyják a tárg
2019-07-09 16:21:42
furaila: Ügynökök az Országgyűlésben 1990-1994
Halmosi István r. őrnagy veszi át a ,,Pápai" fedőnevű ,,T"-lakáson. Dr. Végh Béla a koalíciós idők előtt a kisgazdapárt megyei főtitkára volt, kiváló kapcsolatokat ápolva Varga Bélával, Saláta Kálmánnal és másokkal. Most, mint a kisipari termelőszövetkezetek megyei szövetsége (KISZÖV) nyugdíjas vezető jogászáról jelent róla ,,Szabadkai".
1974
2019-07-09 00:44:32
velemenyezd: Krónika 8. rész (azonnali kérdések, kérdések)
kormányhivatalok ellenőrzik az önkormányzat gazdálkodásának szabályszerűségét, de a célszerűségét nem, utóbbiról a választók mondanak ítéletet.
Jobbik: meddig mérgezik még Magyarországot?
Varga-Damm Andrea (Jobbik) azt mondta, hogy a társadalom tanulja a szennyvíziszap szót, ugyanis Horvátországból feldolgozott ürüléket hoznak Magyarországra.
Minden évben kiderül, h
2019-07-08 19:12:14
velemenyezd: Kubatov: az idei aranyév volt az FTC-nél

"Azt mondják, hogy a Ferencvárosnak talán ilyen sikeres éve még sosem volt, márpedig ha ez így van, akkor nyilván ez egy aranyévnek nevezhető, mert ennyi érmet szerezni, ilyen diadalokon túllenni, ennyi bajnokságot megnyerni, az nem kis teljesítmény" - mondta az FTC-t 2011 februárja óta irányító sportvezető a klub honlapjának adott szezonzáró interjúban, melyet azzal kezdett,
2019-06-17 11:41:58
velemenyezd: Három-három érkező és távozó az FTC BL-győztes vízilabdacsapatánál
Kupát, illetve a hazai és az európai Szuperkupát is. A kétszeres olimpiai bajnok sportvezető kifejtette: ez a klub, a szakosztály, a játékosok és az edzők közös munkájának gyümölcse.
Varga Zsolt vezetőedző arról beszélt, hogy elképesztő plusz terhet jelentett a BL, aszezon második felében pedig rengeteg sérülés nehezítette a munkáját, mert áprilisban és májusban nem tudott a
2019-06-14 07:19:45
velemenyezd: Orbán Viktor levélben gratulált a Ferencváros BL-győztes vízilabdacsapatának
munkáját, gratulált a "kivételes feszültségű meccsekhez és a végül ötméteres-párbajban elnyert Bajnokok Ligája-trófeához" és hasonlóan eredményes további szezonokat kívánt az együttesnek.
A Varga Zsolt vezetőedző által irányított FTC-Telekom Waterpolo a szombati döntőben a címvédőként indult görög Olympiakoszt verte ötméteresekkel, s ezzel a sorozat történetének hatodik magya
2019-06-14 07:06:48
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Orădeanul Csaba Varga, Varga Csaba, Hidden Peak, Orbán Viktor, Ferencváros BL-győztes, Molnár Rebeka, Sáling Laura, Steinmetz Ádám, Varga-Damm Andrea, Szigeti Tóth János, Varga Zoltán, Kőszeghy Csanád Ábelt, Halmosi István, Végh Béla, Varga Bélával, Saláta Kálmánnal, Varga Zsolt, Bajnokok Ligája-trófeához, FTC-Telekom Waterpolo, kenunégyes duplázott, cucerit vârful, 8080 méteres, baloldal tovább, idei aranyév, fost foarte, spus Varga,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.