Belépés
velemenyezd: Megválasztották az Európai Parlament parlamentközi küldöttségeinek tagjait
küldöttség tagja, az EU-Törökország parlamenti vegyes bizottságba delegált küldöttség póttagja, az EU-Oroszország parlamenti együttműködési bizottságba delegált küldöttség póttagja lett.
Ujhelyi István, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) képviselője a Kínai Népköztársasággal fenntartott kapcsolatokért felelős küldöttség póttagja lett.
Gyöngyösi Márton, a Jobbik képviselője
2019-07-18 12:31:50
velemenyezd: MSZP: kezeletlen szennyvíziszapot rakhatnak le Székesfehérvár mellett
tapasztalataik alapján azonban nemcsak Horvátországból érkezik a székesfehérvári bányába szennyvíziszap.
Kitért arra is, miután a zágrábi szennyvízkezelő nem válaszolt kérdéseikre, Ujhelyi István szocialista európai parlamenti képviselő segítségével az Európai Parlament környezetvédelmi bizottságához fordulnak, hogy megtudják, a horvátok kaptak-e uniós forrást a szennyvízisza
2019-07-16 16:13:02
velemenyezd: EU-tisztújítás - Deutsch Tamás: az EB új elnöke tegyen meg mindent a bevándorlás megállításáért
Hitelesebb, demokratikusabb, átláthatóbb Európai Uniót szeretnének. Nagyon sokan úgy gondolják, hogy mint bizottsági elnökjelölt, személye elfogadhatatlan" - tette hozzá a képviselő.
Ujhelyi István szocialista EP-képviselő az egyik közösségi oldalon közzétett nyilatkozatában kijelentette, támogatja Ursula von der Leyen programját, azonban továbbra is ellenzi kiválasztásának
2019-07-16 15:12:42
velemenyezd: EU-tisztújítás - Fidesz-KDNP EP-képviselőcsoport: a néppárti frakció kitart Hidvéghi mellett
betartásáról papolnak" - fogalmaztak.
Az Európai Parlament szakbizottságai múlt szerdai alakuló ülésükön négy magyar képviselőt, Deutsch Tamás és Gál Kinga fideszes EP-képviselőket, Ujhelyi István szocialista képviselőt, valamint Winkler Gyula RMDSZ-es EP-képviselőt választották meg EP-bizottsági alelnöki posztokra.
A képviselők több szakbizottság esetében is későbbre h
2019-07-15 22:52:19
velemenyezd: Winkler Gyula RMDSZ-es EP-képviselő a nemzetközi kereskedelemért (INTA) felelős bizottság alelnöke lett
költségvetés-ellenőrző bizottság (CONT) negyedik alelnöke lett, Gál Kinga fideszes képviselőt a biztonság- és védelempolitikáért felelős szakbizottság (SEDE) második alelnökének választották, Ujhelyi István szocialista képviselő pedig az EP közlekedéssel és idegenforgalommal foglalkozó szakbizottsága (TRAN) harmadik alelnökének nevezték ki.
Winkler Gyula 2007-től európai parl
2019-07-11 20:41:17
velemenyezd: Három magyar képviselőt választottak szakbizottsági alelnöknek az Európai Parlamentben
Deutsch Tamás a költségvetés-ellenőrző bizottság (CONT) negyedik alelnöke lett, Gál Kingát a biztonság- és védelempolitikáért felelős szakbizottság (SEDE) második alelnökének választották, Ujhelyi István szocialista képviselő pedig az EP közlekedéssel és idegenforgalommal foglalkozó szakbizottsága (TRAN) harmadik alelnökének nevezték ki.
A képviselők több szakbizottság esetéb
2019-07-10 19:52:24
velemenyezd: Deutsch: Gyurcsányék és a többi ellenzéki máris megkezdte az áskálódást saját hazájuk ellen Brüsszelben
belőle, akkor lelkesen betartják a megállapodást, amikor pedig nem hozzájuk tartozó képviselőket kell megválasztani, akkor ellenzi
2019-07-07 15:21:32
velemenyezd: Együttműködésre hívta az MSZP és a Momentum a magyar ellenzéki EP-képviselőket

Ujhelyi az Európai Parlamentben magyar újságíróknak nyilatkozva elmondta: látva azt, hogy van nyolc olyan európai parlamenti képviselő, akik az európai Magyarországért szeretnének küzdeni, jóval szorosabb együttműködést kell kialakítaniuk a különböző frakciókban ülő magyar EP-képviselőknek.
Mint mondta, ennek érdekében az MSZP és a Momentum nevében felkeresik a Jobbik és
2019-06-06 13:21:37
velemenyezd: Fidesz: az MSZP is folytatja a bevándorláspárti politikát

A Fidesz-frakció reagálásában az áll, "hogy Gyurcsányék mellett a szocialisták is folytatják a bevándorláspárti politikájukat az új Európai Parlamentben".
Hozzátették: Ujhelyi István a magyar emberek akaratával szembe menve eddig is minden támogatást megadott a brüsszeli bevándorláspárti tervek megvalósításához.
2019-06-01 14:11:45
velemenyezd: EP-választás - Ujhelyi István kapja az MSZP-Párbeszéd EP-mandátumát

Kunhalmi Ágnes sajtótájékoztatón közölte, a választmány kétharmados többséggel döntött úgy, hogy fenntartja az EP-lista sorrendjét, amelynek értelmében Ujhelyi István EP-képviselő képviseli a pártot a következő öt évben Brüsszelben.
A közös listát Tóth Bertalan pártelnök vezette, de ő előre jelezte, hogy nem veszi át mandátumát, a lista második helyén állt Ujhelyi István
2019-06-01 13:01:57
velemenyezd: EP-választás - Fidesz: másokat kérnek számon azok, akik minden bevándorláspárti javaslatot megszavaztak

A nagyobbik kormánypárt ezt Ujhelyi István és Szanyi Tibor MSZP-s, valamint Jávor Benedek Párbeszédes európai parlamenti képviselő sajtótájékoztatójára reagálva közölte. A politikusok egy rendezvényt tartottak volna, amelyen az európai parlamentben végzett munkáról számolhattak volna be a politikusok, de rajtuk kívül senki nem ment el az eseményre. Ujhelyi István gyávának nev
2019-05-23 21:01:39
velemenyezd: EP-választás - Ujhelyi: "anyaszomorító" kormányzás folyik
születhet. Az MSZP-Párbeszéd szövetség ezért fogalmazta meg programjában az európai minimálbér, az európai minimális nyugdíj, az európai szociális bérlakásépítés gondolatát - tette hozzá.
Ujhelyi István azt mondta: ma minden hatodik gyermek külföldre, Nyugat-Európába vándorolt családokban születik, ezért programjukban külön követeléseket fogalmaztak meg a magyar kormánynak és
2019-05-05 13:51:45
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Európai Parlament, Deutsch Tamás, Fidesz-KDNP EP-képviselőcsoport, Winkler Gyula RMDSZ-es EP-képviselő, Európai Parlamentben, Ujhelyi István, MSZP-Párbeszéd EP-mandátumát, Magyar Szocialista Párt, Kínai Népköztársasággal, Gyöngyösi Márton, Európai Uniót, Winkler Gyula RMDSZ-es EP-képviselőt, Winkler Gyula, Kunhalmi Ágnes, Ujhelyi István EP-képviselő, Tóth Bertalan, Szanyi Tibor MSZP-s, Jávor Benedek Párbeszédes, bevándorlás megállításáért, néppárti frakció, nemzetközi kereskedelemért, többi ellenzéki, áskálódást saját, magyar ellenzéki, bevándorláspárti politikát, székesfehérvári bányába,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.