Belépés
velemenyezd: Európai Parlament: kapjanak központi szerepet a polgárok az Európa jövőjével foglalkozó konferencián

A vitát bevezetve Sassoli úgy értékelte, hogy "a reformok új korszaka köszönt be".
A vitában felszólalva az Európai Néppárt fideszes képviselője, Trócsányi László üdvözölte a konferencia életre hívását, és arra hívta fel a figyelmet, hogy az Európai Unió egy kereszténydemokrata szellemiségre épülő érdek- és értékközösség, "amelynek pillérei alulról felfelé ívelnek".
2020-01-15 18:22:30
velemenyezd: EU-tisztújítás - A DK megszavazza az új bizottságot
minimálbér vagy a multinacionális cégek megadóztatása.
Ugyanakkor a történet árnyoldalának nevezte a magyar szereplést. Ara-Kovács Attila azt mondta: Orbán Viktor első jelöltje, Trócsányi László "nagyon nagy kudarcot vallott és csúfosan elbukott". Majd Várhelyi Olivért is háromszor szólította magához az EP, hogy válaszoljon kérdéseikre.
Ezzel együtt azt mondta, Várhelyi
2019-11-23 15:41:41
velemenyezd: Kormányszóvivő: Magyarország a bevándorlás kérdésében nem fog engedni!
aki a legnépszerűbb olasz párt vezetője, és a bevándorlás kérdésében egyértelmű álláspontot képvisel, amely azonos a magyar állásponttal.
A kormányszóvivő kitért arra is, hogy már Trócsányi László biztosi jelölése ellen is "politikai boszorkányüldözés, bosszúhadjárat" folyt.
A bevándorláspártiak összezártak, és mindent megtettek a magyar jelöltek ellen. A kritikák hátt
2019-11-21 21:32:02
velemenyezd: Kocsis: az Országgyűlésben szerdán történtek is igazolják a fegyelmi változtatások szükségességét
Péter egy "piti politikai kalandor", aki minden eszközt megragad 15 perc politikai hírnévért - fogalmazott.
Szintén példaként említette, amikor Szabó Tímea (Párbeszéd) "letrógerozta" Trócsányi László egykori igazságügyi minisztert, aki nemcsak hazai, de külföldi egyetemeken is oktató, elismert jogtudós. Kitért Tordai Bence (Párbeszéd) bekiabálásaira, és arra, hogy amikor elsé
2019-11-20 17:33:16
velemenyezd: EU-tisztújítás - Fidesz: a bevándorláspártiak folytatják a magyar biztosjelölt elleni támadást
bevándorláspolitikát" - írták.
A Fidesz úgy fogalmazott, "lehangoló látni a magyar ellenzéki európai parlamenti képviselők agresszív és példátlan áskálódását a magyar jelöltek - korábban Trócsányi László, majd Várhelyi Olivér - ellen".
"Gyurcsányné, amomentumos Cseh Katalin, a szocialista Ujhelyi István, a jobbikos Gyöngyösi Márton a többi bevándorláspártival együtt mi
2019-11-14 22:27:59
velemenyezd: DK: az EP továbbra sem kér a magyar miniszterelnök jelöltjeiből
Csaba és Rónai Sándor közös közleményükben úgy fogalmaztak: a DK európai pártcsaládjának köszönhetően "megbukott Orbán biztosjelöltje" az Európai Parlament csütörtöki meghallgatásán, Trócsányi László után ugyanis "Várhelyi Olivér sem ment át az EP szakbizottságának vizsgáján, pótvizsgára küldték"
A DK szerint "Orbán emberének már senki nem hisz Európában", az EP külügyi bizot
2019-11-14 22:26:37
velemenyezd: UE-alegeri - Oliver Várhelyi doreşte să acţioneze independent în calitate de comisar UE
portofoliu, a declarat eurodeputa
2019-11-14 22:15:18
velemenyezd: EU-tisztújítás - Elemzők: elhúzódhat a folyamat, de elfogadják majd az új biztosjelölteket
bizottságban nem fognak "gáncsoskodni" a jelöltekkel szemben, a politikai hatalmi alkuk ugyanis már lezajlottak. Úgy fogalmazott: az összeférhetetlenség hangsúlyozása a korábbi magyar jelölt, Trócsányi László esetében egyértelműen "politikai mondvacsinált ok" volt.
Az elemző az új magyar jelöltet, Várhelyi Olivért feddhetetlennek nevezte, hozzátéve: több évtizede szolgál az
2019-11-11 18:52:05
velemenyezd: EU-tisztújítás - Az EP közlekedési és turisztikai bizottságának első alelnökévé választották Ujhelyi Istvánt
őszre halasztották az alelnökökről szóló szavazást, így mások mellett Hidvéghi Balázs (állampolgári jogi, belügyi bizottság, LIBE) fideszes EP-képviselő alelnöki jelöléséről is.
Trócsányi László fideszes EP-képviselő uniós biztosjelöltsége miatt korábban visszalépett az EP alkotmányügyi bizottságának (AFCO) alelnöki jelöltségétől.
Az Európai Néppárt frakciója a közeljöv
2019-11-06 14:12:10
velemenyezd: EU-tisztújítás - Ursula von der Leyen hétfőn találkozik a magyar és a francia biztosjelölttel
az Európai Parlament illetékes szakbizottságaiban leszavazott Sylvie Goulard helyett új jelöltet kért Franciaországtól, ahogyan az EP által összeférhetetlenségre hivatkozva elutasított Trócsányi László és Rovana Plumb helyett korábban Magyarországtól és Romániától is.
Az új összetételű Európai Bizottság az eredeti tervek szerint november elején lépett volna hivatalba, azonban
2019-10-25 21:52:05
velemenyezd: EU-tisztújítás - Thierry Bretont jelöli uniós biztosnak Emmanuel Macron
tanácsadóként.
A brüsszeli testület leendő vezetője október elején új biztosjelöltet kért Magyarországtól és Romániától is az EP jogi bizottságában összeférhetetlenségre hiv
2019-10-24 10:31:21
velemenyezd: Magyar Nemzet - Trócsányi László: Brüsszel jegeli a balkáni bővítést
kétségtelenül Szerbia és Montenegró áll a legközelebb az unióhoz való csatlakozáshoz, ezért az uniónak - hitelessége megőrzéséért - velük fel kell gyorsítani a tárgyalásokat. Ezzel kapcsolatban Trócsányi László azt hangsúlyozta, hogy "a jogállamisági kritériumok teljesítése fontos, ugyanakkor nem lehet politikailag túszul ejteni a csatlakozni kívánó országokat, folyamatosan újabb
2019-10-20 14:52:13
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Európai Parlament, Oliver Várhelyi, Ujhelyi Istvánt, Thierry Bretont, Emmanuel Macron, Magyar Nemzet, Trócsányi László, Európai Néppárt, Európai Unió, Ara-Kovács Attila, Orbán Viktor, Majd Várhelyi Olivért, Szabó Tímea, Kitért Tordai Bence, Várhelyi Olivér, Cseh Katalin, Ujhelyi István, Gyöngyösi Márton, Rónai Sándor, Várhelyi Olivért, Hidvéghi Balázs, Sylvie Goulard, Rovana Plumb, Európai Bizottság, bevándorlás kérdésében, fegyelmi változtatások,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.