Belépés
velemenyezd: A Mi Hazánk és a Betyársereg akciósorozatot indít a MÁV rendbetételéért

A Keleti pályaudvar előtt megtartott sajtótájékoztatón Toroczkai László közölte: a Betyársereg tagjaival együtt "különböző tapasztalatszerző utazásokat fognak végrehajtani" a vasútvonalakon. Az akciósorozatot a MÁV nemzetközi, Romániába tartó szerelvényein kezdik.
Ugyanakkor szórólapok, matricák és plakátok segítségével hívják fel az utazók figyelmét a vasút leromlott ál
2019-09-19 15:11:58
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Toroczkai: 13 megyében lehet a Mi Hazánk listájára szavazni

Toroczkai László elmondta: a legtöbb ajánlást Csongrád és Jász-Nagykun-Szolnok megyében gyűjtötte be a párt, a leggyengébben pedig a fővárosban szerepeltek. Fájó pont, hogy például Komárom-Esztergom, illetve Pest megyében nem sikerült a listaállítás - tette hozzá.
Felhívta a figyelmet arra, hogy a Mi Hazánk egy mindössze egyéves mozgalom és állami támogatást sem használh
2019-09-13 12:51:37
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Toroczkai: várhatóan minden megyében listát állít a Mi Hazánk Mozgalom
fásult politikai környezetben új politikai mozgalmat felépíteni - jelentette ki. A Mi Hazánk Mozgalom nem kap állami támogatást, kizárólag saját aktivistáira tud támaszkodni - mondta Toroczkai László, hozzátéve: a párt elnöksége, így ő maga is részt vett az aláírások gyűjtésében.
A párt aktivistái Csongrád megyében is a szükségesnél jóval több ajánlást gyűjtöttek össze - tud
2019-09-09 13:51:59
velemenyezd: A mentelmi jog eltörlésére szólítja fel a pártokat a Mi Hazánk

Toroczkai László hangsúlyozta: a Mi Hazánk kezdeményezésének újabb aktualitást ad, hogy kedden immár az ukrán törvényhozás is törölte az alkotmányból a mentelmi jog intézményét.
Szégyen, hogy miközben a "nyíltan maffiaállamként működő Ukrajnában" el tudták törölni a mentelmi jogot, Magyarországon még mindig működik a "politikusbűnözőket védő" intézmény - tette hozzá.
2019-09-04 11:22:13
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Bemutatta szegedi polgármesterjelöltjét a Mi Hazánk

Toroczkai László azzal ajánlotta a választók figyelmébe Pancza Pétert: szégyennek érzi, hogy Szeged maradt "a levitézlett balliberális tábor utolsó fellegvára" és szégyennek érzi azt is, hogy "a helyi jobboldal teljesen impotens, és képtelen most már nagyon régóta leváltani a polgármestert".
Véleménye szerint Botka László (MSZP) nem azért vezeti ilyen régóta a várost, me
2019-08-30 16:02:41
velemenyezd: Kémiai kényszerkasztrálást vezetne be a Mi Hazánk

Toroczkai László hozzátette: ennek érdekében a Mi Hazánk a büntető törvénykönyv módosítását kezdeményezi az Országgyűlésben. Emellett megdupláznák az ilyen jellegű bűncselekmények után kiszabható szabadságvesztés időtartamát, mert a jelenlegi kettőtől nyolc évig terjedő büntetési tétel rendkívül alacsony - vélekedetta pártelnök.
Elmondta: kezdeményezésüknek aktualitást a
2019-08-29 14:52:41
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Bemutatta kiskunhalasi polgármesterjelöltjét a Mi Hazánk Mozgalom

Toroczkai László Kiskunhalason elmondta: a mai helyzetben a politikusok és a politikai pártok úgy váltogatják világnézetüket és sokszor a mondandójukat, mint más a kapcáját.
Ilyen helyzetben különösen nagy érték egy olyan polgármesterjelölt, aki hűen kitart az elvei, elképzelései mellett - tette hozzá.
Különböző civil szervezetek mögé bújva ugyanaz a két nagy poli
2019-08-17 11:03:23
velemenyezd: Mi Hazánk: nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet a Dikh TV
sajtótájékoztatón közölte, akár parlamenti vizsgálóbizottság felállítását is kezdeményezik, például annak tisztázására, hogy az új televízió finanszírozói mögött nem találhatók-e más államok.
Toroczkai László hangsúlyozta, számításaik szerint több száz millió forintba kerülhet a Dikh TV beindítása és reklámozása, és felmerül a kérdés, kik finanszírozzák azt. Elmondta, a cégin
2019-07-20 12:41:29
velemenyezd: Toroczkai: az embereknek bizonyíték kell, mert elvesztették a hitüket

A Mi Hazánk Mozgalom I. kongresszusán Toroczkai László elmondta: ezen az úton haladva "győzelemre vannak ítélve", mert ha a magyar emberek tudják, hogy a mozgalom tagjaira minden körülmények között számíthatnak, akkor mindenki rájuk fog szavazni.
Kiemelte: 114 ezer magyar ember szeretné, hogy a Mi Hazánk Mozgalom megmaradjon, megerősödjön, és képviselje az önkormányzatok
2019-07-13 17:51:51
velemenyezd: Budapest Pride - A szervezők békésnek ítélték, az ellentüntetők betiltanák a felvonulást
egyenjogúság égisze alatt többletjogokat szeretne magának, ami ellen tiltakozni "alapjog és nemzeti kötelesség".
Felszólalt Budaházy György is, és az ellendemonstráción jelen volt Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke.
Az ellentüntetők közül többen "normálisak" és "hetero" feliratú pólót viseltek, de feltűntek nemzeti színű és árpád-sávos zászlók is.
Amikor
2019-07-06 20:32:38
velemenyezd: Toroczkai: visszatérhet a Mi Hazánk Törökszentmiklósra

Toroczkai László a helyi polgármesteri hivatal előtt tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott: nem szeretnék magukra hagyni a miklósi embereket. A májusi "akciósorozatuknak" köszönhetően az ártatlan embereket egy dohányboltban összeverő "bűnöző" azóta "rácsok mögött van", a településen pedig helyreállt a viszonylagos nyugalom, ezt a helyi rendőrkapitányságon is megerősítetté
2019-07-03 15:32:04
velemenyezd: Facebook-vizsgálóbizottságot javasol a Mi Hazánk
oldal működését, amelyet szerinte most zsinórmérték nélküli gumiszabályok írnak körül.
A kettős mérce alkalmazásának nevezte, hogy előzetes figyelmeztetés nélkül törölték véglegesen Toroczkai László pártelnök kétszázezernél több követővel rendelkező oldalát, beleszólva ezzel az európai parlamenti (EP-) választás eredményébe is. Hiszen - mondta - ha ennyivel többen voksolnak a
2019-07-01 14:31:39
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Hazánk Mozgalom, Dikh TV, Budapest Pride, Hazánk Törökszentmiklósra, Toroczkai László, Pancza Pétert, Botka László, Toroczkai László Kiskunhalason, Felszólalt Budaházy György, embereknek bizonyíték, szervezők békésnek, ellentüntetők betiltanák, utazók figyelmét, vasút leromlott, legtöbb ajánlást, leggyengébben pedig, fővárosban szerepeltek, figyelmet arra, mindössze egyéves, párt elnöksége, aláírások gyűjtésében, párt aktivistái, szükségesnél jóval, ukrán törvényhozás, mentelmi jogot, választók figyelmébe,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.