Belépés
velemenyezd: Krónika 12. rész (Színház- és Filmművészeti Egyetem, napirend után)
kormánypártok a Színház- és Filmművészeti Egyetemet kikiáltották egy liberális fészeknek, amit el kell takarítani - fogalmazott. Párbeszéd: lejáratás zajlik az egyetem ellen
Tordai Bence (Párbeszéd) azzal kezdte, hogy az előtte felszólaló Arató Gergely mindent elmondott, amit ezzel a törvénnyel kapcsolatban el kell mondani.
A politikus elfogadhatatlann
2020-06-04 22:53:41
velemenyezd: Krónika 9. rész (köznevelési törvény)
művészetterápia mellett hasonlóan nagy teret nyert az SNI-s gyerekek oktatásában az állatterápia - hangsúlyozta Ungár Péter.

Párbeszéd: az iskolában nincs helye erőszaknak

Tordai Bence (Párbeszéd) azt mondta, nagy örömmel támogatnák az iskolai erőszak csökkentését célzó kormányzati erőfeszítéseket, de "az iskolarendőrséges kampányelem" nem tekinthető ilyenne
2020-06-04 20:23:26
menusgabor: Az ellenzék végig a vírusnak szurkolt
intézkedéscsomag, és tartalmazza többek közt a bértámogatást, a turizmus és a mezőgazdaság fejlesztését, a beruházások támogatását, valamint a tizenharmadik havi nyugdíj visszaépítését. Erre reagált úgy Tordai Bence, a Párbeszéd szóvivője, hogy Orbán Viktor diktátorosat játszik.

- A járvány gazdasági hatásai rendkívül súlyosak, számos európai ország már az év első
2020-06-04 19:30:37
velemenyezd: Krónika 6. rész (tizenharmadik havi nyugdíj)
idősellátással is többet kellene foglalkozni, segíteni kellene azokat, akik az idősgondozásban vesznek részt - fűzte hozzá.

Párbeszéd: inkább 53. heti nyugdíjról van szó

Tordai Bence (Párbeszéd) kiemelte: inkább 53. heti nyugdíjról szóló javaslatnak kellene nevezni a benyújtott tervezetet.
Közölte: az az indoklás, hogy a járványhelyzetben ezzel segítenén
2020-06-04 17:02:22
velemenyezd: Trianon 100 - Párbeszéd: Trianon az igazságtalanság szinonimája, a nemzet tragédiája

Tordai Bence a fővárosi eseményen úgy fogalmazott: most mellékes, hogy ki jobb- vagy baloldali, liberális, zöld vagy konzervatív, mert Trianon összmagyar ügy. Mindenkinek tisztelnie kell a történelmi traumák fájdalmát, azokat az emberi sorsokat, amelyekben Trianon törést okozott - mondta a politikus.
Az ilyen személyes és családi traumákhoz csak megértéssel, empátiával é
2020-06-04 11:41:48
velemenyezd: Szigorúbb klímacélok kitűzését sürgetik ellenzéki képviselők
magatartásán és csatlakozzon a klímaváltozás hatásainak megfékezése érdekében kitűzött, a hazaiaknál szigorúbb uniós célkitűzésekhez.
Hullarablónak nevezte a Fidesz politikáját e kérdésben Tordai Bence, a Párbeszéd frakcióvezető-helyettese, mondván, ha már nem tudták elgáncsolni az ellenzéki kezdeményezést, akkor "megölték, majd megrabolták" azt, kiirtva belőle minden olyan e
2020-06-03 12:52:48
velemenyezd: Krónika 6. rész (azonnali kérdések)
kell megvédeni, ehhez az ellenzék támogatásának is örültek volna, illetve örülnének - jegyezte meg.

Párbeszéd: hogyan kezeli a kormány a járvány gazdasági hatásait?

Tordai Bence (Párbeszéd) arról kérdezte a miniszterelnököt, mikor változtat válságkezelési filozófiáján a kormány, amely szerinte a béke, az összetartás, az egyenlő méltóság elve mentén cselekvő "
2020-06-02 17:12:11
velemenyezd: Krónika 14. rész (Erzsébet-táborok)
értelme komplett programról beszélni - jelentette ki.
Az eredetileg nonprofit program a piacra pozícionálja magát - vélekedett.
Párbeszéd: az állam több tízmilliárdról mond le
Tordai Bence (Párbeszéd) támogatandó célnak nevezte a gyermekek táboroztatását. Az viszont nem támogatható, hogy az állam lemondjon több tízmilliárd forintnyi vagyonról és egy "gyanús, fides
2020-05-20 00:03:45
velemenyezd: Krónika 13. rész (örökbefogadás, Erzsébet-táborok)
szülőt.
Örökbefogadó szülőként azt hangsúlyozta: erre a tanfolyamra különösen akkor van szükség, ha valaki nagyobb gyereket fogad örökbe.
Párbeszéd: az örökbefogadói tanfolyam maradjon kötelező
Tordai Bence (Párbeszéd) azt mondta, hogy a javaslat jóindulatú és jelentős részben szakmailag is támogatható. A képviselő azt emelte ki, hogy az örökbefogadói tanfolyamot to
2020-05-19 23:43:52
velemenyezd: Krónika 11. rész (bizottsági jelentések)
ne a családok rezsijének és az élelmiszerárak növekedésének árán kelljen megfizetni a klímavédelem költségeit, ehelyett a nagy szennyező országoknak és vállalatoknak kell fizetniük.
Tordai Bence (Párbeszéd) megköszönte Schmuck Erzsébetnek és az LMP frakciójának, hogy elkészítették a határozati javaslatot és abból egy közös ellenzéki indítványt csináltak. Hozzátette, reméli, h
2020-05-19 20:13:20
velemenyezd: Krónika 9. rész (bizottsági jelentések)
elleni védekezés - közölte. A klímaszennyezés költségeit a "klímarongálókkal" kell megfizettetni, és a klímavédelem miatt nem emelkedhetnek az energia- és élelmiszerárak - tette hozzá.
Tordai Bence (Párbeszéd) az előterjesztők nevében úgy fogalmazott: a szép kormánypárti szavak mögött a cselekvések már nem olyan szépek. A Párbeszéd által benyújtott indítványt ugyanis a kormán
2020-05-19 17:52:44
velemenyezd: Párbeszéd: a Párbeszéd nem támogatja a klímavészhelyzet kihirdetéséről szóló törvényjavaslatot

Tordai Bence, a párt frakcióvezető-helyettese keddi online sajtótájékoztatóján indoklásként azt mondta, hogy a kormánypártok a módosító javaslataikkal teljesen átírták az indítványt. Hangsúlyozta, a Párbeszéd által megfogalmazott célok közül az igazán ambiciózusokat a Fidesz "kidobta" a javaslatból és csak a teljes klímasemlegesség 2050-re tervezett elérését hagyta benne.
2020-05-19 14:03:09
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Filmművészeti Egyetem, Filmművészeti Egyetemet, Tordai Bence, Arató Gergely, Ungár Péter, Orbán Viktor, Schmuck Erzsébetnek, ellenzék végig, vírusnak szurkolt, igazságtalanság szinonimája, nemzet tragédiája, klímavészhelyzet kihirdetéséről, liberális fészeknek, egyetem ellen, előtte felszólaló, törvénnyel kapcsolatban, politikus elfogadhatatlann, iskolában nincs, iskolai erőszak, iskolarendőrséges kampányelem, mezőgazdaság fejlesztését, beruházások támogatását, tizenharmadik havi, járvány gazdasági, idősgondozásban vesznek, benyújtott tervezetet,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.