Belépés
velemenyezd: Fidelitas-kongresszus - Szijjártó: diplomáciai akadémia nyílik
hogy megteremtsék a körülményeket, hogy a nagyon gyorsan változó világhoz alkalmazkodni lehessen. A legfontosabb a gyorsaság, és a kormány is aktívan reagál a változásokra - vélte.
Tarlós István miniszterelnöki megbízott kiemelte: a Fidelitas tagjai konzervatívok, kereszténydemokraták és nemzetiek. A szervezet határon túli kapcsolatokat is sikerrel ápol - tette hozzá.
Úg
2019-11-30 13:51:33
velemenyezd: Krónika 16. rész (jogharmonizációs csomag, kutatás-fejlesztés)
jövőre.
A kormánypárti politikus szólt arról is, nem a kormány felelőssége lesz, ha a főváros új vezetése nem tudja fenntartani a közösségi közlekedés színvonalát, hiszen erre korábban Tarlós István is képes volt.
Államtitkár: az ellenzék azon aggódik, hogy nem ér fel Tarlós István bokájáig
A vita végén Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parla
2019-11-21 07:03:53
velemenyezd: Krónika 15. rész (jogharmonizációs csomag)

Fidesz: fontos jogharmonizációs módosítás
Fontos jogharmonizációs módosításként említette a csomagot Bányai Gábor, a Fidesz vezérszónoka, kiemelve a járműellenőrzés rendszerének átalakítását éppúgy, mint a vasúti törvény uniós források hatékonyabb felhasználása érdekében javasolt módosítását.
A kormány elkötelezett a közlekedési-logisztikai infrastruktúra fejlesztés
2019-11-20 22:43:02
velemenyezd: A DK javasolja a családi pótlék megduplázását
tandíj nem 250-500 ezer forint volt szemeszterenként és nem vándorolt ki több százezer ember - tette hozzá.
Amennyiben a választók nagyra értékelnék a kormány intézkedéseit, akkor most Tarlós István lenne a főpolgármester és a Fidesz nem vesztette volna el a fővárosi kerületek többségét - tette hozzá.
Kikérték a véleményét arról, hogy a jobbikos Varga-Damm Andrea vasárna
2019-11-18 16:02:12
velemenyezd: Elismeréseket adott át Karácsony Gergely a főváros napja alkalmából
olyan helynek, közösségnek kell lennie, amely minden magyar számára közös otthon - jelentette ki Karácsony Gergely.
Kitért arra is, hogy az elismeréseket még az előző főpolgármester, Tarlós István javaslatára szavazta meg a korábbi közgyűlés. Mint mondta, teljes szívéből gratulál a díjazottaknak, mert hite szerint "semmiféle politikai távolság nem írhatja felül a tiszteletet
2019-11-15 14:22:05
velemenyezd: Ünnepi megemlékezés és fotókiállítás Kocsis Sándorról

A tárlat megnyitása előtt ünnepi megemlékezést tartottak a világbajnoki ezüstérmes, vb-gólkirály, olimpiai bajnok futballistáról, sportolói pályafutásáról.
Tarlós István miniszterelnöki megbízott beszédében azt mondta, ötéves kora óta a Ferencvárosnak szurkol, és ő még látta élőben játszani Kocsist, aki a kedvenc játékosa volt.
"Csodálatos, akrobatikus futballt ját
2019-11-14 22:35:43
velemenyezd: Orbán: Törökország nélkül nem lehet megállítani a migránsáradatot
ellenzék ennek ellenére továbbra is "diktatúrásdit" játszik. "Szerencsére a főpolgármester látogatásán nem történt ilyesmi" - fűzte hozzá.
A kormányfő szavai szerint az elmúlt kilenc év - Tarlós István főpolgármestersége - aranykornak tekinthető a főváros életében, Budapest és a kormány meg tudott egyezni a fejlesztésekről. "Budapest a nemzet szíve, a nemzet fővárosa is, olya
2019-11-08 09:31:01
velemenyezd: Gulyás: nem kell nyelvvizsga a felsőoktatási jelentkezéshez
döntéseket kérdésre úgy kommentálta: a választás előtti ígéretek és a választást követő cselekedetek közötti különbség már az első közgyűlés után óriási. Megszűntek azok a gesztusok, amelyekkel Tarlós István is élt, például a fővárosi cégek felügyelőbizottságaiban az ellenzéknek nem biztosították a képviseletet.
Emellett "elképesztő és szégyenteljes kisstílűségnek" ítélte, ho
2019-11-07 16:32:20
velemenyezd: Erdogan Budapesten - LMP: a kormány ne támogasson háborús bűnöket!
munkája sűrűsége miatt néha rákényszerül arra, hogy gépjárműbe üljön, Karácsony Gergely azonban emellett kerékpárt és közösségi közlekedést is használ. Hozzátette, sem Orbán Viktor, sem Tarlós István soha "nem bukott le" amiatt, hogy kerékpárt használt. Tarlós Istvánnak még főpolgármesterként sem volt bérlete, vagyis nem utazott a tömegközlekedéssel sem - hangsúlyozta.
Újabb
2019-11-07 13:52:01
velemenyezd: Gulyás: a kormány partnernek tekinti a főváros új vezetését

Gulyás Gergely közlése szerint a kormányülésen megegyeztek, hogy azokat a "csatornákat", amelyeket Tarlós István korábbi főpolgármesterrel működtettek, a jövőben is használják, utalt a közfejlesztési tanácsra.
A miniszter beszámolója szerint Karácsony Gergely világossá tette, hogy a folyamatban lévő legfontosabb beruházások közül melyek azok, amelyeket támogat, és melyek
2019-11-06 15:42:27
velemenyezd: Fővárosi Közgyűlés - A klímavészhelyzet megállapításáról és az Egészséges Budapest Program továbbfejlesztéséről
Római-parton, a Nánási út, a Királyok útja, a Pünkösdfürdő utca és a Duna által határolt területre változtatási tilalmat rendel el.
A képviselők Karácsony Gergely javaslatára duplájára emelték Tarlós István előző főpolgármester végkielégítését. A főpolgármester - mint az elfogadott előterjesztésben olvasható - arra tekintettel kezdeményezte a végkielégítés megemelését, hogy T
2019-11-05 17:29:07
velemenyezd: Krónika 4. rész (interpellációk)
tudják fogadni - közölte. Megjegyezte: ahogy a miniszterelnök is ezt közölte, a kormány a maga részéről ugyanolyan feltételeket biztosít Karácsony Gergely városvezetéséhez, mint amilyenekkel Tarlós István munkáját segítette.
Budapest nem lehet csatatér, nem akarnak háborúzni, a kormány a békés építkezés pártján áll, ahogy az elmúlt 9 évben is így tettek - jelentette ki az ál
2019-11-04 16:32:00
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Karácsony Gergely, Kocsis Sándorról, Erdogan Budapesten, Fővárosi Közgyűlés, Egészséges Budapest Program, Tarlós István, Schanda Tamás, Technológiai Minisztérium, Bányai Gábor, Varga-Damm Andrea, Orbán Viktor, Tarlós Istvánnak, Gulyás Gergely, családi pótlék, főváros napja, felsőoktatási jelentkezéshez, kormány partnernek, klímavészhelyzet megállapításáról, nagyon gyorsan, szervezet határon, kormánypárti politikus, kormány felelőssége, közösségi közlekedés, ellenzék azon, vita végén, csomagot Bányai,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.