Belépés
velemenyezd: Kürtőskalács Fesztivál hétvégén a Városligetben
kvízjátékok, szórakoztató társasjátékok, mese- és bábelőad
2019-10-11 16:02:10
velemenyezd: Ismét a Városligetben rendezik meg a Kürtőskalács Fesztivált

A fesztivál programjait kvíz- és társasjátékok, mese- és bábelőadások színesítik, fellép a Kolompos Zenekar, Puskás Peti és a The Biebers, Péter Szabó Szilvia és a Tárkány Művek - közölték a szervezők az MTI-vel.
A rendezvényen 30 különböző kürtőskalács-készítő standdal várják a látogatókat. A jól bevált ízek mellett megjelennek a glutén-laktózmentes és fitness kürtőskal
2019-08-17 11:13:26
velemenyezd: Nyolcvan programmal várja 25 helyszínen a vendégeket a Bőköz fesztivál
tájfajta gyümölcsfát ültettek el a települések fesztiválhelyszínein.
Az augusztusi fesztiválon fellép mások mellett a Ghymes, Karácsony János, a Talamba Ütőegyüttes, a Hot Jazz Band, a Tárkány Művek vagy a Rudan Joe Akusztik Band, a bőközi helyi jellegzetességeket a települések tájházaiban lehet megismerni, de "elszármazottak" kiállítása is lesz a Drávacsehóban.
A rendez
2019-06-20 22:03:50
velemenyezd: Dresch Mihály vonós kvartettjével készített lemezt Forrásból címmel
Quartetet, amelyben a Buda Folk Bandből ismert Csoóri Sándor Sündi brácsán és bolgár tamburán, a Lajkó Félix zenésztársaként is dolgozó Brasnyó Antal brácsán, Bognár András (Bazseva Zenekar, ex-Tárkány Művek) pedig nagybőgőn játszik. A Forrásból felvételein egyszerre van jelen a Dresch Mihályra jellemző etnodzsessz, valamint a tradicionális falusi népzene.
"Néhány évvel ezelő
2017-11-16 09:40:09
velemenyezd: Elkezdődött a 16. Vidor Fesztivál Nyíregyházán
színes lesz, a világzenei vonalat többek közt Nagy Britanniából, Romániából, Maliból, Indiából, Nigerből és Lengyelországból érkező együttesek, a hazai bandákat pedig a 30Y, a Hiperkarma, a Tárkány Művek, Herczku Ágnes és a Banda, valamint a Buda Folk Band képviseli.
A Vidor Faluban és a Vidor Kertben napközben a gasztronómiáé, este pedig a szabadtéri filmvetítéseké lesz a fő
2017-08-25 19:52:51
velemenyezd: Vidor Fesztivál - Háromszáz program, kibővült fesztiválhelyszínek Nyíregyházán
Ezza, a kubai-kongói-spanyol-francia Rumbanamá, és a lengyel Volosi zenekar. A hazai népszerű előadók közül többek közt a 30Y, a Hiperkarma, a Margaret Island, a Zagar, az Irie Maffia, a Tárkány Művek, Herczku Ágnes és a Banda, valamint a Buda Folk Band ad koncertet - sorolta Kirják Róbert.
A Vidor Faluban és a Vidor Kertben napközben a gasztronómiáé, este pedig a szabadtéri
2017-07-28 13:32:47
velemenyezd: Lovasversenyek, koncertek és kiállítások is lesznek a Hortobágyi Lovasnapokon
bemutatója. Népi játékokkal, gólyalábasok felvonulásával és meseolvasással készülnek a Gyermek-lovasfaluban, a felnőtteket kertmoziba, pénteken pedig a Bagossy Brothers Company, szombaton a Tárkány művek, a Budapest Bár és a Racka Jam koncertjére várják.
Szotyori Nagy Kristóf, a Magyar Lovas Szövetség alelnöke és a Nemzeti Vágta versenyigazgatója elmondta, hogy idén először a
2017-06-13 12:42:36
velemenyezd: Megkezdődött a vasárnapig mintegy hatvan programot kínáló pécsi Zsolnay Piknik
Jazzkívánságműsor című produkció keretében a Sárik Péter Trió Szőke Nikolettával a legkülönbözőbb műfajú dalokat dzsesszben adja elő - írták.
A ZSÖK tájékoztatása szerint a világzenét Tárkány Művek képviseli a pikniken, amelyen bemutatkozik a jazz-folk területéről jól ismert Dresch Mihály vonós kvartettje is.
Beszámoltak arról, hogy a piknikhangulatot még a retró könyvvá
2017-05-19 17:13:32
velemenyezd: A Cimbaliband és a Tárkány Művek is új lemezt készített
Lengyelországban, Olaszországban, Japánban, Algériában, Németországban, Szlovéniában, Szerbiában és Romániában is, itthon játszott a Szigeten és a VOLT Fesztiválon is.
A 2008-ban alakult Tárkány Művek, amely szintén a közelmúltban esett át komoly átalakuláson, negyedik lemezét adta ki Magyar konyha támad címmel. A szerzői kiadásban megjelent anyag a gasztro tematikára épül. "
2016-12-03 10:41:17
velemenyezd: Kevésbé ismert zenekarok is lehetőséget kapnak a magyar dal napján
alkalommal ad otthont a gyermek- és világzenei színpadnak, szeptember második vasárnapján. Reggel mindig gyerekprogramok vannak, a Kolompos és a Kaláka együttes zenél délután, este pedig a Tárkány Művek, a Zuboly, Ferenczi György és a Rackajam, valamint a Besh o droM lép színpadra - tette hozzá.
Megemlítette, hogy a műsorok szorosan követik egymást, és a fellépő zenekarok köz
2016-09-11 12:49:56
velemenyezd: A magyar dal napja - Idén is koncertek a fővárosban és vidéken
Mártonnal a soraiban.
Az óbudai Kobuci Kertben idén is nép- és világzenei műsor lesz a magyar dal napján. Délelőtt a gyerekeknek a Kolompos és a Kaláka együttes zenél, délután és este a Tárkány Művek, a Zuboly, Ferenczi György és a Rackajam, valamint a Besh o droM lép színpadra.
A vidéki helyszínek közül a legkorábban Encsen lesz program, itt a városi sportközpontban pén
2016-09-09 10:31:45
velemenyezd: Új helyszínen várja idén a vendégeket a Budafoki Pezsgő és Borfesztivál
mások mellett a Kariatidák kórus, a Kolompos, a Halacska néptáncegyüttes, a Budafok Big Band, az I am Soyuz, a Juhász Gábor Trió, a Buda Folk Band, a Misztrál együttes, a Roy & Ádám Trió, a Tárkány Művek, Bognár Szilvia és az EtNoé, a Peet Project, a Margaret Island, Fábián Juli & Zoohacker, Dér Heni, a Budapesti Ska Nu-jazz Orchestra és a Zagar.
Karsay Ferenc kitért arra is,
2016-09-02 15:28:36
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Kürtőskalács Fesztivál, Kürtőskalács Fesztivált, Dresch Mihály, Vidor Fesztivál Nyíregyházán, Vidor Fesztivál, Hortobágyi Lovasnapokon, Zsolnay Piknik, Tárkány Művek, Budafoki Pezsgő, Kolompos Zenekar, Puskás Peti, Péter Szabó Szilvia, Karácsony János, Talamba Ütőegyüttes, Jazz Band, Rudan Joe Akusztik Band, Buda Folk Bandből, Csoóri Sándor Sündi, Lajkó Félix, Brasnyó Antal, Bognár András, Bazseva Zenekar, Dresch Mihályra, Nagy Britanniából, Herczku Ágnes, Buda Folk Band,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.