Belépés
velemenyezd: Kétmilliárdos áfacsalási ügy elkövetőit ítélték el Szegeden
követnek el. Ezzel a 2010-es évek elején összességében több mint 2 milliárd forintos kárt okoztak az állami költségvetésnek.
A táblabíróság enyhítette az első fokon a Szolnoki Törvényszék által a vádlottakra kiszabott hat és kilenc év közötti fegyházbüntetésen.
Joó Attila tanácsvezető bíró indoklásában kifejtette, hogy a táblabíróság kirekesztette a harmadrendű vádlott
2020-03-03 15:11:47
velemenyezd: Két szolnoki kábítószer-kereskedőt ítéltek el Szegeden
áron.
Az elsőrendű vádlott beismerő v
2020-01-29 14:41:47
velemenyezd: Kiengedték a börtönből "Bróker Marcsit"

A Bróker Marcsiként elhíresült vádlottat bűnügyi felügyelet alá, házi őrizetbe helyezték a büntetőügy első fokú ítéletének megszületéséig - közölte a Szolnoki Törvényszék december 10-én az MTI-vel.
A döntés szerint a vádlott a bíróság által meghatározott ingatlanban köteles tartózkodni, naponta csupán két órára, a mindennapi élet szokásos szükségleteinek biztosítására és
2019-12-16 07:04:01
velemenyezd: Márciusban folytatódik a három ember meggyilkolásával vádolt férfi tárgyalása a Szolnoki Törvényszéken

A törvényszék az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a vádlott - egy 27 éves férfi - az előkészítő ülésen nem tett vallomást, nem ismerte be a bűnösségét. Csak észrevételt tett, amelyben azt állította, hogy korábban kényszer hatására ismerte be a vádban foglalt bűncselekményeket.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség 2019. július 4-én aljas indokból, különös
2019-11-05 18:08:59
velemenyezd: Bíróság: jogszerű volt a Bige Holding szolnoki kénsavüzemének bezárása
álláspontja szerint a katasztrófavédelem hivatkozásait nem hozta összefüggésbe a teljes üzem bezárásával, nem tett eleget indokolási kötelezettségének, és ez a perben nem pótolható.
A törvényszék a kénsavüzem működésének engedélyezését kérő keresetet ugyanakkor elutasította. Közleményük szerint megállapítható volt, hogy a felperes ügyvezetője is jelen volt, amikor a katasztr
2019-10-24 16:02:16
velemenyezd: Legfőbb Ügyészség: valótlanul vádolta hivatali visszaéléssel Czeglédy Csaba az ügyészt
májusában az indítványt elutasította azzal, hogy Czeglédy Csaba a hivatali visszaélésnek nem sértettje, feljelentőként pedig pótmagánvád előterjesztésére nem jogosult.
A Szolnoki Törvényszék 2019. szeptemberében helybenhagyta az elsőfokú határozatot.
A törvényszék végzése tartalmazza, hogy az ügyészség által mindvégig vitatott pótmagánvádlói állítás - mely szerint nem a
2019-10-09 13:21:46
velemenyezd: Handó: a vörösterror áldozatainak állít emléket új kötetével a Szolnoki Törvényszék

Handó Tünde A Szolnoki Törvényszék története 1919 című könyv bemutatóján elmondta, hogy a kötet a Tanácsköztársaság idején létrejött forradalmi törvényszékek szomorú történetével foglalkozik, hiszen azok megjelenése egyet jelentett a rendes bíráskodás felszámolásával.
Hétköznapi, egyszerű emberek kerültek a "történelem viharába" és lettek ártatlan áldozatai "egy-egy felf
2019-09-13 12:11:45
velemenyezd: OBH: kiemelkedően magas a családjogi ügyek száma a járásbíróságokon
minden évben, így ez év első félévében is a legtöbb - 62 százalék - házassági per volt.
Az egyes bíróságok ügyforgalmát tekintve elmondható, hogy a fővárosi kivételével valamennyi törvényszéken az országos átlag feletti a családjogi ügyek aránya, van olyan is, ahol csaknem 50 százalék az arányuk. Az OBH tájékoztatójából kiderül: a Szekszárdi Törvényszéken a legmagasabb ez az
2019-09-12 07:05:18
velemenyezd: Pénzbüntetésre ítélte a bíróság a Telekom rendszerét feltörő hackert első fokon

A Szolnoki Törvényszék a honlapján közölte, a hacker tettét a cég tudomására hozta, és azt kérte, hogy 700-800 ezer forintos havi fizetésért programozóként alkalmazzák. A cég ettől elzárkózott, felhívták a figyelmét arra, hogy amit tett, törvénybe ütközik, és arra kérték, hogy ne folytassa a tevékenységét.
Az ítélet indokolásában elhangzott: a fiatalember ennek ellenére
2019-07-11 16:51:45
velemenyezd: A Bige Holding Kft. számára kedvező bírósági döntés született a szolnoki gyárról

A Debreceni Törvényszék azonnali intézkedésként elrendelte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság azon határozatának halasztását, amely megtiltotta a Bige Holding Kft. szolnoki gyárának üzemeltetését - erősítette meg a cég a sajtóban megjelent információt hétfőn az MTI-nek.
Hozzátették, a kft. üdvözli a döntést, amely lehetővé teszi a cég munkaválla
2019-07-08 10:51:30
velemenyezd: Huszonkét évre ítélték a munkatársát brutálisan meggyilkoló szolnoki férfit
a helyszínen meghalt. A történteknek többen szemtanúi voltak, és az esetet kamera is rögzítette.
Döntésével a táblabíróság enyhítette a vádlottra az első fokon eljáró Szolnoki Törvényszék által kiszabott életfogytiglani büntetést. Benedek Tibor tanácsvezető bíró indoklásában kifejtette: nem lehetett kétséget kizáróan megállapítani, hogy a vádlott vette magához az áldozat kocs
2019-03-20 13:01:36
velemenyezd: Jogerősen két és fél év börtönre ítélték a felesége ellátását elmulasztó szolnoki férfit
táblabíróság segítségnyújtás elmulasztása és kiskorú veszélyeztetése bűntettében mondta ki bűnösnek a vádlottat. Döntésével a bíróság megváltoztatta és enyhítette az első fokon eljáró Szolnoki Törvényszék ítéletét, amelyben a férfi védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt öt év büntetést kapott.
A gyerekével Szolnokon élő férfi és nő kapcsol
2019-03-13 11:31:31
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Bróker Marcsit, Szolnoki Törvényszéken, Bige Holding, Legfőbb Ügyészség, Czeglédy Csaba, Szolnoki Törvényszék, Bige Holding Kft, Bróker Marcsiként, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség, Handó Tünde Szolnoki Törvényszék, Szekszárdi Törvényszéken, Debreceni Törvényszék, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Benedek Tibor, három ember, vörösterror áldozatainak, családjogi ügyek, szolnoki gyárról, munkatársát brutálisan, felesége ellátását, 2010-es évek, állami költségvetésnek, táblabíróság enyhítette, első fokon, vádlottakra kiszabott, táblabíróság kirekesztette,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.