Belépés
velemenyezd: Koronavírus - Kormányszóvivő: a kormány több szempontot mérlegel az augusztus 20-ai ünnepségeknél
leghatékonyabb intézkedésekkel szeretne felkészülni az esetleges második hullámra, de ahhoz, hogy az intézkedések hatékonyak legyenek, szükség van az emberek együttműködésére is - hangsúlyozta Szentkirályi Alexandra.
Hozzátette: azt látták, hogy az emberek hajlamosabbak betartani azokat az intézkedéseket, amelyekkel egyetértenek. Ezért a nemzeti konzultációban arra is rákérde
2020-06-25 19:52:24
velemenyezd: Koronavírus - Kormányszóvivő: az operatív törzs tesz javaslatot a kulturális intézmények veszélyhelyzet utáni m

Szentkirályi Alexandra jelezte: a veszélyhelyzet megszüntetéséről június 16-án dönthetnek, majd néhány nappal később hirdethetik ki az arról szóló jogszabályt.
Hangsúlyozta, azért volt szükség a rendkívüli jogkörökre, hogy időben meg tudják hozni azokat a döntéseket, amelyek a sikeres védekezéshez vezettek.
Közölte: a járványügyi készültség fennmarad, mivel amíg ni
2020-06-04 20:53:07
velemenyezd: Koronavírus - Kormányszóvivő: a járványveszély továbbra sem múlt el

Szentkirályi Alexandra úgy fogalmazott: a kormány és a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs időben és jó intézkedéseket hozott, ennek köszönhetően Magyarország azon kevés ország közé tartozik, ahol a tömeges megbetegedést és a több ezer halálesetet el tudták kerülni.
Tájékoztatása szerint az új nemzeti konzultáció - amelynek íveit a megszokott m
2020-05-30 21:13:13
velemenyezd: Koronavírus - Kormányszóvivő: jól teljesített az ország

Szentkirályi Alexandra kiemelte: a siker közös, annak köszönhető, hogy minden fontos lépést időben meghozott a kormány és az emberek megfogadták a tanácsokat.
Felhívta a figyelmet ugyanakkor arra, hogy a járványveszély nem múlt el teljesen, ezért a járványügyi készültséget továbbra is fenntartják. Ennek keretében folyamatosan működik az operatív törzs és lesz jogköre az
2020-05-28 20:50:28
velemenyezd: Koronavírus - Gulyás: sikeresen védekeztünk, ezért szüntethető meg a rendkívüli jogrend (1. rész)
fejlesztésekről is tudnak majd dönteni. A gazdaságvédelmi alap lehetőséget ad arra, hogy az önkormányzatokat is pozitívan érintő fejlesztéseket támogasson a kormány - tette hozzá.
Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő arról számolt be, hogy augusztus 31-ig ha a koronavírus-járvány miatt az utazásszervező lemondja az utazást, vagy a járvány miatt lehetetlenné válik az út, akko
2020-05-28 13:32:27
velemenyezd: Koronavírus - Schanda: már több mint egymillió embernek nyújt a kormány segítséget

Schanda Tamás államtitkár és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő egy biatorbágyi cukrászdában járt, amely igénybe vette a kormány munkahelyvédelmi bértámogatását. A bértámogatási programra már 125 ezer ember jelentkezett, akik havonta és egyénenként több mint százezer forintos támogatást kaphatnak - emelte ki az államtitkár.
A kormányszóvivő a videóban úgy fogalmazott
2020-05-23 21:53:19
velemenyezd: Hazai termékek vásárlására biztat az agrárminiszter és a kormányszóvivő
kezeli a mezőgazdaságot és az élelmiszeripart. Ezért nagyon komoly támogatásokkal segítette és segíti ennek a szektornak nemcsak a járvány alatti, hanem azutáni működését is.
Szentkirályi Alexandra szólt arról is: fontos felhívni a figyelmet, hogy vásárlással sokat lehet tenni ezért a szektorért.
Nagy István elmondta, azért hozták létre a termeloikosar.hu nevű virtuális
2020-05-19 17:24:55
velemenyezd: Átadták Csepel legújabb szabadidőparkját
jelenleg is folyik a Daru-domb megújítása.
Borbély Lénárd megköszönte a kivitelezésben részt vevők munkáját, a kormánynak a finanszírozást, Tarlós István volt főpolgármesternek és Szentkirályi Alexandra volt főpolgármester-helyettesnek pedig a közbenjárásukat, amely nélkül - fogalmazott - nem kaphatta volna meg a főváros a pénzt és nem valósulhatott volna meg a Tejút park a
2020-05-19 15:43:24
velemenyezd: Nagy István: a magyar termékek vásárlása a magyar gazdaságot erősíti
termékeket - mondta. Ezt a folyamatot segíti a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegy bevezetése vagy a húspultokban a termékek származását jelölő kis zászlók használata - sorolta.
Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő azt mondta: a magyar kormány számára a mezőgazdaság és az élelmiszerágazat stabil működése mindig is kulcskérdés volt, éppen ezért nagyon sokat tett annak é
2020-05-18 18:22:04
eva6: Újabb enyhítések vidéken
rendelkezik.

Megrendezhetők lesznek az esküvők vidéken és Pest megyében

Június 1-től maximum kétszáz főig vidéken és Pest megyében megrendezhetők lesznek az esküvők - közölte Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. Kifejtette: az esküvőkön, lagzikon a biztonsági előírásoknak megfelelően az asztalok közötti védőtávolságot be kell tartani.

A főváros e
2020-05-15 07:22:03
velemenyezd: Koronavírus - Kormányszóvivő: hétfőtől vidéken szigorú menetrend szerint újraindulhat az élet
tilosak aug
2020-05-02 12:01:26
velemenyezd: Koronavírus - Kormányszóvivő: augusztus 15-ig semmilyen tömegrendezvényt nem engedélyeznek az országban

Szentkirályi Alexandra a műsorvezető kérdésére azt közölte, fontos pontosítást szeretne tenni: a rendezvények tilalma az egész országra - tehát nemcsak Budapestre és Pest megyére -, és az 500 fő alattiakra is vonatkozik.
Elmondta azt is, az elmúlt hetek erőfeszítései elegendőek voltak arra, hogy ennél súlyosabb helyzetre is felkészüljön az egészségügy, ennek tükrében ind
2020-04-30 22:12:15
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Átadták Csepel, Nagy István, Szentkirályi Alexandra, Schanda Tamás, Borbély Lénárd, Tarlós István, Kiváló Minőségű Élelmiszer, kormány több, augusztus 20-ai, operatív törzs, kulturális intézmények, járványveszély továbbra, rendkívüli jogrend, kormány segítséget, magyar termékek, magyar gazdaságot, esetleges második, intézkedések hatékonyak, emberek együttműködésére, emberek hajlamosabbak, nemzeti konzultációban, veszélyhelyzet megszüntetéséről, arról szóló, rendkívüli jogkörökre, sikeres védekezéshez, járványügyi készültség,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.