Belépés
velemenyezd: Nemzeti konzultáció - Hollik: a baloldal folyamatosan támadja a konzultációt
emberek újra és újra elmondhatják véleményüket az "őket és a nemzetet érintő sorskérdésekről".
A baloldal viszont - fűzte hozzá - folyamatosan támadja a konzultációt, most éppen Szél Bernadett és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselők buzdítanak arra, hogy az emberek ne töltsék ki a kérdőívet, hanem azt üresen küldjék el nekik.
"Ez viszont ellentmond a demokráci
2020-06-12 13:42:46
velemenyezd: Krónika 15. rész (veszélyhelyzet megszüntetése, kulturális örökség)
felszólalásokra reagálva kijelentette, a kormány a veszélyhelyzet megszűnését követően is mindent megtesz az emberek életének, egészségének és munkahelyeinek védelme érdekében.
Szél Bernadett (független) felszólalásában úgy fogalmazott, a most tárgyalt javaslatnak "még a címe is hazugság", mivel a különleges jogrendet nem az Országgyűlés, hanem csak a kormány vonhatja vissza
2020-06-03 23:34:38
velemenyezd: Szigorúbb klímacélok kitűzését sürgetik ellenzéki képviselők
ügyet, annyiszor hozzuk vissza, amíg a Fidesz végre megérti, hogy valódi lépéseket kell tenni. És ebben az ország mögöttünk van, nem a Fidesz mögött - mondta a klímaváltozásról.
Szél Bernadett független országgyűlési képviselő azt hangsúlyozta, a klímaváltozás mindenkit érint, "nem válogat a szavazók között", leküzdéséhez pedig teljes összfogásra van szükség, ennek felismerés
2020-06-03 12:52:48
velemenyezd: Krónika 5. rész (azonnali kérdések)
Közölte azt is: meghosszabbodik az érvényessége annak az 50 millió dolláros hitelmegállapodásnak, amelyet Magyarország biztosít ukrajnai infrastrukturális fejlesztésekhez.

Szél Bernadett: hány embert küldtek haza a kórházakból?
Szél Bernadett független képviselő arra várt választ: hány embert küldtek haza a kórházakból a koronavírus-járvány miatti kapacitás-bizto
2020-06-02 17:02:48
velemenyezd: Koronavírus - XXI. Század Intézet: felerősödik az átrendeződés az ellenzéki oldalon
az LMP és a Jobbik már nem kapna szerepet, teljes mértékben felolvadnának ebben az új alakulatban.
Az intézet szerint a szintén liberális Momentum mindeközben Hadházy Ákos és Szél Bernadett "pártnélküli politikusokkal" szövetkezik, hozzájuk hasonlóan a Párbeszéd is a "botránypolitizálást" részesíti előnyben.
Az LMP jövője kérdéses, a zöld formáció láthatóan igyekszik fe
2020-05-25 17:32:24
velemenyezd: Krónika 14. rész (Erzsébet-táborok)
vezető játékszerévé tegye ezeket a táborokat" - fogalmazott. Hozzátette, azt is ellenzik, hogy a táborokat ezek után állami pénzből újítsák fel.
Képviselői felszólalások
Szél Bernadett (független) azt mondta, hogy a kormánypártok a zavarosban halásznak, miközben a gyermekeket pajzsként tartják maguk elé.
A programba a nyugdíjasok és a fogyatékosággal élők sem kerül
2020-05-20 00:03:45
velemenyezd: Krónika 13. rész (örökbefogadás, Erzsébet-táborok)
Anett (DK) arról beszélt, hogy a javaslatnak több, régen várt pontja is van, de ő is kifogásolta, hogy választhatóvá akarják tenni a felkészítő tanfolyamokon való részvételt.
Szél Bernadett (független) támogathatónak tartotta a benyújtók által javasolt változtatások többségét, de komoly problémának nevezte, ha eltörlik a felkészítő tanfolyamot.
Varga-Damm Andrea (Jobbik)
2020-05-19 23:43:52
velemenyezd: Koronavírus - Az Ab-hez fordulnak az ellenzéki pártok az önkormányzatokat ért elvonás miatt
testülettől: teremtsen olyan precedenst, amely üzeni a kormánynak, hogy még veszélyhelyzetben sem tehet meg mindent - olvasható a Jobbik, az MSZP, a DK, az LMP, a Párbeszéd, valamint Szél Bernadett és Hadházy Ákos független képviselők közleményében, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.
Ebben azt írják: a kormány a koronavírus-járvány kezelése érdekében számtalan forr
2020-05-07 09:51:33
velemenyezd: Krónikába 7. rész (ügyészségi beszámoló)
történteket, és azt mondta: az ügyészség teljesen nyilvánvalóan és egyértelműen koncepciós döntéseket hozott.
Az ügyészségi beszámolót nem tudják támogatni - közölte.
Szél Bernadett: az ügyészség a kormány bűnpártolója
A frakciók vezérszónoki felszólalásait követően Szél Bernadett (független) úgy fogalmazott, az ügyészség 2018-ban is sok esetben bűnpártolást elköv
2020-05-06 16:12:48
velemenyezd: Ellenzéki képviselőnők tiltakoztak, mert Magyarország nem csatlakozik az isztambuli egyezményhez
frakcióvezető-helyettese kijelentette, a Fidesz hazudik, amikor azt állítja, hogy a magyar állam megvédi az erőszak minden áldozatát. A magyar állam nem védte meg a hatgyermekes Orosz Bernadettet, ahogy nem védte meg Szilágyi István színművészt sem, akit "saját gyermeke vert". Ízléstelen a színész halálának másnapján olyan politikai nyilatkozatot vinni az Országgyűlés elé, ami azt
2020-05-05 12:52:13
velemenyezd: Krónika 10. rész (isztambuli egyezmény, napirend után)
Harmadik opcióként arról beszélt, hogy egy "álbalhéval" próbálják elterelni a figyelmet a koronavírus-járvány és az általa kiváltott gazdasági problémák gyenge kezeléséről.
Szél Bernadett (független) szerint "bántalmazott nőket és gyermekeket használnak fel a pitiáner politikai játékaikhoz" kormányoldalon, hiszen eddig is tudott volt, hogy nem akarják az egyezményt ratifikál
2020-05-04 21:43:04
velemenyezd: Krónika 7. rész (klímaváltozás)
szabályozást újra kellene gondolni a klímavédelem mentén. A közteherviselés rendszerét is úgy kell átalakítani, hogy az valóban érvényesítse a szennyező fizet elvét - hangoztatta.
Szél Bernadett: a kormány csináljon végre valamit!
A frakciók vezérszónoki felszólalásait követően a független Szél Bernadett arra szólította fel a kormányt, hogy az ideológiai viták helyett v
2020-04-21 17:03:01
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Század Intézet, Szél Bernadett, Hadházy Ákos, Varga-Damm Andrea, Orosz Bernadettet, Szilágyi István, baloldal folyamatosan, ellenzéki oldalon, ellenzéki pártok, isztambuli egyezményhez, nemzetet érintő, baloldal viszont, veszélyhelyzet megszűnését, emberek életének, most tárgyalt, különleges jogrendet, kormány vonhatja, ország mögöttünk, klímaváltozás mindenkit, szavazók között, érvényessége annak, intézet szerint, szintén liberális, zöld formáció, táborokat ezek, zavarosban halásznak,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.