Belépés
velemenyezd: Operagálát rendeznek az Eiffel Műhelyház parkjában augusztus 19-én
Parkfoglaló gála vendége napjaink egyik legnépszerűbb tenorja, Jonas Kaufmann lesz. Az Erkel Műhelyház parkját, amelyet Kodály Zoltánról neveznek el, ezzel az eseménnyel avatják fel.
Szántó Andrea operaénekes elmondta: a gálaesten Bizet Carmenjéből a Habanerát adja elő a kórussal. Hozzátette: a jövő évben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon adják elő az operát, Calixto Bieit
2020-08-12 12:11:38
velemenyezd: Szabadtéri operagálát tartanak az Eiffel Műhelyház melletti parkban augusztus 19-én
Gergely, Fodor Bernadett, Fried Péter, Haja Zsolt, Kálmándy Mihály, Keszei Bori, Kovácsházi István, László Boldizsár, Meláth Andrea, Palerdi András, Rálik Szilvia, Schöck Atala, Szabóki Tünde, Szántó Andrea, Szegedi Csaba, Szemere Zita, Szvétek László és Wiedemann Bernadett - lépnek fél év után újra közönség elé.
Az este harmadik részében Jonas Kaufmann válogat legkedvesebb á
2020-07-31 17:12:24
velemenyezd: Megtartják az OperaFüred programjait július 23-24-én
zongorán közreműködik Andrássy-Neuenstein Krisztina.
A péntek esti Operagálán az operaház zenekarának és az intézmény kiváló énekeseinek -Boncsér Gergely, Cser Krisztián, Rálik Szilvia, Szántó Andrea - előadásában, Kocsár Balázs zeneigazgató vezényletével hangzik el többek közt Beethoven: István király, Erkel: Bánk bán, Kálmán: A csárdáskirálynő, Purcell: Dido és Aeneas, Rán
2020-07-19 12:42:11
velemenyezd: Zsótér Sándor rendezésében látható Molnár-darab a Vígszínházban
férje és védence szövetségének, a helyzetkomikumok mellett ugyanakkor fel-felvillan az asszony magányossága is.
2020-02-28 11:51:33
velemenyezd: Riccardo Frizza vezényelte a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarát a Müpában

Az este során a közönség Richard Strauss Négy utolsó énekét, majd A rózsalovag című operájának zárójelenetét hallhatta Rost Andrea, Molnár Ágnes és Szántó Andrea előadásában, a koncert második felében pedig az Alpesi szimfóniát játszotta el Riccardo Frizza vezényletével a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara.
Riccardo Frizza az MTI-nek elmondta, hogy szívesen tér vissza azo
2020-01-16 13:32:09
velemenyezd: Motorsport Games - Szántó továbbjutott driftben, Tóth harmadik az F4 szabadedzésein
alkalommal sorra kerülő "autósport-olimpia" első versenynapján csak a driftesek számára rendeztek kvalifikációs futamot, a többi résztvevőnek szabadedzései voltak.
A Magyarországot képviselő Szántó Zoltán 51 pontot szerzett, ezzel 13. lett a 22 fős mezőnyben a driftesek villanyfényben rendezett esti futamain, így szombaton a legjobb 16 között folytathatja szereplését.
2019-11-01 21:02:57
velemenyezd: Grecsanyinov kórusritkasága lesz hallható a Mátyás-templomban
Nemzeti Filharmonikus Zenekarral március 14-én a Müpában lép színpadra, ahol Mahler "Feltámadás" szimfóniáját hallhatja a közönség Hamar Zsolt vezényletével, Kolonits Klára (szoprán) és Szántó Andrea (alt) közreműködésével. Az énekkart Somos Csaba dirigálja.
Gustav Mahler 1895-ben, hamburgi operaigazgató korában mutatta be II. szimfóniáját. A címben szereplő Feltámadás nem a
2019-03-05 17:56:36
velemenyezd: A Premier és a Baal című darabot mutatja be a Vígszínház
erejéről.
A címszerepet Wunderlich József alakítja, a darabot Horváth Csaba a zene, a tánc és a mozgás nyelvét is felhasználva állítja színpadra. Wunderlich József mellett Ember Márk, Szántó Balázs, Majsai-Nyilas Tünde, Petrik Andrea, Bach Kata, Waskovics Andrea, Kopek Janka, Réti Nóra, Tar Renáta, Józan László, Ertl Zsombor, Gyöngyösi Zoltán és Karácsonyi Zoltán is játszik a
2019-02-28 17:42:35
velemenyezd: New Yorkban és itthon is turnéznak az Opera együttesei
is.
Magyarországon az Opera Zenekar és Énekkar Verdi Requiemjét adja elő november 2-án a váci székesegyházban, november 4-én pedig a ceglédi Református Nagytemplomban Kolonits Klára, Szántó Andrea, Kovácsházi István és Kovács István szólójával, Alpaslan Ertüngealp vezényletével. A mű október 31-én is elhangzik az énekkarral és a Pannon Filharmonikusokkal Pécsen.
Folytató
2018-10-27 11:21:45
velemenyezd: A hugenották premierjével is ünneplik a reformáció kezdetének 500. évfordulóját az Erkelben
között dúló vallásháborúk keresztény áldozatai előtt
2017-10-25 14:43:45
velemenyezd: Kínai turnéra készül a veszprémi Kabóca Bábszínház
kínálatban babaszínházi és drámai elemeket felvonultató előadások
2017-10-11 11:12:01
velemenyezd: Öt bemutató lesz a jövő évadban a veszprémi Kabóca Bábszínházban
Mária rendezésében.
Sipos Tekla művészeti titkár arról beszélt, hogy szeptember 22. és 24. között 14. alkalommal rendezik meg a Mesefesztivált.
A rendezvénysorozat első napján Szántó Csaba hajóskapitány mesél a munkájáról és a balatoni hajózással kapcsolatos interaktív foglalkozásra várja a gyermekeket.
Szeptember 23-án, szombaton a Budaörsi Latinovits Színház ven
2017-08-30 19:33:08
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Eiffel Műhelyház, Zsótér Sándor, Riccardo Frizza, Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarát, Motorsport Games, Kabóca Bábszínház, Kabóca Bábszínházban, Jonas Kaufmann, Erkel Műhelyház, Kodály Zoltánról, Szántó Andrea, Bizet Carmenjéből, Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, Calixto Bieit, Fodor Bernadett, Fried Péter, Haja Zsolt, Kálmándy Mihály, Keszei Bori, Kovácsházi István, László Boldizsár, Meláth Andrea, Palerdi András, Rálik Szilvia, Schöck Atala, Szabóki Tünde,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.