Belépés
velemenyezd: Riccardo Frizza vezényelte a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarát a Müpában

Az este során a közönség Richard Strauss Négy utolsó énekét, majd A rózsalovag című operájának zárójelenetét hallhatta Rost Andrea, Molnár Ágnes és Szántó Andrea előadásában, a koncert második felében pedig az Alpesi szimfóniát játszotta el Riccardo Frizza vezényletével a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara.
Riccardo Frizza az MTI-nek elmondta, hogy szívesen tér vissza azo
2020-01-16 13:32:09
liliana01: Január - fergeteg hava

Január - FERGETEG hava

ÉVSZAKOK

Január elől jár
a nyomában február.
Március szántó-vető.
Április nevettető.
Május szépen zöldellő.
Június nevelő.
Július érlelő.
Augusztus csépelő.
Szeptember gyümölcshoz
2020-01-02 15:03:48
velemenyezd: Két ökölvívó kvótában bízik Balzsay Károly szövetségi kapitány
mivel összesen 158-an neveztek.
A 75 kilogrammosok között komoly kihívója van a kétszeres olimpikon Harcsa Zoltánnak, aki hétfőn jelentette be, a továbbiakban nem Balzsayval, hanem Szántó Imrével készül a tokiói olimpiára, az ötkarikás játékokat követően pedig várhatóan befejezi pályafutását. Az Eb-bronzérmes öklözőt a februári Bocskai emlékversenyen Cservenka Róbert győzte l
2019-12-02 19:52:55
velemenyezd: Harcsa Zoltán az olimpia után nem tervez bokszolni

A 27 éves sportoló erről a DigiSport televíziós csatornán beszélt, ahol elmondta, a továbbiakban Szántó Imrével készül az ötkarikás játékokra.
"Ifjabb Balzsay Károly volt az edzőm, sajnos ő a betegsége miatt nem nagyon tudta ellátni a felkészítésemet, ezért úgy döntöttem, az lesz nekem a legjobb, ha visszatérek Öcsi bácsihoz" - nyilatkozta a kétszeres Eb-bronzérmes Harcs
2019-12-02 16:22:24
lovaszmarika: Székelységek

Székelységek

Bánatosan ér haza az öreg székely a munkából.

Aszongya az asszonnak:

-Te Márti, bé kell valljam néked, mostanába ollan másodprímásnak érzem magamot ebbe a házasságba!

Erre az asszony egyet húz a vállán s aszongya:

-Folyton bolondságokon töröd a fejed János. Máskülönben es, ami
2019-11-29 08:05:49
kalmanpiroska: Megköszönöm
Megköszönöm

Hol is kezdjem? Oly sok a köszönni valóm -
Áldások özöne vesz körül engem:
A napsugár aranyló fénnyel simogat;
Fáradt volt, de tőle megújult testem.
Köszönöm, hogy a napfénytől élet fakad:
Szántott földből kenyér az éhezőnek;
Faágakon virág és ízes gyümölcsök,
Úgy a szenteknek, mint a vétkezőknek.

Én is vétkeztem,
2019-11-21 11:12:32
velemenyezd: A Talentis Agro Zrt. tulajdonába került a Kartali vagyonkezelő Zrt.
kapacitása jelenleg 750 tehén és szaporulata.
A hosszú távú, eredményes gazdálkodás alapját a fenntartható és környezettudatos technológiák alkalmazásában látják, ezért a jelentős nagyságú szántó- és gyümölcsös területükön az agrár-környezetgazdálkodási program integrált termesztésre irányuló célprogramjainak előírásait követik - jegyezték meg.
A Talentis Agro Zrt. száz
2019-11-19 10:13:15
velemenyezd: Motorsport Games - Az MNASZ elnöke büszke a magyar csapat részvételére
bukótérből, hogy oldalról eltalálta az autómat, ráadásul elkezdett leszorítani a fűre, és ott eljött a pillanat, amikor el kellett vennem a gázt" - értékelt csalódottan Kiss.
Driftben Szántó Zoltán bejutott a legjobb 16 közé, de a negyeddöntőbe már nem sikerült továbblépnie, gokart szlalomban pedig Németh Bálint és Kiss Dorka csupán egy helyezéssel és 1.6 másodperccel maradt
2019-11-03 18:21:31
velemenyezd: Motorsport Games - Báder 10. a szimulátorosok versenyében
körrel a döntő vége előtt 11. volt, a hajrában pedig még egy pozíciót tudott javítani. A finálét ausztrál riválisa nyerte, második a Costa Rica-i, harmadik az olasz versenyző lett.
Szántó Zoltán a drifteseknek péntek este megtartott, villanyfényes kvalifikáción bejutott a legjobb 16 közé, ott pedig az orosz Ilja Fedorovval került egy párba. A két versenyzőnek kétszer kellett
2019-11-02 21:32:46
velemenyezd: Motorsport Games - Szántó továbbjutott driftben, Tóth harmadik az F4 szabadedzésein
alkalommal sorra kerülő "autósport-olimpia" első versenynapján csak a driftesek számára rendeztek kvalifikációs futamot, a többi résztvevőnek szabadedzései voltak.
A Magyarországot képviselő Szántó Zoltán 51 pontot szerzett, ezzel 13. lett a 22 fős mezőnyben a driftesek villanyfényben rendezett esti futamain, így szombaton a legjobb 16 között folytathatja szereplését.
2019-11-01 21:02:57
velemenyezd: Motorsport Games - Ünnepélyes megnyitó a Circus Maximusban
Magyarország nemzeti lobogóját a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöke, a csapatot vezető Oláh Gyárfás vitte. A magyar színeket Kiss Norbert mellett Formula-4-ben Tóth László, driftben Szántó Zoltán, szimulátorban Báder Benjámin, gokart szlalomban pedig Németh Bálint és Kiss Dorka képviseli.
Az ünnepélyes megnyitó előtt több mint 30 - különböző kategóriájú - verse
2019-10-31 19:11:49
velemenyezd: Ötödszörre tartanak zsidó napokat Kolozsváron
rendezvénysorozat keretében fellép a Zsidó Pavarotti címmel kitüntetett, és 2015-ben Európa legjobb kántorhangjának választott Nógrádi Gergely főkántor Teszter Nelli zongoraművésszel, bemutatják Szántó T. Gábornak az Európa szimfónia című új regényét. Előadáson és sétán idézik a kolozsvári filmgyártás megteremtőjének, az 1872 és 1945 között élt Janovics Jenőnek az alakját.
2019-10-17 20:22:23
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Riccardo Frizza, Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarát, Balzsay Károly, Harcsa Zoltán, Talentis Agro Zrt, Motorsport Games, Circus Maximusban, Richard Strauss Négy, Rost Andrea, Molnár Ágnes, Szántó Andrea, Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara, Harcsa Zoltánnak, Szántó Imrével, Cservenka Róbert, Ifjabb Balzsay Károly, Eb-bronzérmes Harcs, Driftben Szántó Zoltán, Németh Bálint, Kiss Dorka, Costa Rica-i, Szántó Zoltán, Ilja Fedorovval, Magyar Nemzeti Autósport Szövetség, Oláh Gyárfás, Kiss Norbert,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.