Belépés
velemenyezd: Koronavírus - Tiszeker Ágnes: nem azt mutatja a jelen helyzet, hogy biztonsággal megrendezhető az olimpia

Tiszeker Ágnes az M4 Sport Sporthíradójában szerda reggel elmondta, a múlt héten még végeztek doppingellenőrzéseket a MACS munkatársai is, ám be kellett látniuk, hogy ezeket le kell állítani a sportolók és a doppingellenőrök egészségének védelme érdekében. Ezért jelenleg minden közép-európai országban állnak a tesztelések.
A MACS dolgozói a papírmunkát otthonról elvégzik
2020-03-18 11:12:01
velemenyezd: Koronavírus/Tokió 2020 - Berecz Zsombor akár a májusi világbajnokságig Mallorcán marad

Az M4 Sport Sporthíradójában hétfőn elmondta, hogy szinte mindenki elhagyta a helyszínt, ő azonban az edzőpartnerével, azzal a horvát vitorlázóval, akivel együtt készül, ott maradt.
"Mi megpróbáltunk higgadtak maradni és a rendelkezésre álló információkat feldolgozni. Mérlegeltünk és itt maradtunk" - mondta.
Berecz egyelőre tartja magát a terveihez, jelezte, hogy a
2020-03-16 13:14:58
velemenyezd: Visszatért az evezős Pétervári-Molnár Bendegúz önbizalma

A 26 éves versenyző kedden az M4 Sport Sporthíradójában beszélt arról, hogy korábban nagyon sokat dolgoztak a technikáján, sokat változtattak rajta, ami bizonytalanná tette, viszont szép lassan beérett a sok munka és "kiforrott a technika".
"Úgy látszik, mostanra minden összeállt" - mondta Pétervári-Molnár, aki azt is elárulta, hogy tavalyi vashiánya már a múlté. A probl
2020-03-10 12:22:11
velemenyezd: Balzsay Károly szerint Harcsát félrevezették

A szakvezető csütörtökön reggel az M4 Sport Sporthíradójában beszélt a két napja kirobbant botrányról, melyet az elmúlt évek legeredményesebb hazai amatőr bokszolójának bejelentése okozott, mert igazságtalannak érezte, hogy a profi Bacskai Balázzsal kell válogatóznia a 75 kilogrammos indulói helyért a jövő héten kezdődő londoni olimpiai kvalifikációs tornára. A kétszeres Euró
2020-03-05 10:51:18
velemenyezd: Tokió 2020 - Péni: az Eb-cím óriási magabiztosságot tud adni
érmet. Sok világkupát sikerült már nyernem, de eddig hiányzott, hogy olimpiai versenyszámban Európa-bajnokságról vagy világbajnokságról legyen egyéni érem" - mondta az M4 Sport Sporthíradójában kedden.
Sikere alapjaként a tudatos felkészülést említette, azt, hogy csak azokra a versenyekre ment el, amelyekre szüksége volt, az utolsó hetekben pedig kizárólag az Európa-bajnokság
2020-03-03 10:31:07
velemenyezd: Motiváltan várja az öttusaidényt a budapesti nyitány két legjobb magyarja
ranglistára.
"Nagyon örültem az ötödik helynek. Ez az alapozás utáni első verseny, nagyon jó felmérő, hogy hogy haladunk a felkészülés során" - mondta az M4 Sport kedd reggeli Sporthíradójában a 2018-ban vegyes váltóban felnőtt vb-n ezüstérmes Gulyás.
Külön kiemelte jól sikerült vívását és futását, egyúttal jelezte, hogy bár főként a junior korosztály versenyeire készül,
2020-02-04 10:31:36
velemenyezd: Tokió 2020 - Karakas Hedvignek lökést ad a jó évkezdet

A világbajnoki bronzérmes dzsúdós hétfőn az M4 Sport Sporthíradójában elmondta, hogy a szerényebb eredmények nem vetették igazán vissza 2019 végén, ennek ellenére az Izraelben elért dobogós hely jól jött számára az olimpiai kvalifikációs időszak hajrája előtt.
Az 57 kilogrammban már szinte biztos tokiói indulónak számító Karakas a rangsorban a 9-10. helyen áll, s mint mo
2020-02-03 14:41:50
velemenyezd: Jól sikerült az öttusázók edzőtábora, de többen sérülésből, betegségből lábadoznak

Martinek János, a férfiak szövetségi kapitánya az M4 Sport Sporthíradójában kedden elmondta, hogy Kasza Róbert megsérült Cipruson, térdfájdalma miatt a tervezettnél korábban hazautazott.
"Meg is kapta az injekcióját, kezelik, most már úgy néz ki, hogy elkezdett futni, mozogni, de nincs olyan állapotban, hogy bevállalja ezt a fedettpályás versenyt" - utalt a szerdán kezdő
2020-01-28 11:11:27
velemenyezd: Labdarúgó NB I - MLSZ-szóvivő: szakmai szempontból fontos a korai folytatás

Sipos Jenő az M4 Sport Sporthíradójában pénteken emlékeztetett rá, már Magyarországon is vannak olyan pályák, stadionok, amelyek alkalmasak arra, hogy a téli időjárásban is lehessen mérkőzéseket játszani, és a megszokottnál korábbi folytatást illetően fontos a szakmai szempont is.
"Látjuk, hogy Európában már javában zajlanak a bajnokságok, játsszák a tétmérkőzéseket a cs
2020-01-24 11:51:56
velemenyezd: Ifjúsági téli olimpia - A curlinges Nagy Laura szerint az összhang volt győzelme alapja

Az M4 Sport Sporthíradójában pénteken elmondta, hogy a magyar vegyescsapattal mentek ki, melynek tagja volt még Szarvas Kristóf, Tatár Lőrinc és Joó Linda, és az első héten elért eredmények alapján sorolták őket be, illetve kaptak társat.
"Én a kanadai Nathan Young mellé kerültem" - mesélte, kiemelve: lényeges volt, hogy angolul beszélő társat kapott.
"Vegyes párosb
2020-01-24 10:31:35
velemenyezd: A következő idényben visszatérne Gereben Lívia

A húszéves kosaras az M4 Sport Sporthíradójában kedden elmondta, 105 napja van túl a sikeres transzplantáción, és bár nagyon fontos vizsgálatok várnak még rá szerdán a Szent László Kórházban, nagyon jól érzi magát.
"A véreredményeim nagyon biztatóak, ami fontos a volt betegségemmel kapcsolatban. Én ugyanis már teljesen gyógyultnak érzem magamat" - fogalmazott, azzal egés
2020-01-21 11:21:40
velemenyezd: Tokió 2020 - Siklósi: a heidenheimi győzelemmel ért össze a csapat

A tavalyi, budapesti vb-n aranyérmes vívó, aki a németországi vk-fordulóban a csapatdiadal előtt egyéniben is győzött, az M4 Sport Sporthíradójában kedden úgy fogalmazott: a döntő előtti mérkőzéseken annyira magabiztosak és fegyelmezettek voltak az asszók alatt, hogy számára nem volt kérdés, el fognak jutni a fináléig.
A franciák elleni utolsó összecsapás szorosabban ala
2020-01-14 11:29:29
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Tiszeker Ágnes, Berecz Zsombor, Pétervári-Molnár Bendegúz, Balzsay Károly, Karakas Hedvignek, Labdarúgó NB, Nagy Laura, Gereben Lívia, Sport Sporthíradójában, Bacskai Balázzsal, Martinek János, Kasza Róbert, Sipos Jenő, Szarvas Kristóf, Tatár Lőrinc, Nathan Young, Szent László Kórházban, jelen helyzet, májusi világbajnokságig, evezős Pétervári-Molnár, budapesti nyitány, öttusázók edzőtábora, korai folytatás, curlinges Nagy, összhang volt, következő idényben,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.