Belépés
velemenyezd: A Liliomfi zenés változatát mutatja be márciusban a Madách Színház

A darab főszerepében Nagy Sándort láthatják a nézők, a további szerepekben Szerednyey Béla, Magyar Attila, Serbán Attila, Barabás Kiss Zoltán, Barát Attila, Jenes Kitty, Kovács Gyopár, Ladinek Judit, Dobos Judit, Tóth Angelika és Berényi Dávid lép színre. Az előadást Szente Vajk rendezi - közölte a színház az MTI-vel.
Bár a Liliomfi egy "korszerű musical köntösébe" öltö
2019-01-12 15:21:34
velemenyezd: Ősszel is színes programokkal várják a látogatókat az UP Újpesti Rendezvénytérben
korosztály számára kínálnak programokat.
Ismertetése szerint hétfőn, a zene világnapja alkalmából a sanzonénekesnő, Szeder dalait hallhatja a közönség, emellett a fellépők között szerepel Serbán Attila, Szulák Andrea, illetve a Budapest Jazz Orchestra is.
Október 5-én, pénteken az UP színháztermét a Heisenberg című darabbal avatják Andrea, illeködáisnetmas alleáőáa aáb r
2018-10-01 12:22:07
velemenyezd: POSZT - 4 budapesti, 5 vidéki és 5 határon túli előadás a versenyprogramban

Az előadásokat június 7. és 16. között a Pécsi Nemzeti Színház nagyszínpadán és kamaraszínházában láthatja a közönség és a szakmai zsűri - olvasható a szervezők MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében.
A 18. Pécsi Országos Színházi Találkozó versenyprogramjába a két válogató, Regős János színpadi szerző, szakíró, színész, rendező, a Szkéné Színház volt igazgatója és Tér
2018-03-19 12:21:57
velemenyezd: Színpadi és filmes slágerek a Várkert Bazár nőnapi koncertjén

Az esten Náray Erika, Polyák Lilla, Homonnay Zsolt, Serbán Attila mellett közreműködik a Budapest Jazz Orchestra és Hsin-Ni Liu tajvani zongoraművész - közölte a rendezvénytér az MTI-vel.
Náray Erika zenés és prózai színpadon, valamint dzsesszénekesként egyaránt ismert, de hangját a közönség szinkronszínészként is ismerheti.
Polyák Lilla a Budapesti Operettszínház é
2018-03-06 17:54:33
velemenyezd: Miniévadban mutatja be a kolozsvári magyar színház legjelentősebb előadásait

A színház közleménye szerint olyan rendezők munkái szerepelnek az ünnepi miniévad programjában, akik meghatározták a társulat művészi fejlődését és a színház arculatát.
A miniévadot a 2007 óta műsoron tartott és több mint 140 előadást megért Ványa bácsi nyitja, melyet Andrei Serban rendezett.
Az előadássorozat része továbbá Roger Vitrac francia szerző 2013-ban bemut
2017-11-27 10:41:50
velemenyezd: Visszakerül a román szenátus szakbizottságához a március 15-ét ünnepnappá nyilvánító tervezet

A tervezet lehetővé tenné a magyarlakta települések, valamint a megyék önkormányzatai és intézményei számára, hogy ünnepségeket szervezzenek ezen a napon, és ezek költségét az általuk kezelt költségvetésből fedezzék. A romániai munkáltatók kérésre szabadnapot adhatnának március 15-én magyar alkalmazottaiknak, a magyarság ünnepéről pedig különkiadásokban számolna be a román kö
2017-10-16 18:24:00
velemenyezd: Jézus Krisztus Szupersztár az Arénában
musicalt.
Felidézte, hogy míg 11 éven keresztül Jézust alakította, jelenleg Pilátus szerepében láthatja a közönség. A Budapest Sportaréna színpadán Jézust Tóth Attila, Júdást pedig Serbán Attila alakítja. A monumentális előadás látványos köntösben, élő zenekarral mutatja be a bibliai történetet - tette hozzá.
Sasvári Sándor a sportarénában színpadra kerülő több mint kétó
2017-10-04 12:00:44
velemenyezd: Ismét lesz nemzetközi színházfesztivál Szatmárnémetiben

A fesztivált a teátrum román és magyar társulata közösen szervezi. Legutóbb 2013-ban tartottak Sorompók Nélkül címmel nemzetközi multikulturális fesztivált, amelyet azonban a következő évben már nem tudtak megrendezni, mivel az önkormányzat akkori vezetősége nem finanszírozta a rendezvényt.
Most TranzitFeszt néven indítják újra a seregszemlét, amely szeptember 14. és 24.
2017-08-29 19:03:50
velemenyezd: Az együttműködés és a zene évada lesz az idei a Soproni Petőfi Színházban
Schiller Ármány és szerelem című darabját rockzenével mutatják be, a dalszövegeket Demjén Ferenc írta, a zeneszerző Papp Gyula. A zenés betétek közti szöveget Sárdy Barbara írta. Feke Pál és Serbán Attila főszereplésével és rendezésében mutatják be a The Blues Brothers című musicalshowt két részben.
A középiskolások John Osborne Dühöngő ifjúság című színpadi játékát nézhetik
2017-08-22 13:33:08
velemenyezd: Több mint száz programot kínál a Budapesti Nyári Fesztivál
táncjátékot mutat be a kiegyezés évfordulóján A Monarchia bálja címmel. A szimfonikus filmzenekoncert-sorozat keretében Keresztes Ildikó, Polyák Lilla, Homonnay Zsolt, Radics Gigi, Szabó Ádám és Serbán Attila közreműködésével lesznek hallhatók különböző filmslágerek.
Bán Teodóra kiemelte, hogy augusztus 20-án a Virtuózok új tehetségei és sztárvendégeik köszöntik a nemzeti ünn
2017-05-16 15:17:46
velemenyezd: Zenés évadot hirdetett a Soproni Petőfi Színház
szerelem című darabját rockzenés játékkal mutatják be, melynek dalszövegírója Demjén Ferenc, zeneszerzője Papp Gyula. A zenés betétek közti szöveget Sárdy Barbara írta.
Feke Pál és Serbán Attila főszereplésével és rendezésében mutatják be a The Blues Brothers című musicalshow-t két részben.
A középiskolások John Osborne Dühöngő ifjúság című színpadi játékát nézhetik me
2017-04-07 15:52:45
velemenyezd: Az intimitásé és a humoré lesz a főszerep az Ének az esőben kőszínházi bemutatóján
szabadtéri színpadon sokkal kevésbé tud érvényesülni a színé
2017-02-02 15:43:36
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Madách Színház, Újpesti Rendezvénytérben, Várkert Bazár, Jézus Krisztus Szupersztár, Soproni Petőfi Színházban, Budapesti Nyári Fesztivál, Soproni Petőfi Színház, Nagy Sándort, Szerednyey Béla, Magyar Attila, Serbán Attila, Barabás Kiss Zoltán, Barát Attila, Jenes Kitty, Kovács Gyopár, Ladinek Judit, Dobos Judit, Tóth Angelika, Berényi Dávid, Szente Vajk, Szulák Andrea, Budapest Jazz Orchestra, Pécsi Nemzeti Színház, Pécsi Országos Színházi Találkozó, Regős János, Szkéné Színház,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.