Belépés
velemenyezd: Tusványos - Gulyás: a rendszerváltozás az elmúlt két évszázad egyik legpozitívabb eseménye

Gulyás Gergely A 30 éve történt - rendszerváltás 1989-90 elnevezésű pódiumbeszélgetésen - amelyen részt vett Schiffer András ügyvéd, volt LMP-s országgyűlési képviselő is - felidézte: 1989-ben a közép-kelet-európai régió valamennyi országa szabaddá vált, s Magyarországon a közjogi rendszerváltás kompromisszumok nélkül 10 hónap alatt lezajlott.
A magyar helyzet pozitívuma
2019-07-25 22:11:40
velemenyezd: Romantikus dramedy-t és 89-es dokumentumfilmet támogat a filmalap
dokumentumfilm a filmalap 5,6 millió forintos gyártási támogatásával.
A Nincs parancs! alapjául a vasfüggöny utolsó áldozatának, Kurt Werner-Schulznak emléket állító Határeset (2006, Schiffer Pál-díj) című katartikus rövidfilm, valamint az 1989-es események német-magyar párhuzamait és titkait kutató Európa álma című dokumentumfilm és archív anyagok szolgálnak.
A sorsford
2019-07-03 15:11:26
menusgabor: Hírmorzsák - Szeptember
felmondott orvosok

23Schiffer András: “Hamis vádak és kettős mérce a Sargentini-fércmunkában"

http://mindenszo.hu/schiffer-andras-hamis-vadak-es-kettos-merce-a-sargentini -fercmunkaban/[/lin
2018-09-01 21:30:28
velemenyezd: Elemző: az LMP közeledhet a Schiffer-féle irányvonalhoz
identitása erősödjön meg, mert azt "koptatta" a részvétel az összefogásról folytatott vitában.
Szerinte mindez azt mutatja, az LMP talán közeledik ahhoz az irányvonalhoz, amelyet Schiffer András volt pártelnök képviselt, hogy nem szabad a balliberális oldalhoz "simulni" és nemzeti kérdésekben "igenis közös nevezőre kell jutni a jobboldallal".
Megjegyezte: Schiffer Andr
2018-08-21 21:29:50
velemenyezd: Tusványos - Gulyás Gergely: az ellenzék demokráciavitákkal próbálja elkerülni, hogy számot adjon választási kud

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a 29. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor Újabb négy év két szemszögből címmel megrendezett pódiumbeszélgetésen vitázott Schiffer András és Bárándy Gergely egykori országgyűlési képviselőkkel. Utóbbiak úgy értékelték, hogy Magyarországon az Orbán Viktor vezette Fidesz egy "21. századi autokratikus rendszert" alakított ki, ahol a
2018-07-27 19:33:55
zgfumag: Levelezik a NER-értelmiség:
nélkül? Egy nemzedék gondolkodásmódján igazítottak kicsit azok a fontos tekercsek. Nem ismerek játékfilmet, amely pontosabban ábrázolná az 1989 után fölfakadó emberi-családi drámákat, mint Schiffer Pál éveken át forgatott Videoton-sorozata, vagy Almási Tamás hasonló időszakon átívelő Ózd-dokumentációja. Hogy mi történt itt és ott, a közép-nyugati és az északkeleti végeke
2018-06-10 09:26:58
velemenyezd: Krónika 2. rész (napirend előtt: nemzeti összetartozás, családpolitika, fenntarthatóság)
gazdaságpolitika és egyre több szülőképes nő él külföldön.
Rétvári Bence válaszában az LMP belső konfliktusaira hívta fel a figyelmet, Sallai R. Benedek és Hadházy Ákos konfliktusára, Schiffer András volt társelnök kilépésére. Azt firtatta, hogyan beszélhet nemzeti összetartozásról egy olyan párt, aki Ron Werbert szerződtette a kampányban.
Rögzítette: igyekeztek stabil é
2018-06-04 16:20:03
zgfumag: Végre bosszút állhat
hozzátette, hogy a párt szellemi tartalma az utóbbi időben elsekélyesedett, kiüresedett. Az mindenestre biztos, hogy ez a lépés hatalmas érvágást jelenthet a pártnak, jóval nagyobbat, mint Schiffer András pár évvel ezelőtti kilépése. Hogy a jövőben mi várható a párt háza táján még kérdéses, de az elmúlt heteket figyelembe véve, nem sok jóra számíthat az egykor még hatalmas álmokat
2018-05-30 21:58:48
zgfumag: Az ellenzék a kétharmad összeizzadása után sem állt meg a le
LMP-ben

A választás éjszakáján Hadházy Ákos társelnök lemondott (az utódja Keresztes László Lóránt), majd azt mondta, Sallai Róbert Benedek, az LMP országos elnökségének titkára és Schiffer András volt elnök a választás előtt perrel fenyegette a visszalépést fontolgató képviselőjelölteket. Schifferék ezt hazugságnak nevezték.
Sallai R. Benedek LMP-s képviselő felsz
2018-05-29 22:04:00
zgfumag: Hadházy: Előre lehetett tudni, hogy ez egy tisztességtelen v
együttműködésre viszont szükség lett volna a Jobbiktól a baloldalig. Az nem igaz egyébként, hogy a párt testületeivel szembementem volna.

Csak technikai kérdésről van szó? Schiffer András mondta az Azonnalinak, hogy azt látta: az LMP-t be kívánják hozni a ,,kulturális baloldalra." Valóban ez volt a cél?

Schiffer András ezt a kérdést teljesen ro
2018-04-23 21:33:54
zgfumag: Ha az orbánozás nem üzenet, akkor a gyurcsányozás miért az?
körül, különösen Gyurcsánnyal összefüggésben művel. Erről a témáról már múlt héten is elmondtam, amit fontosnak gondoltam, már akkor is megkaptam, hogy lejáratom és ok nélkül rugdosom Schiffer András jobb sorsra érdemes pártját.

Holott csak feltettem egy egyszerű kérdést, amire nem igazán sikerült megnyugtató választ találnom: miért kell erőltetni valamit, ami nem működ
2018-03-20 07:51:44
velemenyezd: Választás 2018 - LMP: a korrupció folytatódása is a választás tétje
fel.
2011-2015 között ez a társaság korszerűsítette több fideszes vezetésű önkormányzat közvilágítását, az OLAF pedig ugyanazokat a szabálytalanságokat állapította meg, amelyek miatt Schiffer András, a párt akkori vezetője 2014-ben feljelentést tett - jelezte.
Az LMP szóvivője elfogadhatatlannak nevezte, hogy míg a kormány a 4-es metróról szóló OLAF-jelentést azonnal nyi
2018-01-17 14:24:00
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Gulyás Gergely, Schiffer András, Kurt Werner-Schulznak, Schiffer Pál-díj, Schiffer Andr, Bálványosi Nyári Szabadegyetem, Diáktábor Újabb, Bárándy Gergely, Orbán Viktor, Schiffer Pál, Almási Tamás, Rétvári Bence, Sallai, Hadházy Ákos, Keresztes László Lóránt, Sallai Róbert Benedek, Benedek LMP-s, kétharmad összeizzadása, gyurcsányozás miért, korrupció folytatódása, választás tétje, közjogi rendszerváltás, magyar helyzet, vasfüggöny utolsó, 1989-es események, összefogásról folytatott,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.