Belépés
velemenyezd: Nyolcvan programmal várja 25 helyszínen a vendégeket a Bőköz fesztivál
települések fesztiválhelyszínein.
Az augusztusi fesztiválon fellép mások mellett a Ghymes, Karácsony János, a Talamba Ütőegyüttes, a Hot Jazz Band, a Tárkány Művek vagy a Rudan Joe Akusztik Band, a bőközi helyi jellegzetességeket a települések tájházaiban lehet megismerni, de "elszármazottak" kiállítása is lesz a Drávacsehóban.
A rendezvény részleteiről a www.bokozfeszt.
2019-06-20 22:03:50
velemenyezd: Háromfelvonásos Rudán Joe életműkoncert és lemezbemutató a Club 202-ben

Az esten a hard rock és heavy metal énekes vezetésével három formáció, a Rudán Joe Akusztik, a Rudán Joe's Coda és a tavaly alapított Rudán Joe Band lép fel, válogatást nyújtva a frontember 30 éves pályájának terméséből. Az egykori pokolgépes Nagy Dávid és a volt Mobilmánia-tag Vámos Zsolt gitáron, míg Makovics Dénes fúvóhangszereken működik közre.
Rudán Joe az MTI-nek e
2016-01-07 12:01:09
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Háromfelvonásos Rudán Joe, Karácsony János, Talamba Ütőegyüttes, Jazz Band, Tárkány Művek, Rudan Joe Akusztik Band, Rudán Joe Akusztik, Rudán Joe, Rudán Joe Band, Nagy Dávid, Mobilmánia-tag Vámos Zsolt, Makovics Dénes, augusztusi fesztiválon, bőközi helyi, települések tájházaiban, rendezvény részleteiről, hard rock, tavaly alapított, egykori pokolgépes, volt Mobilmánia-tag, fúvóhangszereken, háromfelvonásos, elszármazottak, lemezbemutató, drávacsehóban, életműkoncert,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.