Belépés
maroka: Aranyérmes a Majthényi, Domokos páros a repülőhollandi Eb-n
Aranyérmes a Majthényi, Domokos páros a repülőhollandi Eb-n.
Az utolsó, tervezett egyetlen pénteki futam eredményétől függetlenül aranyérmes lett a 13-szoros világbajnok Majthényi Szabolcs, Domokos András páros a balatonföldvári vitorlázó Repülőhollandi Európa-bajnokságon.
A szervezők csütörtök esti tájékoztatása szerint az eddig megrendezett nyolc futam esetén már a két
2019-09-20 10:50:15
maroka: Köszöntötték az év első magyar vb-győzteseit
Vitorlás Egylet rendezvényén a szövetség elnökségének nevében Litkey Farkas, tizenegyszeres Kék szalag-győztes méltatta a 11. világbajnoki diadalát arató kettőst. Kiemelte, bár a repülőhollandi nem olimpiai osztály, az mégis páratlan, hogy húsz éve a világ élvonalához tartozik a magyar páros, amely nemcsak versenyez, hanem fejleszti is a sportágat.
"Egyre többet tudnak a vito
2015-01-15 22:17:39
velemenyezd: Köszöntötték az év első magyar vb-győzteseit, Majthényit és Domokost
Vitorlás Egylet rendezvényén a szövetség elnökségének nevében Litkey Farkas, tizenegyszeres Kékszalag-győztes méltatta a 11. világbajnoki diadalát arató kettőst. Kiemelte, bár a repülőhollandi nem olimpiai osztály, az mégis páratlan, hogy húsz éve a világ élvonalához tartozik a magyar páros, amely nemcsak versenyez, hanem fejleszti is a sportágat.
"Egyre többet tudnak a vito
2015-01-15 18:19:06
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Majthényi Szabolcs, Domokos András, Repülőhollandi Európa-bajnokságon, Vitorlás Egylet, Litkey Farkas, repülőhollandi Eb-n, 13-szoros világbajnok, balatonföldvári vitorlázó, szervezők csütörtök, eddig megrendezett, szövetség elnökségének, mégis páratlan, világ élvonalához, magyar páros, balatonföldvári, repülőhollandi, tizenegyszeres, tájékoztatása, elnökségének, köszöntötték, rendezvényén, világbajnoki, eredményétől, megrendezett, függetlenül, világbajnok,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.