Belépés
velemenyezd: Novák Katalin: minden Erzsébet-táborban lesznek fertőtlenítőpontok
politikus beszélt arról is, hogy minden jelentkező gyermek számára biztosítani tudja a kormány az Erzsébet-tábort, és minden résztvevő napi négyszeri ingyen étkezésben részesül.
Ratatics Péter, a Mol Magyarország ügyvezető igazgatója ismertette, hogy 36 millió forint értékben, 13 ezer liter kézfertőtlenítőt adományoztak a nyári napközis Erzsébet-táboroknak.
A fertőtlení
2020-06-24 11:51:38
velemenyezd: Koronavírus - Kétezer liter kéz- és felületfertőtlenítőt kapott a Semmelweis Egyetem
kapható a kiemelt töltőállomásokon.
A kéz- és felületfe
2020-04-23 17:12:31
velemenyezd: Koronavírus - A Mol is segíti a kórházak fertőtlenítőszerrel való ellátását

Ratatics Péter közölte: a Mol almásfüzitői egységében a hétvégén megkezdik a felületek és az emberi testfelületek fertőtlenítésére is alkalmas szer gyártását, naponta 50 ezer liter mennyiségben.
Hozzátette: a készítményt először a kórházak, kiemelt közintézmények, a nagyüzemi felhasználók kapják meg, a tervek szerint két hét múlva pedig a kiskereskedelemben is elérhetővé
2020-03-25 13:02:33
velemenyezd: BÉT - Csökkenő forgalom mellett esett a BUX a héten
fogyasztói szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese kedden a lengyel Parkietnek adott interjújában megerősítette, hogy a vállalat érdeklődik a lengyel kiskereskedelmi piac iránt. Ratatics Péter azt is elmondta, hogy Lengyelország mellett Ausztriában is saját márka kiépítésén gondolkodnak, és idén 200 millió dollárt szánnak a fogyasztói szolgáltatások üzletág fejlesztésér
2020-02-02 07:10:56
velemenyezd: BÉT - Mérsékelt emelkedéssel nyithat a magyar tőzsde az elemző szerint
szerint a Richter grafikonján továbbra is a 6500 forintos támaszt kell figyelni, míg a Magyar Telekom jegyzése a 450-465 forintos tartományban mozoghat.
Arról is beszámolt, hogy Ratatics Péter, a Mol fogyasztói szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese kedden a lengyel Parkietnek adott interjújában megerősítette, a vállalat érdeklődik a lengyel kiskereskedelmi piac
2020-01-29 08:40:58
velemenyezd: Három napelemparkot állított üzembe a Mol 18,4 megawatt kapacitással

Ratatics Péter a Dunai Finomítóban épült napelempark átadása alkalmából ismertette: a százhalombattai 6,71 megawattos napelemparkkal kiegészülve a három telephely több mint kilencezer háztartás éves villamosenergia-igényét képes fedezi.
A Százhalombattán most átadott napelempark 14,5 hektáron 23 562 napelempanel beüzemelésével indult el.
Az ügyvezető igazgató elmond
2019-10-18 16:51:40
velemenyezd: Schanda Tamás: tíz év alatt 36 milliárd döntő részben elektromos buszokra
Münster, a Mercedes-Benz Magyarország ügyvezető igazgatója jelezte: az ITK megszerezte a busz gyártásához a tanúsítványt, és "új, hiteles felépítménygyártó cége lett a Mercedesnek".
Ratatics Péter, a Mol Magyarország ügyvezető igazgatója azt mondta, a MOL 2030 stratégiájának egyik fókuszterülete, hogy a cégből igazi mobilitási szolgáltatót építsenek.
"Az ITK-ban történő
2019-10-12 17:34:22
velemenyezd: A Mol-csoportot választotta az év energiaipari vállalatának a közepes tőkeértékű kategóriában a Petroleum Econo
információs és elemző szakportál, amely havi szakmai folyóiratot is kiad, évente ítéli oda díjait az iparág vállalatainak és szakmai vezetőinek.
A Londonban tartott idei díjkiosztó gálán Ratatics Péter, a Mol-csoport fogyasztási szolgáltatásokért felelős ügyvezető igazgatója "A jövő vezetője" díjban részesült.
A Mol-csoportnak megítélt elismerést a szakmai zsűri egyebek
2018-11-28 12:32:22
velemenyezd: Kávézót nyitott a Mol Budapest belvárosában
Mol 2030-ig szóló üzleti stratégiája alapján kiemelten kezeli a fogyasztói szolgáltatások fejlesztését, a kávézó megnyitásával a vállalat kilépett a töltőállomások keretei közül - mondta Ratatics Péter, a Mol-csoport fogyasztási szolgáltatásokért felelős ügyvezető igazgatója a megnyitón.
A Mol a régióban eddig 555 Fresh Corner egységet nyitott, ahol az üzemanyagok mellett káv
2018-09-28 14:39:52
velemenyezd: A Mol belép a közösségi közlekedés piacára
autóbuszt, amelynek prototípusát 2017-ben mutatták be Debrecenben.
A budapesti székhelyű és debreceni telephelyű ITK joint venture formában működik a jövőben - közölte a cég.
Ratatics Péter, a Mol Magyarország ügyvezető igazgatója a közleményben kijelentette: a közösségi buszközlekedés területe központi szerepet tölt be és fog betölteni a jövőben is a mobilitási szolgált
2018-07-31 10:01:28
velemenyezd: Személyi változásokat jelentett be a Mol

A közlemény szerint Ratatics Péter a Mol magyarországi operatív működéséért felelős vezető lett, de továbbra is betölti a Fogyasztói Szolgáltatások ügyvezető igazgatói tisztségét. Elődje, Fasimon Sándor az Ügyvezető Testület tagja marad.
Ratatics Péter és Fasimon Sándor továbbra is vezető állású személyeknek minősülnek a tőkepiaci törvény és a piaci visszaélésekről rende
2018-06-07 16:11:47
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Novák Katalin, Semmelweis Egyetem, Schanda Tamás, Petroleum Econo, Ratatics Péter, Magyar Telekom, Dunai Finomítóban, Mercedes-Benz Magyarország, Fresh Corner, Fogyasztói Szolgáltatások, Fasimon Sándor, Ügyvezető Testület, magyar tőzsde, elemző szerint, közepes tőkeértékű, közösségi közlekedés, nyári napközis, kiemelt töltőállomásokon, hétvégén megkezdik, emberi testfelületek, készítményt először, nagyüzemi felhasználók, tervek szerint, lengyel Parkietnek, vállalat érdeklődik, lengyel kiskereskedelmi,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.