Belépés
velemenyezd: Liget Budapest - Új park jött létre a Városliget közelében

Az új parkot a szintén a Liget Budapest projekt keretében felépült Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ (OMRRK) környezetében alakították ki. Itt Európa egyik legnagyobb léptékű kulturális fejlesztése során, barnamezős beruházás eredményeképpen több tízezer négyzetméternyi terület kapott új kulturális és közösségi funkciót - közölte a beruházó Városliget Zrt.
2020-07-07 12:32:18
velemenyezd: A Fővárosi Képtár vezetőjét és az új országos múzeumszakmai központ tervezőit díjazta idén a MúzeumCafé

A múzeumszakmai lap első alkalommal ítélt oda különdíjat, az elismerésben az Országos Múzeumi Raktározási és Restaurálási Központ (OMRRK) tervezői, Vasáros Zsolt és Megyesi Zsolt (Narmer Építészeti Stúdió) részesültek - olvasható a lapot alapító Szépművészeti Múzeum MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében.
Mint írják, Róka Enikőnek az intézmény élén végzett magas szín
2020-04-05 11:25:36
velemenyezd: A magyar kultúra napja - Emmi: a legtöbb kulturális beruházás indult el 2010 óta
termet és új éttermet, kávézót alakítottak ki. Elindult a múzeum megújulásának második üteme. A Liget Budapest projekt keretében tavaly elkészült az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ a Szabolcs utcában.
A projekt keretében 5,25 milliárd forintból megújult az egykori Olof Palme ház, amely Millennium Háza néven működik. Folyamatban van a Magyar Zene Házának
2020-01-22 13:42:31
velemenyezd: A Glencore csehországi leányvállalatát a magyarországi cégcsoport vezetője irányítja
Kft. 2013-ban felavatott, több mint 40 milliárd forintból felépült növényolajgyára Foktőn, amely főképp napraforgót dolgoz föl. A Gabonatároló és Logisztikai Kft. a magyar gabonapiac raktározási igényeit szolgálja ki négy telephelyen - olvasható a közleményben.
A Glencore Agriculture Hungary 2017-ben 603 milliárd forint, 2018-ban több mint 576 milliárd forint nettó árbevétel
2019-12-02 16:22:16
velemenyezd: Liget Budapest - Főigazgató: folytatódik az új Néprajzi Múzeum beruházása
kétharmadát teszi ki. Az épületet a tervek szerint 2021 végén adják át. Már idén elkészült azonban a Néprajzi Múzeum jövőbeli háttérbázisául szolgáló Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ, ahol jelenleg a csúcstechnológiát képviselő raktártechnológia és gépészet beszerelése zajlik - fűzte hozzá.
A főigazgató emlékeztetett arra, hogy a hatályos kormányhatározat
2019-11-15 14:11:59
velemenyezd: Több mint 100 múzeumépítési szakember találkozik a Szépművészeti Múzeumban
rekonstrukción átesett Szé
2019-11-11 13:31:51
velemenyezd: Városliget Zrt.: A Liget Budapest projektelemei végrehajtható építési engedéllyel rendelkeznek
projekt keretében már megújult a Szépművészeti Múzeum, a Komáromi Csillagerőd, a Millennium Háza (korábban Olof Palme Ház) és a Vakok kertje. Elkészült az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ, a városligeti Nagyjátszótér, a kutyás élménypark és az ifjúsági sportpályák.
Előrehaladott állapotban van továbbá a Magyar Zene Háza, a Néprajzi Múzeum és a Dózsa György
2019-10-17 14:51:41
velemenyezd: Benkő: a honvédelem nemzeti felelősség és kötelesség

Benkő Tibor hangsúlyozta: "olyan központi, logisztikai, kiképzést is biztosító" raktárbázis épül, amely a huszonegyedik század raktározási feltételeit biztosítva ellátja majd a katonai erőket. Hozzátette: a húszezer négyzetméteres központi raktárbázis a legkorszerűbb tárolási és anyagkezelési lehetőségeket biztosítja majd a katonáknak.
A honvédelmi miniszter arról is bes
2019-10-08 20:12:23
velemenyezd: Liget Budapest - Október 26-tól látogatható a városligeti Millennium Háza és az új rózsakert
Zsolnay-szökőkút - számolt be.
Gyorgyevics Benedek emlékeztetett arra, hogy 2019 az átadások éve a Liget Budapest projekt történetében: nyáron már átadták az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ épületét, a Millennium Háza és a rózsakert mellett nyílik meg az ország egyik legnagyobb és legkomplexebb játszótere, de elkészült a teljes körűen megújított Komáromi
2019-10-01 12:21:38
velemenyezd: Befejeződött a komáromi Csillag erőd felújítása és bővítése
Projekt megvalósításáért felelős Városliget Zrt. vezérigazgatója az MTI-nek elmondta: folytatódik az átadások éve, hiszen májusban Orbán Viktor átadta az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ épületét.
Ősszel Millennium Házaként nyílik meg a felújított egykori Olof Palme Ház, bejárata előtt a Városligetben újdonságnak számító Rózsakerttel. Szintén még az ősszel
2019-09-20 13:21:32
velemenyezd: Ingatlanfejlesztő: a stabil környezet és az erős gazdaság miatt vonzó Magyarország a befektetőknek
EXPO REAL-on a fókuszban azok a projektek lesznek - elsősorban a Néprajzi Múzeum, a Magyar Zene Háza, a Millenium Háza, a Szépművészeti Múzeum vagy az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ - amelyeket vagy az elmúlt időszakban adtak át, vagy a kivitelezés olyan látványos fázisában van, hogy az elkövetkező egy-másfél évben markánsan határozza meg nem csak az érintett
2019-09-09 11:01:29
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Liget Budapest, Fővárosi Képtár, Néprajzi Múzeum, Szépművészeti Múzeumban, Városliget Zrt, Millennium Háza, Országos Múzeumi Restaurálási, Raktározási Központ, Országos Múzeumi Raktározási, Restaurálási Központ, Vasáros Zsolt, Megyesi Zsolt, Narmer Építészeti Stúdió, Szépművészeti Múzeum MTI-hez, Róka Enikőnek, Olof Palme, Magyar Zene Házának, Logisztikai Kft, Glencore Agriculture Hungary, Szépművészeti Múzeum, Komáromi Csillagerőd, Olof Palme Ház, Magyar Zene Háza, Dózsa György, Benkő Tibor, Gyorgyevics Benedek,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.