Belépés
velemenyezd: Krónika 1. rész (napirend előtt: szennyvíziszap, szociális ágazat, önkormányzati választás)
is firtatta, ki fogja engedélyezni a borvidék közepére, Egerszalókra tervezett szennyvíziszap-tárolót, amikor a kormányhivatal oldalakon át sorolta az azzal kapcsolatos kifogásait.
Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára közölte, a képviselőt csak egyetlen dolog zavarja, ami nem működik az országban, a bejutási küszöb környékére zuhant MS
2019-07-12 11:46:25
velemenyezd: Rétvári: félmillióval több tankönyvet rendeltek az iskolák a szeptemberi tanévkezdésre

Rétvári Bence közölte: míg tavaly csaknem 12 millió tankönyvet rendeltek az iskolák, addig most 12 és fél millió rendelés érkezett, mindez 700 millió forinttal kevesebbért, mint tavaly.
Hozzátette: a rendelésszám növekedése azt mutatja, hogy a pedagógusok szívesen tanítanak az állami fejlesztésű könyvekből.
Azt mondta, az új tankönyveket a legmodernebb pedagógiai mó
2019-07-10 11:01:50
velemenyezd: Rétvári: jóval több tankönyvet és olcsóbban rendeltek az iskolák

Rétvári Bence közölte, jobban megtalálták a számításaikat az iskolák az új tankönyvjegyzékkel: míg tavaly csaknem 12 millió tankönyvet rendeltek az iskolák tanévkezdésre, addig most 12 millió 503 ezer rendelés érkezett.
Az állam bebizonyította azt is, hogy mindez - a jó minőség mellett - megvalósulhat olcsóbban is, ugyanis a leadott rendelések értéke 700 millió forintta
2019-07-09 14:21:57
velemenyezd: Krónika 8. rész (azonnali kérdések, kérdések)
aránya.
Tavaly ősszel indult el a Befogadlak elnevezésű program, a kisgyermekekről is gondoskodó nevelőszülők pedig a jövő évtől nevelőszülői gyed-et is kapnak majd - emelte ki.
Rétvári Bence, az Emmi államtitkára azt felelte, mindenkinek jól felfogott érdeke, hogy amennyiben egy gyermek nem a természetes családjával él, akkor nevelőszülőkhöz kerüljön.
Idén 850 mill
2019-07-08 19:12:14
velemenyezd: Krónika 7. rész (azonnali kérdések)
kilenc év családpolitikája kudarcot vallott - jelentette ki. Mit próbálnak tenni azért, hogy ez megváltozzon, és hogy ne külföldön szülessen minden hatodik magyar gyermek? - kérdezte.
Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára úgy reagált: amikor Gyurcsány Ferenc elkezdte kormányzását 2004-ben, Magyarország a teljes termékenységi arányszámot
2019-07-08 18:02:10
velemenyezd: Krónika 6. rész (interpellációk)
állja a költségek kétharmadát.
Szerinte a krónikus betegeket és a drágább gyógyszereket szedőket sújtja leginkább a probléma, amely az életkor előrehaladtával egyre nagyobb.
Rétvári Bence, az Emmi parlamenti államtitkára úgy felelt: míg egy átlagos uniós háztartásban 7 százalékkal emelkedett a gyógyszerkiadás 2010 óta, Magyarországon 9 százalékkal csökkent.
Cél a
2019-07-08 17:12:02
velemenyezd: Krónika 5. rész (interpellációk)
szegénységet, ha nem lakoltatnának ki a gyerekes családokat, de a kormány nem törődik a nehéz sorban élőkkel - mondta.
A gyermekotthon csak kényszermegoldás lehet - összegzett.
Rétvári Bence, az Emmi államtitkára leszögezte, a kormány számára a gyermekek az elsők. Hozzátette, pénteken a magyar családok támogatását középpontba állító költségvetésről fog szavazni a parlame
2019-07-08 16:21:45
velemenyezd: Krónika 2. rész (napirend előtt: EU, családok, mandátumigazolás, napirend)
intézkedései a családokat sújtották elsősorban - mondta.
Nacsa Lőrinc megjegyezte: a jövő évi büdzsé a családok költségvetése lesz, és megvan a szükséges forrás a családok támogatásához.
Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára elmondta: a kormány számára valóban a gyermek az első, de ez nincs így minden ellenzéki pártnál, ha rajtuk m
2019-07-08 13:31:25
velemenyezd: Letették a Vanyek Béla Sportcentrum alapkövét Vácon

Az alapkőletételkor Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára, a térség országgyűlési képviselője elmondta: a közel százéves egyesület legnagyobb beruházása kezdődik el. Hozzátette: a kormány 774 millió forinttal támogatta, hogy a Vácon és környékben élők korszerű körülmények között sportolhassanak.
Az államtitkár felidézte: Eur
2019-07-07 14:51:24
velemenyezd: Rétvári: a kormány mindig kiemelt figyelmet fordított a szociális gyermekétkeztetésre

Rétvári Bence közlése szerint 2010-ben még 29 milliárd forint jutott erre a célra. Azóta viszont radikálisan emelkedtek a szociális gyermekétkeztetés forrásai, idén már 79, jövőre pedig 82 milliárd forintot fordíthatnak rá.
Kitért arra is, ezen túlmenően 12 milliárd forintot fordítottak arra, hogy 480 településen felújítsák az iskolai konyhákat. Ezáltal rezsijük is csökk
2019-07-05 17:32:26
velemenyezd: Rétvári: jövőre minden eddiginél több, 82 milliárd jut szociális gyermekétkeztetésre

Rétvári Bence az Újpesti Bródy Imre Gimnázium és Általános Iskolában hangsúlyozta: 2010 óta évről évre bővülő források és lehetőségek jellemzik a szociális gyermekétkeztetés területét.
Ismertetése szerint míg 2010-ben 29 milliárd, jelenleg már 79 milliárd forint jut erre a célra, jövőre pedig minden eddiginél több, 82 milliárd forint.
A kereszténydemokrata politikus
2019-07-03 13:02:05
velemenyezd: Rétvári: nagy az érdeklődés a családvédelmi akcióterv hétfőn életbe lépett elemei iránt

Rétvári Bence hangsúlyozta: a legnépszerűbb intézkedés valószínűleg a júliustól életbe léptetett 10 millió forintos babaváró támogatás lesz, amely három gyerek születése esetén vissza nem térítendő támogatássá alakul.
Ez nagyban segít azoknak a pároknak, akik gyerekeik megszületése előtt anyagi biztonságot szeretnének magukénak tudni - fűzte hozzá.
Az autóvásárlás
2019-07-02 10:01:13
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Vanyek Béla Sportcentrum, Rétvári Bence, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Gyurcsány Ferenc, Nacsa Lőrinc, Újpesti Bródy Imre Gimnázium, Általános Iskolában, szeptemberi tanévkezdésre, kormány mindig, családvédelmi akcióterv, borvidék közepére, kormányhivatal oldalakon, azzal kapcsolatos, képviselőt csak, bejutási küszöb, rendelésszám növekedése, pedagógusok szívesen, állami fejlesztésű, legmodernebb pedagógiai, iskolák tanévkezdésre, állam bebizonyította, leadott rendelések, jövő évtől, természetes családjával, teljes termékenységi, költségek kétharmadát,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.