Belépés
kohlinka: Apokalipszis vége
bibliájuk, minden Vár-hegy arról árulkodik, hogy mindig újra várnak az Illésék sorozatai alapján Krisztusra, valamint én is megírtam a dalait, vereit a vallások Jézusainak, akiknek szivárvány szövetségük volt a jövő elképzelt tökéletes embereivel. Ezt gyalázza az ózdiak perverz népe, amiket születésem óta emeltek az áldozásommal.

Mivel az apokalipszist Borsod megye két
2020-02-04 16:25:05
velemenyezd: Gulyás: a magyarság feladata, hogy a 21. század nyertesévé váljon!
"Rajtunk múlik, hogy a világ magyarsága milyen mértékben tart össze, milyen a számaránya és milyen jövőt tervez magának" - fogalmazott.
A miniszter köszönetet mondott a Rákóczi Szövetségnek, hangsúlyozva, hogy a magyar fiatalok határokon átnyúló kapcsolatrendszerének segítésével olyan kapcsolatok létrejöttéhez járul hozzá, amelyek sikeressé tehetik a magyarságot.
Gulyá
2020-01-31 20:57:40
velemenyezd: A Rákóczi Szövetség magyar iskola választását javasolja a határon túli családoknak
határon túli szülők figyelmét arra, hogy gyermekeik sorsát nagyban befolyásolja az a nyelv, amelyen tanulnak. Emellett ez a közösség megmaradásának záloga is - fűzte hozzá.
A Rákóczi Szövetség arra törekszik, hogy a maga eszközeivel, üzeneteivel arra bátorítsa a külhoni családokat, hogy jól döntsenek, s amikor a gyermekük jövőjéről döntenek, a magyar jövőt válasszák - fogalma
2020-01-29 09:40:59
velemenyezd: Rákóczi Szövetség: a magyar iskolaválasztás előnyökkel jár

A szövetség emlékeztetett: a külhoni régiókban a következő hetekben, hónapokban a szülőknek arról kell dönteniük, hogy iskolakötelessé váló gyermeküket milyen nyelvű iskolába íratják.
Kiemelték: a magyar iskolaválasztás biztosítja a magyar közösségek megmaradását, a magyar nyelv és kultúra továbbadásával, valamint többlettudást és nagyobb kapcsolatrendszert biztosít a g
2020-01-28 07:04:10
velemenyezd: Ma van a magyar kultúra napja

A magyar kultúra napját 1989 óta ünnepeljük január 22-én annak emlékére, hogy a kézirat tanúsága szerint Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon fejezte be a Himnuszt.
Szentendrén közös Himnusz-éneklést rendeznek és több településen ezen a napon adják át a kulturális díjakat is. Cegléden a Sárik Péter Trió ad koncertet. Vácon a Madách Imre Művelődési Központ színháztermében
2020-01-22 07:05:13
velemenyezd: Rákóczi Szövetség: az elmúlt 30 évben több mint 100 ezer középiskolás utazhatott a határon túlra

Ismertette: az 1994-ben indult programon egyre többen vesznek részt. Tavaly előtt a kiemelt ünnepekre - március 15., június 4. és október 23. - mintegy 17 ezer diák utazott valamelyik kárpát-medencei településre, tavaly pedig már 22 ezren vettek részt a programon.
Idén újra meghirdették ezt a lehetőséget a március 15-i ünnepre, amelyre bármely magyar Kárpát-medencei közé
2020-01-21 09:31:21
velemenyezd: Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok kapta a Lions klubok idei Fair Play díját
több mint 1500 hátrányos helyzetű gyermeket vendégelt meg a fővárosi Erkel Színházban, ahol Kacsóh Pongrác János Vitéz című előadását nézhették meg ingyenesen. Az előadásra a Rákóczi Szövetség jóvoltából 10 felvidéki általános iskolából is érkeztek diákok.
A tavaly harmincéves Klauzál Lions Klub alapítása óta fontos karitatív tevékenységet lát el. Fennállásuk óta számos egész
2020-01-19 16:31:39
velemenyezd: Március 15. - Ismét diákutaztatási programot hirdet a Rákóczi Szövetség
a nemzeti ünnephez kapcsolódóan - írták. Arra is kitértek, hogy az utazási pályázaton 300 ezer forint nyerhető el, az utazók számától és a megtett távolságtól függően.
A Rákóczi Szövetség felidézte, tavaly mintegy 750 Kárpát-medencei középiskolai csoport több mint 22 ezer diákja utazhatott a nemzeti ünnepekhez és emléknapokhoz kapcsolódó program segítségével.
További inf
2020-01-17 16:01:45
velemenyezd: Bátrak Ligája - Kecskeméten folytatódik a versenysorozat
sport- és ügyességi versenysorozat keretében is - lehetőség lesz tovább erősíteni a fiatalok körében.
Potápi Árpád János emlékeztetett: ez a második tanév, hogy a Honvédelmi Sportszövetség a nemzetpolitikai államtitkársággal összefogva valósítja meg a Bátrak Ligája vetélkedősorozatot.
Simicskó István hazafias és honvédelmi nevelésért felelős kormánybiztos, a Honvédelmi
2020-01-13 13:11:50
velemenyezd: Gulyás Gergely: a kárpátaljai magyarság sokszorosan bebizonyította, van jövője szülőföldjén
érdekében is, hogy Ukrajna számára is nyitva lenne az út a NATO-ba és az Európai Unióba - mondta. Hangsúlyozta: "Mindenkire számítunk, és mindenki számíthat ránk, aki meg kívánja adni szövetségeseinek mindazt, amit a maga számára is szeretne megkapni, beleértve az emberi jogok, a szabad anyanyelvhasználat és anyanyelvű oktatás jogának tiszteletben tartását."
Gulyás Gergely r
2019-12-17 15:01:17
velemenyezd: Közösségi házat adtak át Körömben
a közösséget jellemzi - hangoztatta a miniszter, aki Tállai Andrással (Fidesz), a térség országgyűlési képviselőjével, pénzügyminisztériumi államtitkárral, Csáky Csongorral, a Rákóczi Szövetség elnökével és Tóth Tibor (Fidesz-KDNP) polgármesterrel együtt adta át az épületet.
Gulyás Gergely kijelentette: a közösségi élet minden településen rendkívül fontos, és itt méltó helyet
2019-12-13 19:12:28
velemenyezd: Mától lehet jelentkezni a Rákóczi Szövetség diaszpóraprogramjára

A Rákóczi Szövetség - a Magyar Diaszpóra Tanács kérése alapján, a kormány támogatásával - hirdeti meg diaszpóraprogramját, amelynek keretében ezer, diaszpórában élő, 10 és 29 év közötti magyar fiatalnak tesznek lehetővé magyarországi tanulmányutat.
A program célja, hogy a Kárpát-medencei utazással, a személyes kapcsolatok kialakításával, az itt szerzett élményekkel és i
2019-12-04 18:11:13
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Rákóczi Szövetség, Kiss Gergely, Fair Play, Bátrak Ligája, Gulyás Gergely, Rákóczi Szövetségnek, Kölcsey Ferenc, Sárik Péter Trió, Madách Imre Művelődési Központ, Erkel Színházban, Kacsóh Pongrác János Vitéz, Klauzál Lions Klub, Potápi Árpád János, Honvédelmi Sportszövetség, Simicskó István, Európai Unióba, Tállai Andrással, Csáky Csongorral, Tóth Tibor, Magyar Diaszpóra Tanács, magyarság feladata, határon túli, magyar iskolaválasztás, magyar kultúra, határon túlra, kárpátaljai magyarság,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.