Belépés
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Karácsony: eljött a mi időnk
lehet politizálni. Eljött "a mi momentumunk" arra, hogy a fővárost a 20. századból "átvigyük a 21. századba és tartsuk örökre Európában" - fűzte hozzá.
Ébresztő Budapest, ébresztő Magyarország! - szólította fel hallgatóságát Karácsony Gergely, akinek szavai szerint a hatalom olyan messzire jutott, ahonnan nincs visszaút. Nem fognak megfordulni, mennek előre, átgázolnak minden
2019-10-11 21:21:57
velemenyezd: Határozatképtelen volt a rendkívüli ülés
főpolgármester-jelölt arra készül, hogy "a megafonba idétlenkedő" Tarlós Istvánt leváltva a fővárosiakat megvédje a közelgő veszélytől.
LMP: "betonba öntött, klímaszkeptikus" kormánya van Magyarországnak

Schmuck Erzsébet, az LMP képviselője a kormányoldalról szólva úgy fogalmazott: Magyarországnak "szinte betonba öntött, klímaszkeptikus" és "vak" kormánya van, a l
2019-09-18 11:31:28
velemenyezd: Jean-Claude Junckernek nem tetszik hogy Orbán Viktornak Magyarország az első
összefüggésekre, akkor nem vagyunk európai vezetők, vak nemzeti vezetők vagyunk."
"Felnéztem Orbán Viktorra a nyolcvanas évek végén, mivel szembeszállt a szovjet megszállással. Egy hős volt Magyarországon. Mindig nagyon tiszteltem őt. De aztán egy útkereszteződésben ő másfelé fordult. Kevésbé európaivá vált, és agresszív lett az Európai Bizottsággal szemben. Még annak ellenér
2019-09-12 19:22:01
velemenyezd: EP-választás - DK: az Európai Egyesült Államok programjának megvan a többsége

Dobrev Klára a Magyar Tudományos Akadémia épületénél úgy fogalmazott: Magyarország nem hagyja, hogy kivezessék az Európai Unióból és megtiporják a demokratikus jogait. A magyarok olyan Európában akarnak élni, ahol ők is európai polgároknak érezhetik magukat - tette hozzá. Leszögezte, ha kell, akár Orbán Viktor ellenében is létrehozzák az Európai Egyesült Államokat.
A leg
2019-05-24 20:09:44
velemenyezd: Juncker: Orbán megtagadja az Európai Uniót
Orbán Viktor". Azonban az emberek nagy többsége kiáll az EU mellett, és "Orbán ezért nem fogja keresztülvinni az akaratát" - tette hozzá.
Nemmel válaszolt arra a kérdésre is, hogy Magyarország elhagyja-e az EU-t. Kifejtette, hogy a magyarok többsége a közösségben akar maradni, "Orbán viszont Orbán marad: számára mindenki ortodox baloldali szocialista, aki nem jobbra áll tőle"
2019-05-24 11:39:33
velemenyezd: EP-választás - Nyugat-Európában kampányolt az LMP, a Momentum és a Jobbik

Gyöngyösi Márton, a Jobbik EP-listavezetője azt emelte ki: sorsdöntő EP-választás előtt állunk, amelynek az a tétje, hogy "közösen megengedjük-e Orbán Viktornak azt, hogy Magyarországot kivezesse az Európai Unióból, elszigetelje Magyarországot az európai államok közösségében, és Magyarországot egy leszakadó, elszegényedő országgá züllessze".
A "bérrabszolgaságon alapuló,
2019-05-06 13:08:39
velemenyezd: Salvini: olyan Európára van szükség, amely megvédi a határait

Az olasz politikus megbeszélést folytatott Orbán Viktor miniszterelnökkel a Karmelita kolostorban, majd közös sajtótájékoztatójukon kiemelte: Magyarországon szabályosan ellenőrzik, hogy ki lép át a határon, az ország gyorsan és hatékonyan hozta létre a határzárat.
Matteo Salvini hangsúlyozta: május 27-től más lesz a helyzet Európa és az európai népek számára, "másként le
2019-05-02 18:43:39
velemenyezd: EP-választás - MSZP-Párbeszéd: meg kell változtatni a magyar külpolitikát
azt mondta, Matteo Salvini és a hétfőn érkező Heinz-Christian Strache oszták alkancellár, a szélsőjobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) vezetője "tájidegen" Budapesten, nincs helyük Magyarországon, nincs helyük az európai közösségben, Orbán Viktornak sincs helye az európai közösségben, ha velük barátkozik.
Az nem egy külpolitikai terv, hogy újfasiszta irányba terelik Magyaro
2019-05-02 13:22:56
velemenyezd: Május 1. - MSZP-Párbeszéd: a kormány a munkavállalók ellensége

Tóth Bertalan, az MSZP-Párbeszéd közös európai parlamenti listájának vezetője kijelentette: Magyarország európai uniós csatlakozásának 15. évfordulóját beárnyékolja, hogy olyan kormánya van az országnak, amely saját céljára használja fel az európai uniós pénzeket.
Magyarországon az európai uniós forrásokat ellopva olyan médiabirodalmat, gazdasági holdudvart építenek, ame
2019-05-01 19:54:23
foldinefehereva: Róna Péter a Magyar Hangnak adott interjú
kizárása az Európai Néppártból. Szerinte Orbán a multik markában van.

Róna Péter a Magyar Hangnak adott interjút. Róna a tavalyi választások után döntött úgy, végleg elhagyja Magyarországot. Arra a fájdalmas következtetésre jutottam, hogy ez nem az én hazám - magyarázta döntését. Nem bánta meg, de fáj neki, a rendszerváltáskor mást gondolt, amikor hazatért.
|
2019-04-13 21:15:03
velemenyezd: Az MSZP szolidárisabb Európáért küzd
úgy fogalmazott, miközben Orbán Viktornak egyre kevesebb a barátja, az MSZP-nek egyre több, hiszen nemrég a meghívásukra Frans Timmermans, az európai szocialisták csúcsjelöltje is Magyarországra látogatott és részt vett a párt kongresszusán.
Timmermansszal is megfogalmazták, hogy közösen küzdenek minden olyan populista, szélsőséges erő ellen, amely nem az Európai Unió együttm
2019-03-25 18:21:18
velemenyezd: Matteo Salvini abszurdnak nevezte Orbán Viktor néppárti felfüggesztését
sajtóbeszámolók szerint brüsszeli sajtótájékoztatóján Orbán Viktor mély tiszteletét fejezte ki Salvini iránt, akit a római kormány kulcsemberének nevezett. A magyar kormányfő kijelentette, Magyarország példát mutatott arról, hogy a migrációt meg lehet állítani szárazföldön. Matteo Salvini és az új olasz kormány pedig azt bizonyította, hogy a migrációt a tengeren is meg lehet állít
2019-03-21 07:04:11
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Jean-Claude Junckernek, Orbán Viktornak Magyarország, Európai Egyesült Államok, Európai Uniót, Róna Péter, Magyar Hangnak, Matteo Salvini, Orbán Viktor, Ébresztő Budapest, Karácsony Gergely, Tarlós Istvánt, Schmuck Erzsébet, Felnéztem Orbán Viktorra, Európai Bizottsággal, Dobrev Klára, Magyar Tudományos Akadémia, Európai Unióból, Európai Egyesült Államokat, Gyöngyösi Márton, Jobbik EP-listavezetője, Orbán Viktornak, Heinz-Christian Strache, Osztrák Szabadságpárt, Tóth Bertalan, Európai Néppártból, Szerinte Orbán,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.