Belépés
velemenyezd: Városliget Zrt.: A Liget Budapest projektelemei végrehajtható építési engedéllyel rendelkeznek
emelte ki a kommüniké.
Mint a Városliget Zrt. felidézte, a Liget Budapest projekt keretében már megújult a Szépművészeti Múzeum, a Komáromi Csillagerőd, a Millennium Háza (korábban Olof Palme Ház) és a Vakok kertje. Elkészült az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ, a városligeti Nagyjátszótér, a kutyás élménypark és az ifjúsági sportpályák.
Előrehaladott
2019-10-17 14:51:41
velemenyezd: Forgalomkorlátozások lesznek a Hősök terén a Nemzeti vágta miatt
hétfő hajnalig az Andrássy utat a Bajza utca és a Dózsa György út között, a Hősök terét, az Állatkerti körutat a Gundel Károly úttól, a Kós Károly sétányt a Hermina úttól, továbbá az Olof Palme sétányt a Zichy Mihály út és a Hősök tere között, valamint a Dózsa György utat a Podmaniczky utca és a Városligeti fasor között.
Szükség esetén, lezárhatják a forgalom elől az M1-es m
2019-10-17 13:01:25
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Karácsony: új épület nem kaphat építési engedélyt a Ligetben
sajtóhírekből tudja, hogy a Néprajzi Múzeum megkapta már az engedélyt, de a Nemzeti Galériának nincs engedélye.
Karácsony Gergely közölte, a projekt részeként megépült játszótérnek és az Olof Palme-ház megújulásának örül, de "kapitális baromságnak" tartja az új épületek felépítését.
Beszámolt arról is, hogy az első alakuló ülésen visszavonják a Római-parti mobilgát megép
2019-10-16 18:10:31
velemenyezd: Liget Budapest - Az őszi szünet kezdetén nyílik meg a városligeti Nagyjátszótér

A Liget Budapest projektnek köszönhetően elkészült Magyarország legkomplexebb és legkorszerűbb játszótere, melyet a megújított Millennium Házával (korábban Olof Palme Ház) egy napon vehetnek birtokba a látogatók - mondta el az MTI-nek a projekt miniszteri biztosa.
Baán László kiemelte: a városligeti gyermekbirodalomban minden korosztály számára külön csúszdarendszereket
2019-10-09 07:10:50
velemenyezd: Befejeződött a komáromi Csillag erőd felújítása és bővítése
az átadások éve, hiszen májusban Orbán Viktor átadta az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ épületét.
Ősszel Millennium Házaként nyílik meg a felújított egykori Olof Palme Ház, bejárata előtt a Városligetben újdonságnak számító Rózsakerttel. Szintén még az ősszel birtokba vehetik a családok Budapest egyik legnagyobb és legkomplexebb játszóterét a Városligetbe
2019-09-20 13:21:32
velemenyezd: BKK: forgalomkorlátozás lesz a Hősök tere környékén a Szabadságkoncert miatt
reggel 6 órától másnap hajnali 5.30-ig lezárják a forgalom elől a Hősök terét övező utat, továbbá az Állatkerti körutat a Gundel Károly úttól, a Kós Károly sétányt a Hermina úttól, az Olof Palme sétányt pedig a Zichy Mihály úttól a Hősök teréig.
Lezárják továbbá várhatóan 16 órától 24 óráig az Andrássy utat a Bajza utca és a Dózsa György út között, valamint a Dózsa György uta
2019-06-13 11:51:22
velemenyezd: Kerékpáros felvonulás miatt forgalomkorlátozások lesznek Budapesten vasárnap
- Döbrentei tér - Attila út - Alagút - Clark Ádám tér - Lánchíd - Széchenyi tér - József Attila utca - Deák tér - Andrássy út - Hősök tere - Kós Károly sétány - Konrad Adenauer út - Olof Palme sétány - Zichy Mihály útvonalat.
Az I bike Budapest kerékpáros felvonulás szervezői az esemény honlapján közölték: a tavaszi biciklis fesztivál és demonstráció vasárnap 15 órakor indul
2019-04-25 16:49:20
velemenyezd: Liget Budapest - Rövidesen elkészül az Olof Palme Ház rekonstrukciója

A Városliget egyik legszebb épületén már befejeződtek a restaurátori munkák: a ház utólagos hozzáépítéseit eltávolították, megtörtént az eredeti épületszerkezet helyreállítása, kész a hatalmas üvegfelületekkel borított új tetőzet, és az épület homlokzatát díszítő Zsolnay-kerámiákat is restaurálták - közölte a pénteki épületbejáráson a Liget Budapest projekt miniszteri biztosa
2019-03-22 11:31:27
velemenyezd: Több mint 50 második világháborús robbanótestet találtak a Városligetben

Gajdos Milán azt mondta: az előkerült robbanótesteket a Magyar Honvédség központi gyűjtőhelyére szállították későbbi megsemmisítésre.
A munkálatok idejére 250 méteres körzetben le kellett zárni az Olof Palme sétány egy szakaszát, valamint az Ajtósi Dürer sor és a Stefánia út kereszteződését. A korlátozásokat már feloldották - közölte.
2019-03-20 14:51:41
velemenyezd: Gránátokat találtak a Városligetben

Kétszáz méteres körzetben emiatt lezárták az Olof Palme sétány egy szakaszát a gyalogos és a kerékpáros forgalom elől - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-vel.
Gajdos Milán azt mondta, még nem azonosították a gránátok típusát, és kutatnak további eszközök után is.
2019-03-20 10:51:13
velemenyezd: Március 15. - Változik a közösségi közlekedés rendje
egész nap nem lehet behajtani.
Szombaton az Andrássy út Opera és Dózsa György út közötti szakasza, a Dózsa György út Podmaniczky utca és Városligeti fasor közötti szakasza, és az Olof Palme sétány Állatkerti körút és Hősök tere közötti szakasza lesz lezárva 12-től 15 óráig.
A lezárások miatt pénteken egész nap nem közlekedik a 47-es és 49-es villamos, a Városház tér és a
2019-03-15 07:04:21
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Városliget Zrt, Liget Budapest, Olof Palme Ház, Szépművészeti Múzeum, Komáromi Csillagerőd, Millennium Háza, Országos Múzeumi Restaurálási, Raktározási Központ, Dózsa György, Gundel Károly, Olof Palme, Zichy Mihály, Néprajzi Múzeum, Nemzeti Galériának, Karácsony Gergely, Olof Palme-ház, Millennium Házával, Baán László, Orbán Viktor, Ősszel Millennium Házaként, Clark Ádám, József Attila, Konrad Adenauer, Gajdos Milán, Magyar Honvédség, Ajtósi Dürer,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.