Belépés
eva6: Köhögve és lázasan senki ne menjen emberek közé!
bevándorló, egészségügyi fenyegetést jelent Magyarország számára, amit meg kell akadályozni.

Önkéntes részvétel nélkül semmilyen védekezés nem lehet sikeres

A kormányfő pénteken, a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában azt mondta, hogy önkéntes részvétel nélkül semmilyen védekezés nem lehet sikeres.
Egy ország védekezésének minős
2020-08-09 08:41:28
liliana01: Verik a székelyeket a románok

Verik a székelyeket a románok Orbán megosztó, gyűlöletpolitikája miatt.

Zsóka Valachi: Ide fajul, ha beleszólnak a belügyekbe. Még azon csodálkozom, hogy a román kormány nem tiltotta ki Erdélyből a Semjént meg a többieket. Csak egymás ellen uszítják az embereket
2020-08-06 16:30:02
velemenyezd: Béremelést sürget a postai dolgozóknak az LMP
emlékeztetett: a postai dolgozók korábban 15 százalékos béremelést kértek, a Magyar Posta Zrt. azonban azt közölte, hogy erre az európai uniós szabályozások miatt nincs lehetőség.
A magyar kormány az ügyben megpróbál az EU háta mögé bújni, pedig Orbán Viktor "folyamatos szabadságharcot vív" az Európai Unióval - mondta Csárdi Antal.
Itt a lehetőség, hogy a kormányfő való
2020-08-04 12:11:35
velemenyezd: Határozatképtelen volt a rendkívüli ülés

Az ülésen az ellenzéki pártok képviselői vettek csak részt, a Fidesz- és a KDNP-frakció, illetve a kormány tagjai nem jelentek meg. Az ülésen a DK az Európai Tanácsban július 21-én elfogadott megállapodásról szóló politikai nyilatkozatot vitatta volna meg, mert szerintük a kormányfő Brüsszelben szembement a július 14-én hozott parlamenti határozattal.
Párbeszéd: a kormá
2020-08-03 14:42:36
velemenyezd: Ujhelyi István: Magyarország csatlakozzon az európai egészségügyi unióhoz!
európai egészségügyi minimumfeltételeket, amelyeket mindenkinek biztosítani kell, mivel a hozzáférés az alapvető egészségügyi ellátáshoz emberi jog.
Ujhelyi István elmondta, hogy a kormány a magyar egészségügy helyzetéről egy neves nemzetközi tanácsadó cégtől rendelt tanulmányt, amelynek augusztus 7-ig kell elkészülnie. A szocialista politikus felszólította a kormányt, hogy h
2020-08-02 14:03:36
velemenyezd: Hollik: az OLAF is vizsgálódik a baloldal "kamuvideója" ügyében
hivatkoztak rá a Magyarország elleni támadásokhoz használva azt.
A baloldal a kamuvideót egyértelműen politikai támadásra, politikai kampányvideóként használta, a cél az volt, hogy a kormány elleni hangoljanak, és lejárassák a járvány elleni védekezésben résztvevő szakembereket - hangsúlyozta. Hozzátette: a videó itthon gyorsan megbukott, és a nyomozóhatóságok figyelmét is fe
2020-08-01 15:12:03
velemenyezd: Matteo Salvini megköszönte Orbán Viktor támogató üzenetét
mentelmi jogát azért vonták meg, mert eljárás indult ellene, mivel még belügyminiszterként megtiltotta egy illegális bevándorlókat szállító hajó kikötését.
Matteo Salvini a magyar kormányfő üzenetét is közölte. Orbán Viktor azt írta: "Barátom, folytasd a küzdelmet!".
Válaszában Matteo Salvini azt írta: "Nem adom fel, megvédtem Olaszországot, és ugyanezt fogom tenni, am
2020-07-31 20:12:52
velemenyezd: EU-csúcs - DK: Orbán Viktor Brüsszelben szembement a magyar parlament döntésével
összegyűltek, vagyis az Országgyűlés egy rendkívüli ülésnapon fogja megvitatni, "hogy Orbán Viktor hogyan bukhatott ekkorát Brüsszelben".
Emlékeztetett: országgyűlési határozat kötötte a kormányfőt, amellyel ugyanakkor Dobrev Klára szerint a miniszterelnök "saját magának állított csapdát".
A határozat értelmében a kormányfő az EU-csúcson nem támogathatta volna a büdzsét
2020-07-31 12:02:47
velemenyezd: Koronavírus - Orbán: minden változtatás kockázatot jelentene
mostani állapot jó, stagnál a helyzet, és minden változás, amit esetleg tennénk, az magával hordozhatja a helyzet romlásának kockázatát, és ezt nem szeretnénk vállalni" - fogalmazott a kormányfő, úgy értékelve: a magyar védekezés bevált. Azt mondta, "ha tartjuk azt, ahogy eddig éltünk, és ahogy eddig együtt éltünk a vírussal, akkor nem lesz baj".
Orbán Viktor arról is beszél
2020-07-31 09:51:21
velemenyezd: Koronavírus - Iohannis közvetve az RMDSZ-t is vádolta az egészségügyi válság kiprovokálásával
éléről államfővé választott Iohannis csütörtöki sajtónyilatkozatában azzal vádolta a PSD körül kialakult parlamenti többséget, hogy három hétig "példátlan cinizmussal" eszköztelenül hagyta a kormányt a koronavírus-járvány elleni küzdelemben, amikor "időhúzással" hátráltatta a karanténtörvény elfogadását.
A jobboldali elnök előző napi nyilatkozatára licitált rá, amikor ismét s
2020-07-30 15:41:50
velemenyezd: Koronavírus - Iohannis szociáldemokrata ellenfeleit tette felelőssé a súlyos romániai járványhelyzetért

Iohannis szerdai sajtóértekezletén rámutatott: a jobbközép Nemzeti Liberális Párt (PNL) kisebbségi kormányát a korábbi karanténintézkedések jogalapját eltörlő alkotmánybírósági döntés fosztotta meg a járvány féken tartásának egyik legfontosabb eszközétől, a fertőzöttek elkülönítésének és a velük érintkezők karanténba helyezésének lehetőségétől.
Ebben a helyzetben a korm
2020-07-29 19:13:36
velemenyezd: Koronavírus - Romániában exponenciálisan terjed a járvány, újabb korlátozásokat vezetnek be
CNSU "ajánlásokként" sorolja fel az újabb korlátozásokat, amelyek bevezetéséről minden megyében a helyi járványügyi operatív törzs dönt. Ludovic Orban miniszterelnök azonban jelezte: a kormány szerda esti ülésén fontolóra veszi, hogy az újabb korlátozásokat országos szinten kötelezővé tegyék.
Kedden - elsőként Románia megyéi közül - a fertőzési góccá vált Arges megyében az or
2020-07-29 11:21:32
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Ujhelyi István, Matteo Salvini, Orbán Viktor, Orbán Viktor Brüsszelben, Kossuth Rádió Jó, Zsóka Valachi, Magyar Posta Zrt, Európai Unióval, Csárdi Antal, Európai Tanácsban, Válaszában Matteo Salvini, Dobrev Klára, Nemzeti Liberális Párt, Ludovic Orban, postai dolgozóknak, rendkívüli ülés, európai egészségügyi, magyar parlament, egészségügyi válság, súlyos romániai, kormányfő pénteken, ország védekezésének, románok Orbán, román kormány, postai dolgozók, európai uniós,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.