Belépés
velemenyezd: Az Intel növelte forgalmát és nyereségét az első negyedévben
eredmény-beszámoló hat százalékkal nyomta le az Intel részvényének az árfolyamát a tőzsdén kívüli forgalomban. Az Intel előrejelzése a többi félvezetőgyártó vállalat részvényét is megterhelte. Az Nvidia Corp, a Micron Technology, az Applied Materials, és az Advanced Micro Devices papírok egy-két százalékot veszítettek árfolyamukból.
https://s21.q4cdn.com/600692695/files/doc_f
2020-04-24 10:21:23
velemenyezd: Tőzsde - Veszteséges kezdés New Yorkban
kapcsolatok minőségének erősen kitett amerikai fejlett technológiai cégek részvényei már a tőzsdén kívüli forgalomban is erősödtek, a Micron Technology Inc, az Advanced Micro Devices Inc és az Nvidia Corp részvények egy százalékkal, az Apple Inc részvénye fél százalékkal.
Az olajár pénteken folytatta az erősödést és három havi csúcsot ért el az amerikai-kínai kereskedelmi fe
2019-12-13 19:01:45
velemenyezd: Tőzsde - Indexemelkedéssel nyitottak az amerikai tőzsdék
kapcsolatok minőségére, az importvámokra erősen érzékeny technológiai cégek részvényének az árfolyama már a nyitás előtt emelkedett a tőzsdén kívüli forgalomban. A Micron Technology Inc, az Nvidia Corp és az Intel Corp részvényei fél és másfél százalék között drágultak.
A kereskedelmi ellentétek rendeződésének javuló esélye az európai tőzsdeindexeket is megemelte szerdán. Az
2019-12-04 15:41:15
velemenyezd: Tőzsde - Erős kezdés New Yorkban
részvényei már a nyitás előtt a tőzsdén kívüli forgalomban erősödtek. A 3M és a Caterpillar részvénye egy százalékkal, a félvezető-ipari vállalatoké, az Intel Corp, a Micron Technology és az Nvidia Corp cégeké két százalék körüli mértékben.
A Quallcomm részvénye eredmény beszámolójának köszönhetően erősödött hat százalékkal. Az Expedia online utazási iroda részvénye a várakoz
2019-11-07 15:42:27
velemenyezd: Tőzsde - Veszteséges kezdés New Yorkban
veszteséget mutatott a kereskedés kezdetén.
A technológiai ágazatnak az Intel beszámolója adott lendületet, a tőzsdén kívüli forgalomban a nyitás előtt emelkedett már egyebek között az Nvidia Corp, az Advanced Micro Devices és Micron Technology részvénye is, melyek mindegyike a héten korábban már megszenvedte a Texas Instruments idei profitfigyelmeztetését.
Miközben az
2019-10-25 21:51:24
velemenyezd: Tőzsde - Gyenge kezdés New Yorkban
veszteséget mutatott.
A kínai kereskedelmi kapcsolatoknak erősen kitett amerikai cégek részvénye már a tőzsdei kereskedés kezdete előtt a tőzsdén kívüli forgalomban csökkent. Az Apple Inc, Nvidia Corp, Advanced Micro Devices Inc és Micron Technology papírok fél és egy százalék között gyengültek.
A piacok a kereskedelmi ellentétek hatásának elemzése mellett a héten kezdő
2019-10-14 15:41:51
velemenyezd: Tőzsde - Szerény indexemelkedés rekordokkal New Yorkban
gyengülése rekord alacsony árfolyamra. A sportkamera gyártó vállalat a várakozásoktól elmaradó karácsonyi értékesítésekről számolt be. Közölte egyúttal, hogy felhagy a drón-üzletággal.
Az Nvidia képfeldolgozó processzorokat gyártó cég részvénye négy százalékkal erősödött annak hírére, hogy önvezető járműtechnológiai együttműködésre lépett a Volkswagen autógyárral és az Uber
2018-01-08 20:04:52
velemenyezd: Tőzsde - Veszteséges hétzárás felé tartanak az amerikai indexek
érhetett el.
A pénteki általános gyengülésből avállalati eredmény beszámolóknak köszönhetően a félvezető ágazat és a kiskereskedelmi ágazat több papírja is ki tudta vonni magát.
Az Nvidia részvénye az S&P-500 index legjobban teljesítő papírja lett majdnem hat százalék erősödéssel. A képfeldolgozó processzorokat gyártó cég elemzői várakozásokra rácáfoló eredménybeszámoló
2017-11-10 20:43:13
bulac57: A jövő elektronikai kütyüjei
a legújabb videojátékok már mind 3D-s technológiával készülnek, így aztán már csak a megfelelő kijelző kell, és máris élvezhetők térben is. Így talán nem elbizakodott Andrew Fearnek, az nVidia Corp. hardvercég termékigazgatójának a véleménye, amely szerint talán éppen a számítástechnikai ipar lehet a 3D-ipar motorja.

Az nVidia mint az egyik legnagyobb videokártya-gyártó
2009-01-16 00:32:48
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Nvidia Corp, Micron Technology, Applied Materials, Advanced Micro Devices, Micron Technology Inc, Advanced Micro Devices Inc, Apple Inc, Intel Corp, Andrew Fearnek, első negyedévben, amerikai tőzsdék, amerikai indexek, jövő elektronikai, tőzsdén kívüli, többi félvezetőgyártó, olajár pénteken, amerikai-kínai kereskedelmi, importvámokra erősen, nyitás előtt, kereskedelmi ellentétek, európai tőzsdeindexeket, félvezető-ipari vállalatoké, Quallcomm részvénye, kínai kereskedelmi, tőzsdei kereskedés, százalék között,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.