Belépés
velemenyezd: Novák Katalin: Magyarország szoros együttműködést tervez családvédelmi ügyekben Washingtonnal, Varsóval és Braz
mintaként tekintenek a magyar családtámogatási rendszerre, igyekeznek átvenni bizonyos elemeit, és általában is nagyra értékelik a magyar családpolitikát" - összegezte tapasztalatait Novák Katalin az MTI-nek a konferencia után. Az elismerés egyik jeleként értékelte, hogy a tanácskozáson beszédet mondott a Fehér Ház magas rangú tisztségviselője és Andy Harris marylandi republikánus
2019-12-05 09:21:23
velemenyezd: Krónika 6. rész (azonnali kérdések)
ellenzéki pártoknak kell egységesen vállalniuk - jelentette ki.
Jobbik: "önök szerint is jólét van Magyarországon?"
Stummer János (Jobbik) azt kérdezte: mit szólnak a képviselő Novák Katalin államtitkár kijelentéséhez, aki azt mondta, Magyarországon jólét van. A jólét elől menekültek el azok, akik külföldön dolgoznak? - tette fel a kérdést.
Az egészségügy és más ág
2019-12-02 18:02:14
velemenyezd: Krónika 4. rész (interpellációk)
vállalatok és mindig a magyar családok kárára döntöttek - hangsúlyozta a fideszes politikus, aki arra volt kíváncsi, milyen további intézkedések segítik a jövőben a gyermekvállalást.
Novák Katalin, az EMMI államtitkára közölte: olyan demográfiai kihívásokkal állnak szembe, amely válaszért kiállt, és ez a válasz, nem a migráció támogatása. Azt szeretnék, ha Magyarországon min
2019-12-02 17:42:45
velemenyezd: A Nemzetközi Demokrata Unió női tagozatának elnökségéért indul Novák Katalin

Novák Katalin hétfőn az M1 aktuális csatornán közölte, hogy a konzervatív és jobboldali nézeteket valló pártokat tömörítő IDU decemberi washingtoni találkozóján a női tagozat elnökségének tagjairól is döntenek majd.
A pártszövetség elnöke, Stephen Harper üdvözölte, hogy elnökjelöltként indul - tette hozzá.
Mint mondta: a női tagozat modern konzervatív megközelítése
2019-12-02 11:21:13
velemenyezd: Szívbeteg babákon segít a családszervezetek adventi jótékonysági vására

Ezen a vásáron nem a fogyasztásról szól a látogatók jelenléte, hanem a segítésen - hangsúlyozta a rendezvény megnyitóján Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár. Hozzátette, a Ficsak adventi vásárával évről évre a legelesettebbeknek tudnak segíteni.
Az első adventi vasárnap a hit jegyében telik, ahogy a gyermekvállalás is a jövőbe vetett hitről szól -
2019-12-01 12:51:15
velemenyezd: Fidelitas-kongresszus - Kövér: a fiatal nemzedéknek át kell vennie a magyar nemzetépítő politika stafétabotját
minisztert".
Kósa Lajos 2022-re "jó harcos kampányt" jósolt, és azt üzente a Fidelitas tagjainak: "nem kell betojni, jobbak vagyunk, erősebbek vagyunk, csak harcolni kell".
Novák Katalin, a Fidesz alelnöke, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár egy verset olvasott fel a fiatalok gyerekvállalással és családalapítással kapcsolatos kétségeiről, azzal zárva beszédét:
2019-11-30 19:22:51
velemenyezd: Pál Ferenc és Novák Péter kapta a Magyar Fiatalokért díjat

Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a csütörtöki budapesti díjátadón arról beszélt, az elismerésekkel olyan embereknek mondanak köszönetet, akik nem azért szolgálnak, mert ezért elismerést várnak, hanem segítő tevékenységükkel nem kérkedve csendben teszik a dolgukat és "annál is többet".
Az ifjúsági t
2019-11-28 21:45:29
velemenyezd: Novák: a kormányzat továbbra is számít a Népesedési Kerekasztal javaslataira

Novák Katalin a Népesedési Kerekasztal alapítójától elnevezett Kopp Mária intézetben tartott konferencián azt mondta, e szervezet volt az első, amelyik a népesedés ügyéről, mint sorskérdésről beszélt, és párbeszédet, cselekvést, és egy nemzeti minimum elfogadását sürgette.
Szerinte Kopp Mária orvos és férje, Skrabski Árpád szociológus, demográfus kutatásai, javaslatai és
2019-11-25 14:32:30
velemenyezd: Novák: mától indul a Stipendium Peregrinum ösztöndíjprogram

Novák Katalin elmondta: a Stipendium Peregrinum ösztöndíjprogramot a Nemzeti Tehetség Központ koordinálja, és első körben ahhoz nyújtanak támogatást, hogy azok a fiatalok, akik a legjobb külföldi egyetemeken akarnak tanulni, ki tudjanak utazni a felvételi eljárásra.
Mint mondta, bíznak abban, hogy a fiatalok a legrangosabb egyetemeken szerzett tudásuk birtokában Magyaro
2019-11-22 19:11:14
velemenyezd: Moholy-Nagy és magyar kortársai a Galleria d'Arte Modernában
magánkollekciókból származik. A fotóanyag nagy része a kecskeméti Magyar Fotográfiai Múzeumból való, néhány darab magángyűjteményekből.
Mint a Római Magyar Akadémia közölte, a Nagy T. Katalin által rendezett tárlaton Moholy-Nagy néhány különleges, kései alkotása is szerepel, többek között az a festmény, amely a művész halála után rendezett emlékkiállításon is látható volt, m
2019-11-22 19:05:53
velemenyezd: Novák: átlagosan harminc százalékkal nő a bölcsődei szakdolgozók bére 2021-re

Novák Katalin azt mondta, hogy az emelés két lépésben történik, amelynek során végzettségtől és munkatapasztalattól függően 2020-ra minimum bruttó 18 ezer, maximum bruttó 73 ezer, 2021-re pedig legalább bruttó 24 ezer, legfeljebb bruttó 161 ezer forinttal nő majd a bölcsődei dolgozók fizetése.
Az emelés részeként a bölcsődei pótlékot kiterjesztik a bölcsődei dajkákra és
2019-11-20 17:22:36
velemenyezd: Novák: tavaszra elkészülhet a gyermekvédelmi stratégia

Novák Katalin az új dokumentum kidolgozásának szükségességét azzal indokolta, hogy számos új veszélynek vannakkitéve a gyermekek,olyanoknak, amelyek tíz-húsz éve még vagy nem voltak, vagy nem voltak ennyire intenzívek, mint napjainkban, vagy korábban jobban meg tudta a gyermekeket védeni tőlük a család, a helyi közösség.
Az államtitkár elmondta, a stratégia a digitális v
2019-11-19 17:52:29
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Novák Katalin, Nemzetközi Demokrata Unió, Novák Péter, Magyar Fiatalokért, Népesedési Kerekasztal, Stipendium Peregrinum, Arte Modernában, Fehér Ház, Andy Harris, Stummer János, Stephen Harper, Kósa Lajos, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Kopp Mária, Szerinte Kopp Mária, Skrabski Árpád, Nemzeti Tehetség Központ, Magyar Fotográfiai Múzeumból, Római Magyar Akadémia, Nagy, családszervezetek adventi, fiatal nemzedéknek, magyar nemzetépítő, kormányzat továbbra, bölcsődei szakdolgozók, gyermekvédelmi stratégia,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.