Belépés
velemenyezd: Novák: több mint 12 ezer család vette igénybe a Családvédelmi Akcióterv valamelyik támogatását

Novák Katalin elmondta, csütörtökig - a legfeljebb tízmillió forintos, szabad felhasználású kölcsönként induló, majd a gyermekek születésével fokozatosan támogatássá váló - babaváró támogatást háromezren igényelték, 1300 párnak pedig már ki is utalták az összeget.
A legtöbben a maximális 10 millió forintot kérték, és ha valaki a várandósság 12. hete után nyújtja be az ig
2019-07-19 15:02:23
velemenyezd: Novák Katalin: a családvédelmi akcióterv megerősíti a családok anyagi helyzetét

Novák Katalin hangsúlyozta, a kormány arra törekszik, hogy segíteni tudjon azoknak a fiataloknak, akikben "érik az elhatározás a gyermekvállalásra, és anyagi biztonságérzetet szeretnének".
Kifejtette: a babaváró támogatás azokat a házaspárokat érinti, akik elköteleződtek a családalapítás mellett, nincs stabil egzisztenciájuk, és a saját lábukra szeretnének állni. A szaba
2019-07-13 09:41:12
velemenyezd: Novák Katalin: már kétezer-ötszázan éltek a jelzáloghitel elengedésének lehetőségével július 1-je óta

Novák Katalin a július elsején életbe lépett akcióterv legfrissebb eredményeiről közölte: óriási és egyre növekvő az érdeklődés a családalapítást segítő kedvezmények iránt, eddig közel tízezer család tudott élni a program által kínált valamelyik lehetőséggel.
Ismertetése szerint idáig mintegy kétezren igényelték a babaváró támogatást, a nagycsaládosok autóvásárolási támo
2019-07-12 13:02:44
velemenyezd: Novák: egy ország akkor lehet sikeres, ha a munkahelyek támogatják a családokat

Novák Katalin közölte, az idén 52 olyan vállalat nyerte el az elismerést, amely fontosnak tartja, hogy dolgozói a családi életben is kiteljesedhessenek.
Az idei díjazottak között van az Országos Mentőszolgálat, a Magyar Nemzeti Bank és az Alkotmányvédelmi Hivatal.
Az államtitkár a családbarát programokat értékelve arra hívta fel a figyelmet, hogy akkor lesznek igaz
2019-07-11 13:21:35
velemenyezd: Novák Katalin: az államkincstár már majdnem ezer babaváró támogatás iránti kérelmet rögzített

Novák Katalin elmondta, a bankok már több mint 200 szerződést meg is kötöttek, a szabadon felhasználható, kölcsönként induló támogatást igénylők 88 százaléka pedig a maximális 10 millió forintot kéri, amelyet jellemzően otthonteremtésre, házfelújításra, autóvásárlásra fordítanak, de van, aki vállalkozást indít belőle.
Az igénylők között többen vannak, akik ikreket várnak
2019-07-10 12:41:57
velemenyezd: Novák: először szerveztek Erzsébet-tábort diabéteszes gyerekeknek

Novák Katalin elmondta, több mint 400 diabéteszes gyerek vehet részt az idén először kifejezetten nekik szervezett táborokban, közülük mintegy 300-an ottalvós, a többiek napközis táborban tölthetnek el egy-egy hetet. A táborok szervezése a kezelőorvosok és a diabétesz centrumok bekapcsolódásával zajlik, az Erzsébet táborok pedig az infrastruktúrát adják, segítenek a megvalósí
2019-07-08 13:21:26
velemenyezd: Orbán Viktor az észt miniszterelnök-helyettessel tárgyalt

A tanácskozáson részt vett Novák Katalin államtitkár, a Fidesz alelnöke is.
Mart Helme elmondta, pártja sok tekintetben példaként tekint Magyarországra és a V4-együttműködésre, hiszen ezek az államok nagyon fontos európai alapértékeket képviselnek a kontinens jövőjéről zajló viták során.
Egyetértettek Orbán Viktorral abban, hogy fontos a nemzeti gazdaság, kultúra és
2019-07-08 12:11:49
velemenyezd: Novák: Észtország és Magyarország közös célja az erős nemzetállamok alkotta erős Európa
Magyarországnak is, így a találkozón kicserélték ezzel kapcsolatos tapasztalataikat.
"Közös célunk", hogy Európa úgy legyen erős, hogy erős nemzetállamok alkotják - jelentette ki Novák Katalin, hozzátéve, hogy ezért dolgoznak az észt és a magyar kormányban is.
Mart Helme elmondta: megbeszélése Novák Katalinnal rövid, de nagyon hasznos volt. Hozzáfűzte, látogatása alkal
2019-07-08 12:01:31
velemenyezd: Novák Katalin: a családvédelmi akcióterv minden elemére lesz elég forrás

Novák Katalin közölte, az első héten 2500-an igényelték a nagycsaládosok autóvásárlási támogatását, a kormány várakozásai szerint pedig egy év alatt 10 ezer családnak tudnak segíteni ezzel a kedvezménnyel.
Az idén 5 milliárd, jövőre pedig 10 milliárd forintot irányoztak elő a támogatásra a költségvetésben, de a pénz nem fogy el, ha többre lesz szükség, akkor többet is tu
2019-07-08 09:21:10
velemenyezd: Novák Katalin: már 2,5 ezren igényelték a nagycsaládosok autóvásárlási támogatását

Novák Katalin kiemelte: az idén 5 milliárd, jövőre 10 milliárd forint áll rendelkezésre a költségvetésben a nagycsaládosok autóvásárlási igényének kielégítésére, de ha igény van rá, a keret növelhető. Jelezte: reményeik szerint a következő egy évben legalább tízezer családnak tudnak ezzel a támogatási formával segíteni.
Az államtitkár emlékeztetett rá: július 1-je, hétfő
2019-07-06 11:31:30
velemenyezd: Novák: továbbra is nagy az érdeklődés a családvédelmi akcióterv támogatásaira

Novák Katalin azt mondta, naponta mintegy kétezren intéznek ügyet a családvédelmi akciótervhez kapcsolódóan a kormányablakokban és járási hivatalokban.
Az egyik kereskedelmi bankban már meghaladta a százat a legfeljebb tízmillió forintos, kamatmentes, szabad felhasználású babaváró támogatás folyósítása - hangsúlyozta.Hozzátette: a bankok a rendelkezésükre álló időnél ham
2019-07-05 16:42:16
velemenyezd: Novák Katalin: már több mint kétezren igényelték a nagycsaládosok autóvásárlási támogatását

Novák Katalin elmondta, a legfeljebb 2,5 millió forintos autóvásárlási támogatást az államkincstárnál lehet igényelni, az ügyintézés pedig elektronikus is megtörténhet. A kérelmek jelentős része is elektronikusan érkezik be, de személyesen, postai úton és a kormányablakokon keresztül is nyújtottak be igénylést - tette hozzá.
Az államtitkár kitért arra is, hogy a támogatá
2019-07-04 18:02:42
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Családvédelmi Akcióterv, Novák Katalin, Orbán Viktor, Országos Mentőszolgálat, Magyar Nemzeti Bank, Alkotmányvédelmi Hivatal, Mart Helme, Egyetértettek Orbán Viktorral, Novák Katalinnal, családvédelmi akcióterv, családok anyagi, jelzáloghitel elengedésének, ország akkor, munkahelyek támogatják, erős nemzetállamok, nagycsaládosok autóvásárlási, legfeljebb tízmillió, gyermekek születésével, kormány arra, babaváró támogatás, házaspárokat érinti, családalapítás mellett, saját lábukra, július elsején, családalapítást segítő, program által,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.