|
|
|
|
60 dkg liszt
* 3 dkg élesztő
* 4 db tojás sárgája
* 5 dl tej
* 12 dkg zsír vagy sütőmargarin
* 8 dkg mazsola vagy apróra vágott aszalt gyümölcs
* 12 dkg kristálycukor
* csipet só
* 1 csomag vaníliás cukor
Elkészítés:
Az élesztőből 2 dl tej, kevés cukor és 10 dkg liszt hozzáadásával kovászt készítünk. Közben a zsiradékot, a |
2014-06-09 15:52:26 |
|
|
|
|
(megtehetem én is, elküldve hozzászólásaikat) vagy akár az általam +-ként megadott oldalon, ahol kimondottan vitapartnereket várnak ez ügyben "Mi a különbség konyhasó, tengeri só, kősó és kristálysó között?... NLCafe"
"A sókérdés folyamatosan "terítéken" van. Téged is érdekel, hogy melyiket mire és miért érdemes használni? Vitázz, kérdezz, tájékozódj!"
Megism |
2009-06-04 16:23:51 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
általam +-ként, különbség konyhasó, sókérdés folyamatosan, hozzászólásaikat, vitapartnereket, hozzáadásával, kristálycukor, sütőmargarin, folyamatosan, kimondottan, kristálysó, élesztőből, tájékozódj, zsiradékot, megtehetem, elkészítés, készítünk, terítéken, használni, különbség, sókérdés, gyümölcs, konyhasó, elküldve, megadott, vaníliás, |
|
|
|