Belépés
maroka: 2018. június 20-án halt meg Kányádi Sándor
,,...tudom sokat eltékozoltam / abból mit rámbíztál sokat / de azért ne tagadd meg tőlem / holtomban se áldásodat"
Ma egy éve... 2018. június 20-án halt meg Kányádi Sándor.
...............
A déli harangszóval érkezett a szomorú hír ma, 2018. június 20-án: meghalt Kányádi S
2019-06-20 23:44:05
velemenyezd: Kajak-kenu válogató - Kozák 200-on is nyert, Birkás duplázott
Zsanett, páros döntőjét pedig a győriek duója, Balla Virág és Devecseriné Takács Kincső nyerte meg.
A férfiaknál Birkás egyesben a csütörtöki 400 méteres versenyben leggyorsabb Tótka Sándort utasította maga mögé, párosban pedig világbajnok társával, Balaska Márkkal diadalmaskodott.
Ami a nap két 1000 méteres fináléját illeti, nem történt meglepetés. Kajak egyesben az it
2019-05-24 17:49:25
velemenyezd: Női röplabda Extraliga - Újabb ötszettes Vasas-siker a döntőben
automatikus eltiltása miatt nem lehetett ott az előző összecsapás végén kizárt vezetőedző, Hollósy László, aki a lelátón ült. Helyettesítésére az egyébként az NB I-es DVTK-nál dolgozó Toma Sándort kérték fel.
Az első felvonás szoros küzdelmet hozott, a kanadai Danielle Brisebois vezette hazaiak azonban a végjátékban több extra megoldást is bemutattak, így ők kerültek előnybe.
2019-04-24 21:40:58
maroka: Elhunyt Bács Ferenc színművész 83 éves korában
Októberi vasárnap, a Faustus doktor boldogságos pokoljárása, A vörös grófnő, az Angyalbőrben és a Állítsátok meg Teréz anyut! című alkotásban.
Hosszabb kihagyás után 2006-ban Márai Sándort keltette életre az Emigráns - Minden másképp van című magyar-olasz koprodukcióban, Márai műveiből is gyakran olvasott fel, az író aforizmáiból, gondolataiból hangoskönyve is megjelent
2019-04-16 20:09:16
velemenyezd: EMNP-küldöttgyűlés - Csomortányi Istvánt választották a párt elnökévé

Csomortányi István, aki eddig a párt Bihar megyei szervezetét vezette, rendkívül szoros csatában győzte le a változásokat akaró Soós Sándort, a párt eddigi alelnökét. A leadott 170 szavazatból Csomortányi 84, Soós 83 szavazatot kapott, három szavazatot érvénytelennek találtak.
A küldöttgyűlés nyilvános része után zárt ajtók mögött kezdődött el a tisztújítás. A párt megye
2019-03-23 21:32:44
maroka: Alexandriai Szent Sándor
hogy adjon nekik új püspököt. Sok, látszólag rátermett embert ajánlottak Gergelynek, de ő isteni utasításra várt. A város lakói azt mondták, hogy ha nem figyel rájuk, akkor a szénégető Sándort teszik püspökké. Gergely látni akarta őt, de az emberek kinevették. Gergely titokban kikérdezte Sándort és miután megmosdott és illő ruhába öltözködött, és mindenki meggyőződött okosságáról,
2019-03-19 19:07:51
velemenyezd: Drogkereskedelem miatt fogtak el öt férfit
marihuánagyanús növényi törmeléket. A férfitól a rendőrök lefoglaltak mintegy 3,5 millió forint készpénzt és 1000 eurót.
Szintén a fővárosban fogták el a 27 éves S. Istvánt és a 35 éves L. Sándort, náluk a bűncselekményhez köthető bizonyítékokat, illetve utóbbinál csekély mennyiségű kábítószergyanús anyagot foglaltak le.
Az öt férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizet
2019-02-14 08:50:53
menusgabor: Évértékelő beszéd - 2019
hasra vágni magukat tarkóra tett kézzel, pókemberesdit játszani a tévészékház lépcsőházának korlátján, ez inkább pályakezdő színészek útkereső próbálkozásának tűnik. Elnézést kérek Fábry Sándortól, de ez jobb volt, mint a szilveszteri kabaré. Ha hozzáadjuk azt is, hogy az országgyűlésben fizikai erőszakot alkalmaztak, randalíroztak, arcunkba nyomták a kameráikat, annyit mondhatunk
2019-02-11 12:45:51
velemenyezd: Balla Irma-gyilkosság - Tizenöt év fegyházra ítélték az emberöléssel vádolt férfit
azonban a bíróság nem látta indokoltnak az ügyészség által indítványozott életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabását - közölte.
Balla Irma meggyilkolásával korábban a fiát, ifj. S. Sándort vádolták meg. Az első fokon eljáró Hajdú-Bihar Megyei Bíróság a férfit különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság miatt 12 év fegyházra ítélte, de a másodfokon eljáró Debreceni Ítélő
2019-01-31 12:41:49
velemenyezd: Rövidpályás gyorskorcsolya Eb - A férfi váltó arany-, a női bronzérmes
pedig azonnal lemaradt - immár végleg. Végig a hazai csapat vezetett a hajrában, a magyaroknak csak az utolsó váltásnál sikerült előzniük, amikor Liu Shaoang lökte be bátyját, Liu Shaolin Sándort. A három arannyal és két ezüsttel a kontinensviadal legeredményesebb versenyzője az 1000 méter után nem engedte még egyszer kiénekelni a sajtot a szájából, és biztosan megtartotta a vezet
2019-01-13 18:49:36
velemenyezd: A Liliomfi zenés változatát mutatja be márciusban a Madách Színház

A darab főszerepében Nagy Sándort láthatják a nézők, a további szerepekben Szerednyey Béla, Magyar Attila, Serbán Attila, Barabás Kiss Zoltán, Barát Attila, Jenes Kitty, Kovács Gyopár, Ladinek Judit, Dobos Judit, Tóth Angelika és Berényi Dávid lép színre. Az előadást Szente Vajk rendezi - közölte a színház az MTI-vel.
Bár a Liliomfi egy "korszerű musical köntösébe" öltö
2019-01-12 15:21:34
kirscha: Érdekesség
csak a sokadik alkalomra sikerült az első randi. A kis Rózi, mindössze tizenhét éves, nem vágódott gerincre a testőrtiszttől. Tetszett neki a poéta, de piéta, a lánykérésre nemmel felelt. Sándort feldúlta a dolog, s a sümegi kocsmában felrúgva az úri jellemet, egy falusi fruska szemében avagy szoknyája alatt lelte meg a kellemet.

Végül bizony hadrendbe állt, s menetelt
2018-10-23 21:05:47
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Kányádi Sándor, Elhunyt Bács Ferenc, Csomortányi Istvánt, Alexandriai Szent Sándor, Balla Irma-gyilkosság, Madách Színház, Kányádi, Balla Virág, Devecseriné Takács Kincső, Tótka Sándort, Balaska Márkkal, Hollósy László, I-es DVTK-nál, Toma Sándort, Danielle Brisebois, Márai Sándort, Csomortányi István, Soós Sándort, Fábry Sándortól, Balla Irma, Hajdú-Bihar Megyei Bíróság, Debreceni Ítélő, Shaolin Sándort, Nagy Sándort, Szerednyey Béla, Magyar Attila,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.