Belépés
velemenyezd: Peking 2022 - Kijelölték a nottinghami selejtezőtornára utazó férfi jégkorong-válogatott keretét
Fehérvár AV19), Szirányi Bence (DVTK Jegesmedvék), Garát Zsombor (MAC Újbuda), Pozsgai Tamás (MAC Újbuda), Macaulay Scott (MAC Újbuda), Dudás Jesse (DVTK Jegesmedvék)
csatárok:Tóth Richárd (FTC-Telekom), Hári János (Red Bull Salzburg, osztrák), Sarauer Andrew (Hydro Fehérvár AV19), Erdély Csanád (Hydro Fehérvár AV19), Sofron István (MAC Újbuda), Terbócs István (MAC Újbuda), G
2020-01-22 16:11:46
velemenyezd: Férfi kézilabda Eb - Nagy László: továbbra is a saját játékunkra kell figyelnünk
Mackovsek kijelentette, számára is különleges lesz a mérkőzés, egyrészt mert Magyarországon játszik, másrészt a világbajnoki selejtező elvesztése miatt.
"Hiányzik tőlük Lékai Máté és Bodó Richárd, és több olyan játékosuk van, akiknek ez az első világversenyük. Ők fiatalok és tapasztalatlanok, de a csoportkörben láthattuk, hogy ez nem jelent semmit, mert nagyon jól játszottak"
2020-01-18 16:11:46
velemenyezd: Riccardo Frizza vezényelte a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarát a Müpában

Az este során a közönség Richard Strauss Négy utolsó énekét, majd A rózsalovag című operájának zárójelenetét hallhatta Rost Andrea, Molnár Ágnes és Szántó Andrea előadásában, a koncert második felében pedig az Alpesi szimfóniát játszotta el Riccardo Frizza vezényletével a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara.
Riccardo Frizza az MTI-nek elmondta, hogy szívesen tér vissza azo
2020-01-16 13:32:09
velemenyezd: Férfi kézilabda Eb - Balogh Zsolt: emberfeletti teljesítmény kell
nagyobb esély kínálkozna a továbbjutásra, és az elvárások is komolyabbak lehetnének" - fogalmazott a Tatabánya kézilabdázója.
Balogh arra utalt, hogy Lékai Máté, Juhász Ádám, Bodó Richárd és Ancsin Gábor is sérülés miatt hagyja ki a kontinenstornát, ráadásul ő sem teljesen egészséges.
"Régebb óta küszködök talpsérüléssel, ez problémát okoz. Az edzéseket sem tudtam olyan
2020-01-10 16:12:29
velemenyezd: Férfi kézilabda Eb - A magyar szövetség részéről nincs hivatalos célkitűzés
nyúltunk, akik a következő években meghatározói lehetnek a válogatottnak" - közölte a 25 évnél is alacsonyabb átlagéletkorú csapatról. Nagy arra utalt, hogy Lékai Máté, Juhász Ádám, Bodó Richárd és Ancsin Gábor is sérülés miatt hagyja ki a norvég-svéd-osztrák közös rendezésű tornát.
Nagy László arra kérte a szurkolókat és a média képviselőit, hogy kezeljék reálisan ezt az Eur
2020-01-08 12:23:09
velemenyezd: Férfi kézilabda Eb - Bodó és Lékai sincs a keretben
szövetségi kapitány elmondta: a végleges keret kijelölésénél a szakmai stáb a játékosokkal és a válogatott orvosaival egyeztetve hozta meg döntését.
"Reménykedtünk, hogy akár Bodó Richárd válla, akár Lékai Máté térde rendbe jön, esetleg mindketten felépülnek az Eb-rajtig, de sajnos az állapotuk nem engedi meg, hogy akárcsak közel teljes értékű munkát végezzenek, így nem tarth
2020-01-05 16:31:35
velemenyezd: Férfi kézilabda Eb - Fekete Bálint visszakerült a keretbe
megjelent névsorhoz képest nem szerepel a listában Borbély Ádám, a Tatabánya kapusa; Szűcs Bence, a Veszprém beállója, valamint Jerkovic Srecko, a Komló balátlövője.
Lékai Máté és Bodó Richárd szereplése továbbra is kérdéses, a Veszprém irányítója térd-, a Szeged balátlövője vállsérüléssel küszködik.
A magyar együttes múlt vasárnap 31-26-ra legyőzte edzőmérkőzésen a kont
2020-01-03 21:53:10
menusgabor: Mi a Szeretet...?


MI A SZERETET... A Szeretet az nem a nagy nyilatkozatok, hanem egyszerű d
2019-12-30 20:00:12
velemenyezd: Oroszország eltiltása - A RUSADA elküldte tiltakozó levelét a WADA-nak

A levelet, melyben az oroszok hivatalosan jelezték, hogy fellebbeznek a WADA-határozat ellen, Jurij Ganusz, a RUSADA vezetője küldte el pénteken annak ellenére, hogy ő személyesen nem értett egyet a fellebbezéssel. A mostani levélhez csatolt egy saját megjegyzéseit tartalmazó kiegészítést.
A RUSADA múlt csütörtökön döntött a fellebbezésről, majd kedden az Orosz Olimpiai
2019-12-27 13:12:07
maroka: „Egyszerű pásztor, térdeden állj…”
Korzenszky Richárd gondolatai karácsony előtt
...........
Korzenszky Richárd OSB bencés szerzetes, volt tihanyi apát december 19-én gondolatai
Az ünnepek visszatérnek. Hozzátartoznak ahhoz a múló élethez, amely napról napra látszólag kevesebb lesz, de amely az idő múlásával egyre tel
2019-12-21 09:14:24
velemenyezd: Kórházban a brit uralkodó férje

A Buckingham-palota péntek délutáni bejelentése szerint a 99. évében járó Fülöp herceg elővigyázatossági okokból feküdt be a VII. Eduárd királyról elnevezett londoni kórházba.
Az udvar illetékese nem részletezte, hogy a herceg miért van kórházban, csak annyit közölt, hogy Fülöp egy régebb óta fennálló egészségi gond miatt, orvosa tanácsára vonult kórházba megfigyelés és
2019-12-20 17:31:47
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Horváth János, Nagy László, Riccardo Frizza, Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarát, Balogh Zsolt, Fekete Bálint, Fehérvár AV19, Szirányi Bence, DVTK Jegesmedvék, Garát Zsombor, Pozsgai Tamás, Macaulay Scott, Dudás Jesse, Tóth Richárd, Hári János, Bull Salzburg, Sarauer Andrew, Hydro Fehérvár AV19, Erdély Csanád, Sofron István, Terbócs István, Horváth Jánost, Hörcsik Richárd, Horváth Jánoshoz, Lékai Máté, Bodó Richárd,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.