Belépés
pacsakute: Hasznos gyümölcsök zöldségek
Annak ellenére, hogy nagyon fontos az emberi szervezet számára, a méregtelenítő diétákat a lakosság alig 40%-a fogadja el, és követi adott esetben.

Meleg esetén, a test számára könnyebb lesz a méregtelenítő folyamatok végzése. Minden méregtelenítés egy természetes folyamat, amely után egészségesebbnek és energiával teltebbeknek érezhetjük magunkat " - mondja
2019-09-21 21:08:46
velemenyezd: Férfi vízilabda BL - Nagy fölénnyel nyert az OSC a selejtezőben

Férfi BL, selejtező, 3. forduló, 1. mérkőzés:A-Híd OSC Újbuda - NC Vuliagmeni (görög) 11-3 (4-1, 3-0, 0-0, 4-2)
A magyar csapat kiválóan védekezett, mindössze három gólt kapott, és még úgy is nyolc találattal győzött, hogy a harmadik negyedben nem volt eredményes. A mezőny legjobbja az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Sava Randelovic volt négy góllal.
A visszavágót
2019-09-21 20:22:23
nobi94: A Budapesti állatkertben
átfestették a köveket , hogy azt higgyék hogy hó.
Különböző halakat is találhatunk az állatkertben.
Ami még érdekes volt , az a játszótér aminek valami Varázserdő lehetett a neve. Volt egy nagy hajó amit építettek , ott voltak kötelek , meg magasra lehetett mászni. Különböző alagutak is voltak.
Az állatkertben még van állatsimogató terület is , illetve etetni is le
2019-09-21 20:22:13
kalmanpiroska: Péter
ismersz, Uram?
A tűzlelkű, a mindig lobbanó,
akit felgyújtott tekinteted fénye,
és felgyújtott a ki nem mondott szó.
Az ígéretek embere voltam.
Szerettem a hangos, nagy szavakat,
s most a tagadás éjszakáján
csöndben, tanulom a könnyes utakat.
Jöjj közelebb hozzám, Mesterem,
hadd mondjam el a szívem bánatát!
- Nem tudok elmenekülni
2019-09-21 20:15:57
pacsakute: Diólevél krém házilag
fogjuk jótékony hatását! Semmiféle mellékhatása nincs, csak arra kell figyelni, hogy eleven sebbe ne kerüljön.

Diófalevél krém készítése - 25 dkg olvasztott zsiradékba tegyünk 10 nagy diólevelet és 10 nagy körömvirág fejet. Hagyjuk összeérni három napig. Ezután gőz fölött melegítsük 10 percen keresztül, majd szűrjük le. Zárható üvegbe, dobozba tegyük, és hűtőben tárolju
2019-09-21 20:15:01
velemenyezd: Orbán: A baloldal be akarja hozni a migránsokat
politikában.
Orbán Viktor közölte: abban viszont nem tud segíteni Magyarország, hogy bárhonnan a területére migránsokat hozhassanak be.
A miniszterelnök kitért rá: az európai egység nagy próbatétel előtt áll, amit a migráció okoz. Vannak ugyanis országok, ahol a migráció sikeres volt, és a népesség egy része már nem a keresztény kultúrához tartozik, így az ő fejükben az
2019-09-21 18:12:17
velemenyezd: CineFest - A Monos nyerte a legjobb filmnek járó fődíjat

A szervezők tájékoztatása szerint a fesztivál nagydíját, a Zukor Adolf-díjat és a Filmkritikusok Nemzetközi Szövetsége (FIPRESCI) díját az amerikai Robert Eggers A világítótorony című filmje kapta. A közönségdíjat a német Nora Fingscheidt Kontroll nélkül című drámája nyerte el.
A legjobb kisjátékfilm Pedro Collantes Ato San Nen című alkotása lett, az egészestés dokumentu
2019-09-21 18:02:12
velemenyezd: Orbán Balázs: a szabadság a nemzet közös kincse
néhány film, sok újságcikk és rádióműsor, történelmi tanulmányok és hosszú évek várakozása után maga az emlékpark, ahol végre méltó módon lehet fejet hajtani - jelentette ki.
A nemzet nagy hálával és köszönettel tartozik a recski raboknak, hozzátartozóiknak, barátaiknak, akik megtették, amit megtehettek: megőrizték a táborban történtek emlékét, tanúságot tettek a kommunizmus,
2019-09-21 17:52:13
velemenyezd: Átadták a Junior Prima díjakat népművészet és közművelődés kategóriában
Docler csoport.
A szakmai szervezetek jelöléseiből öttagú zsűri választotta ki a díjazottakat. Fontos szempont volt a döntésnél, hogy az alkotó tevékenységen kívül melyik jelölt fordít nagy hangsúlyt arra, hogy saját területén a fiatalokat is képezze, tudását átadva hozzájáruljon az adott hagyomány, mesterség fennmaradásához.
A kiemelkedő tehetségek egy díszes emlékplake
2019-09-21 17:42:22
velemenyezd: Sportlövő Eb - Major ezüstérmes, Csonka lemaradt az olimpiai kvótáról
nyolcadik lett.
Az ötlövéses sorozatokból összeálló finálét Major sem kezdte túlságosan meggyőzően, de a második öt lövésénél már látszott, hogy harcban lesz az éremért, sőt sokáig úgy tűnt, nagyobb előnyre tehet szert a 20. lövésre, amikor a nyolcadik helyezett kiesik, és nem folytathatja tovább a küzdelmet.
Csonka az első négy sorozatban nagy csatát vívott a franciákka
2019-09-21 16:52:59
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Fidesz: Karácsony Gergely alkalmatlansága csődbe vitte Zuglót
volt arról, hogyan lesz Zuglónak költségvetése.
"Maga is érezte, hogy nem képes ellátni a feladatot" - mondta Zsigmond Barna Pál.
Karácsony Gergely jegyzője is alátámasztotta, hogy nagy a baj, amikor elmondta: az a csoda, hogy a költségvetés még egyáltalán működik. Szerinte "Zugló mindenről és mindenkitől lemaradt, alföldi középvárosokban különb a helyzet" - idézte a jeg
2019-09-21 16:52:47
velemenyezd: Bábolnára látogatott Kako japán hercegnő

Nagy István a látogatás után elmondta, Japán és Magyarország idén ünnepli a diplomáciai kapcsolatok felvételének 150. évfordulóját és 130 évvel ezelőtt jártak Bábolnán japán követek.
A miniszter hozzátette, Kako hercegnővel azon a teraszon állhattak, ahonnan 1889-ben a császári követek egykor Bábolna legjobb katonalovaiból válogattak az udvar számára. A vendégnek meg is
2019-09-21 16:52:03
Oldal: