Belépés
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Németh Szilárd: megerősödött a migrációs nyomás a déli határon

Németh Szilárd a szegedi határkikötőnél tartott sajtótájékoztatóján elmondta, az elmúlt héten 699, az azt megelőző héten 636 határsértőt fogtak el a rendőrök és katonák. Hozzátette: az év eleje óta hetente ötvennel-százzal növekszik az elfogottak száma.
Tavasztól őszig a honvédség rohamcsónakokkal járőrözött a Tiszán, a Maroson és a Ferenc-csatornán. A téli időjárás elle
2020-01-20 12:22:19
velemenyezd: A januári fizetéssel kapják először kiegészítő juttatásukat a fegyveres testületeknél szolgálók
eltökélt abban, hogy az életpályamodell már bevezetett intézkedéseinek továbbfejlesztésével a rendvédelmi állomány anyagi és munkakörülményei tovább javuljanak - fogalmazott.
Németh Szilárd, a honvédelmi tárca parlamenti államtitkára azt hangsúlyozta: a kiegészítő juttatással a kormány célja, hogy elismerje és megbecsülje azt a munkát, amit a magyar katonák és a fegyverrel sz
2020-01-17 12:51:58
velemenyezd: Németh Szilárd: magyar honvéd csak nemzeti érdeket szolgálhat

Németh Szilárd azt mondta, a 2. magyar hadsereg doni katasztrófája a 21. század Magyarországa, benne a Magyar Honvédség újjáépítése megszervezőinek megszívlelendő tanulságokkal szolgál. Magyar honvéd csak nemzeti érdeket szolgálhat - hangoztatta Németh Szilárd, kiemelve azt is, hogy a kormány, valamint a Magyar Honvédség vezetősége megbecsüli és tiszteli a haza fegyveres véde
2020-01-10 16:02:12
velemenyezd: Iráni-amerikai viszály - Németh Szilárd: az Irakban lévő katonák sértetlenek és végzik a dolgukat
hajnalban az amerikai erők által használt Ain al-Aszad iraki légitámaszpontra, megtorlásul amiért Washington egy dróncsapásban megölte az iráni Forradalmi Gárda egyik tábornokát.
Németh Szilárd a műsorban elmondta, a magyar katonák Irakban részt vettek a NATO kiképzési missziójában, de ezt felfüggesztették, és közreműködnek a koalíciós erők közös műveletében.
A parlame
2020-01-09 09:41:16
velemenyezd: Iráni-amerikai viszály - Németh Szilárd: a honvédség és a minisztérium minden lehetséges forgatókönyvre felkész

Németh Szilárd a kecskeméti MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison a Magyar Honvédség iraki missziójának helyzetéről kifejtette, Erbílben közel 200 magyar katona teljesít szolgálatot, a két iraki támaszpontot ért rakétatámadásban magyar katonák azonban nem sérültek meg.
Hangsúlyozta: állandó és élő a kapcsolat az iraki műveletek parancsnokaival, folyamatos az információ
2020-01-08 14:22:37
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Tavaly több mint kétszeresére nőtt az illegális migránsok száma Magyarországon
helikopterekkel segítik a légi felderítést.
Kiemelte: a katonák Bács-Kiskun és Csongrád megyében segítik a határok védelmét 2015 óta. A pluszerők vasárnap elfoglalták bázisaikat. Erről Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára és Böröndi Gábor, a Magyar Honvédség parancsnokának helyettese személyesen is meggyőződött.
Garas László azt mondta: minda
2020-01-06 12:11:14
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Németh Szilárd: megkétszerezik a határvédelemben részt vevő katonák számát

Németh Szilárd azt mondta: a magyar határon egyre nagyobb a nyomás, 2018 decemberéhez képest csaknem tízszeresére - 3299-re - nőtt tavaly decemberben a határsértők száma.
A jelentések alapján további növekedésre számítanak, ezért több határvédelmi feladat várható.
Hozzátette: a belügyminiszter kérésére úgy döntött a Magyar Honvédség parancsnoksága, hogy megkétszere
2020-01-05 15:51:52
velemenyezd: Németh Szilárd: jövőre is Magyarország biztonsága lesz a legfontosabb

Németh Szilárd hozzátette: mindez a törvényalkotási munkában, a jövő évi költségvetésben is látszik. Olyan jogszabályokat alkottak, amelyek lehetővé teszik, hogy a Magyar Honvédség a térség legerősebb és legütőképesebb haderejévé váljon - tette hozzá.
A jövő évi honvédelmi költségvetés 103 milliárd forinttal lesz magasabb, mint az idei. Az összesen 616 milliárd forintból
2019-12-18 13:41:25
velemenyezd: Szobrot állítottak Kratochvil Károlynak Balatonszepezden

Németh Szilárd avatóbeszédében kiemelte: a mai honvédek sokat tanulhatnak Kratochvil Károlytól, ki állhatatosságának és céltudatosságának köszönhetően hazahozta ezredét a front és a Monarchia összeomlása után. Bár fel kellett adnia a harcot, a magyar lelkekben elért győzelme vitathatatlan - fűzte hozzá.
Felidézte, hogy Kratochvil Károly édesapja, Kratochvil József 1848-b
2019-12-13 18:51:39
velemenyezd: Illegális bevándorlás - HM, BM: jelentősen megnőtt a migrációs nyomás a déli határon

Németh Szilárd a röszkei tranzitzónánál tartott sajtótájékoztatón azt mondta, a migránsok mozgása már a 2015-öshöz hasonló.
A kerítés és a határt őrző, munkájukat magas színvonalon végző katonák és rendőrök garantálják Magyarország függetlenségét, a magyar emberek biztonságát és szabadságát - hangsúlyozta a politikus.
A katonák a rendőrséggel közösen járőrözési fela
2019-12-04 16:01:20
velemenyezd: Krónika 2. rész (napirend előtt: klímaváltozás, egészségügy, migráció; eskütétel)
mai modern egészségügyi ellátás legmagasabb színvonala valósulhat meg - fogalmazott.
Fidesz: a kormánynak fenn kell tartania a tömeges bevándorlás miatti válsághelyzetet
Németh Szilárd (Fidesz) hangsúlyozta: javasolják, hogy a kormány továbbra is tartsa fenn a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet. Az elmúlt hetekben a déli határon veszélyes helyzet alakult ki, és c
2019-12-02 16:02:16
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Németh Szilárd: a 2015-öshöz hasonló a helyzet

Németh Szilárd elmondta, az ülésen Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára és Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatási államtitkára számolt be a migrációs helyzetről.
A fideszes politikus, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára kifejtette: 2018-ban egész évben 6506 embert fogtak el a határon, naponta átlagosan
2019-12-02 12:42:01
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Németh Szilárd, Kratochvil Károlynak Balatonszepezden, Magyar Honvédség, Forradalmi Gárda, Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison, Erről Németh Szilárd, Honvédelmi Minisztérium, Böröndi Gábor, Garas László, Kratochvil Károlytól, Kratochvil Károly, Kratochvil József, Kontrát Károly, Menczer Tamás, migrációs nyomás, déli határon, januári fizetéssel, fegyveres testületeknél, minisztérium minden, illegális migránsok, határvédelemben részt, 2015-öshöz hasonló, szegedi határkikötőnél, elmúlt héten, elfogottak száma, honvédség rohamcsónakokkal,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.