Belépés
velemenyezd: A siófoki meteorológiai állomás melletti építkezés ellen tiltakoznak politikusok és civilek
arról beszélt, hogy a térségben élők és civil szervezetek egyaránt úgy foglaltak állást: ne épüljön meg ez a ház. Jelezte, hogy az ügyben az ombudsmanhoz fordulnak.
Balla Péter, a Momentum Mozgalom siófoki elnöke, a Somogy Megyei Közgyűlés tagja kiemelte: a klímaváltozás korában nem engedhető meg, hogy egy építkezés kockára tegye több évtizedes adatsorok folytonosságának bizt
2020-07-10 17:32:56
velemenyezd: Uniós biztos: az EU-költségvetés védelmének alapvető feltétele a jogállamiság biztosítása
Magyarországra érkezni, hogy a magyar gazdaságot, az oktatást, egészségügyet, az infrastruktúra-fejlesztéseket ezek a források is segítsék" - tette hozzá Deutsch.
Cseh Katalin, a Momentum Mozgalom EP-képviselője felszólalásában azt mondta, az unió új költségvetése lehetőséget ad arra, hogy az EU-s pénzek elköltése az európai értékek mentén történjen. A bizottsági javaslat - s
2020-07-09 18:42:23
velemenyezd: Költségvetés - A pártok és alapítványaik 5,78 milliárd forintból gazdálkodhatnak 2021-ben
MSZP 305,5 millió, az LMP 218 millió, a DK 207 millió, a KDNP 180 millió, a Párbeszéd pedig 91 millió forintot kaphat.
Az országos listán mandátumot nem szerzett pártok esetében a Momentum Mozgalom 44,3 millió forintot, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt pedig 24,6 millió forintot kaphat a büdzséből.
A költségvetési előterjesztés a pártalapítványokról is rendelkezik: eszerint a
2020-05-26 11:22:12
velemenyezd: Koronavírus - Nézőpont: tartja megnövekedett népszerűségét a Fidesz
részvételüket biztosra ígérő polgárok 38 százaléka voksolna egy most vasárnap tartott választáson.
A baloldalon nagy a küzdelem a vezető pozícióért: jelenleg 13 százalékos támogatottsággal a Momentum a legnépszerűbb ellenzéki párt, az áprilisban kifejezetten aktív Demokratikus Koalíció májusban már csak 11, a Jobbik pedig 9 százalékon áll, amely ez utóbbinál kevesebb mint fel
2020-05-12 13:42:33
velemenyezd: Változott a szolnoki közgyűlés összetétele

A tájékoztatás szerint így a Szolnoki Többségnek (Momentum-Jobbik-MSZP-DK-LMP-Mindenki Magyarországa Mozgalom) frakciójának létszáma 10-ről nyolcra csökkent, és ugyanennyi Fidesz-KDNP-s képviselő van a közgyűlésben, amelynek két független tagja van.
Ligeti József a 6-os számú egyéni választókerület, Fajcsák Károly a 4-os számú egyéni választókerület önkormányzati képvise
2020-05-01 17:31:53
velemenyezd: Koronavírus - Uniós biztos: aggodalomra ad okot, hogy a magyar jogszabály nem szab határidőt az intézkedések ha
várthoz képest rosszabb hatással jártak, amelynek vége nem látható. Az európai demokraták a szavak helyett cselekedet várnak - zárta felszólalását a képviselő.
Donáth Anna Júlia, a Momentum Mozgalom EP-képviselője online felszólalásában kijelentette, a magyar jogszabály a rendkívüli hatalom felé vezető lépést jelenti, valamint a jogállamiságot és az alkotmányosságot veszélyez
2020-04-23 21:13:30
velemenyezd: Századvég: a magyarok több mint kétharmada a koronavírus-törvény mellett áll
Mi Hazánk Mozgalom táborában is (65 százalék). Az MSZP-Párbeszéd és az LMP szavazóinak harmada, de még a liberális nézeteket képviselő, illetve a kormánnyal szemben leginkább kritikus Momentum és DK szavazóinak is több mint negyede (26-26 százalék) indokoltnak tartja a különleges intézkedések fenntartását. A baloldali pártoknál 41-66 százalék közötti az ellenzők aránya.
A kon
2020-03-26 12:22:48
velemenyezd: Koronavírus - Hidvéghi: az ellenzék ne a saját politikai céljaira használja a helyzetet!

Hidvéghi Balázs szerdai Facebook-bejegyzésében azt írta: Donáth Anna, a Momentum Mozgalom EP-képviselője szerint a fertőzés okán meghozott járványügyi intézkedéseket semmibe vevő külföldi diákokkal szemben következményeket kilátásba helyezni "idegengyűlölet" a magyar kormány részéről.
Bárkinek, aki nem hajlandó együttműködni a magyar hatóságokkal a járványügyi helyzetben
2020-03-11 16:11:58
velemenyezd: Az MSZP jelöltje nyerte a XIII. kerületi időközi önkormányzati képviselő-választást

Vaju Viktória 497 szavazattal lett első az angyalföldi 9. egyéni választókerületben Polyák Krisztina (Momentum Mozgalom) előtt, aki 406 szavazatot kapott. Tempfli József (Fidesz-KDNP) 226, Nagy Zsolt (Mi Hazánk Mozgalom) 31, Barabás György László (Magyar Munkáspárt) pedig 3 szavazatot ért el. Az eredmény még nem végleges, jogorvoslatra van lehetőség.
A választókerület vá
2020-03-01 21:02:54
velemenyezd: Elfogadták Szolnok költségvetését
utak, kerékpárutak mellett az állami úthálózat fejlesztése - valamint a kulturális beruházásokat.
A tizennyolc tagú testületet tíz, a Szolnoki többség néven ismert csop
2020-02-27 11:51:55
velemenyezd: Nézőpont Intézet: változatlanul vezet a Fidesz-KDNP a teljes ellenzékkel szemben

A felmérés szerint a kormánypártok népszerűsége töretlen, az ellenzék házon belüli versenyét a Momentum Mozgalom vezeti, őket a választási részvételüket biztosra ígérők 13 százaléka támogatja, míg a Jobbik és a Demokratikus Koalíció (DK) fej-fej mellett áll, 10-10 százalékkal.
A részletekről azt közölték, hogy januárban is minden második aktív pártválasztó a Fidesz-KDNP-
2020-01-28 17:02:46
velemenyezd: Fidesz: a kormánypárti képviselők kiállnak a magyar érdekek mellett

A politikus azt mondta, korábban Donáth Anna és Cseh Katalin, a Momentum Mozgalom EP-képviselői "a Soros-hálózat hazug vádjait" mondták fel az EP-ben.
Kiemelte: ez nem kivételes eset volt, az ellenzéki EP-képviselők "folyamatosan a hazájuk ellen politizálnak Brüsszelben".
Kedden "Gyucsányné szervezi a következő ilyen akciót az Európai Parlamentbe" - közölte. Kifejt
2020-01-27 15:01:52
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Elfogadták Szolnok, Nézőpont Intézet, Balla Péter, Momentum Mozgalom, Somogy Megyei Közgyűlés, Cseh Katalin, Momentum Mozgalom EP-képviselője, Magyar Kétfarkú Kutyapárt, Demokratikus Koalíció, Szolnoki Többségnek, Momentum-Jobbik-MSZP-DK-LMP-Mindenki Magyarországa Mozgalom, Ligeti József, Fajcsák Károly, Donáth Anna Júlia, Hazánk Mozgalom, Hidvéghi Balázs, Donáth Anna, Vaju Viktória, Polyák Krisztina, Tempfli József, Nagy Zsolt, Barabás György László, Magyar Munkáspárt, Momentum Mozgalom EP-képviselői, Európai Parlamentbe, siófoki meteorológiai,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.