Belépés
velemenyezd: Tagadta bűnösségét Czeglédy Csaba
Miklós kifejtette, törvénysértőnek tartják az eljárást. Az ügyvéd indítványt tett arra, hogy az ügyet tegyék át - az álláspontja szerint illetékes - Szombathelyi Törvényszékhez.
A Molnárné Mészáros Noémi vezette bírói tanács elutasította az indítványt, mert a bűncselekmények egy részének elkövetési helye és több terhelt lakóhelye alapján a Szegedi Törvényszék illetékes az ügy
2019-12-02 14:23:41
velemenyezd: Tagadták bűnösségüket a Human Operator Zrt. ügyének vádlottai
vallomásának kirekesztését kérte, mivel álláspontja szerint az érintettek csupán a törvényi tételkeretnél lényegesen enyhébb büntetések érdekében ismerték el a bűncselekmények elkövetését.
Molnárné Mészáros Noémi tanácsvezető bíró ezt az indítványt elutasította, mivel valamennyi egyezség a vádlott és a védők kezdeményezésére, a törvényi előírásoknak megfelelően jött létre.
2019-10-21 14:11:53
aranyibarbara: 7végi oklevélözön Debrecenben
Margit

pedagógus szakvizsga (kémia)
Nagyné Gecse Mária, Sinyiné Kővári Györgyi

pedagógus szakvizsga (matematika)
Darócziné Kéri Mária, Könnyű Jánosné, Dr. Molnárné Nagy Zsuzsanna

villamosmérnök (automatizálási)
Böszörményi Lajos, Fórián Imre, Gergely Sándor, Konyári Péter, Balázs Tibor

BSC képzés

Nappali tagozat
2009-06-26 17:13:06
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Czeglédy Csaba, Human Operator Zrt, Szombathelyi Törvényszékhez, Molnárné Mészáros Noémi, Szegedi Törvényszék, Nagyné Gecse Mária, Sinyiné Kővári Györgyi, Darócziné Kéri Mária, Könnyű Jánosné, Molnárné Nagy Zsuzsanna, Böszörményi Lajos, Fórián Imre, Gergely Sándor, Konyári Péter, Balázs Tibor, ügyvéd indítványt, ügyet tegyék, álláspontja szerint, részének elkövetési, érintettek csupán, törvényi tételkeretnél, bűncselekmények elkövetését, indítványt elutasította, védők kezdeményezésére, törvényi előírásoknak, kezdeményezésére,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.