Belépés
velemenyezd: Emmi: radikálisan csökkent az egészségtelen élelmiszerek mennyisége
felvilágosító munkával ösztönözhető, de olyan rendeletekkel is, amelyeknek köszönhetően az élelmiszergyártók egészségesebb termékeket kínálnak.
Emlékeztettek, öt éve lépett hatályba Magyarországon az a rendelet, amelynek célja a növényi olajok hidrogénezése (keményítése) során keletkező ipari transzzsírsavak (TFA) mennyiségének csökkentése az élelmiszerekben, a túlzott TFA-be
2019-12-15 12:51:33
velemenyezd: Súlyosan megsérült egy barlangtúrázó a Ferenc-hegyi-barlangban
juttatniuk a férfit, és éjfél után átadták az Országos Mentőszolgálat kiérkező egységének.
A Budapest II. kerületében, a Hármashatár-hegyhez tartozó Ferenc-hegyben nyíló barlang egyike Magyarország fokozottan védett barlangjainak, látogatásához a Dunai-Ipoly Nemzeti Park előzetes engedélye szükséges. A barlangászok "technikás" barlangnak tartják, mivel a járatok javarészt neh
2019-12-15 07:04:02
velemenyezd: Az alapvető jogok biztosa eljárást indított a kgfb-díjak képzése miatt
bízza. A Magyar Autóklub álláspontja szerint ez az eljárás sérti a jogállamiság alapvető követelményeit - olvasható az autóklub közleményében.
A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) az MTI-vel közölte: álláspontjuk szerint a károkozói pótdíjak kapcsán kiemelt probléma, hogy az ügyfelek emlékezetére bízzák, atarifák megállapításánál milyen kártörtén
2019-12-14 08:11:02
velemenyezd: Innovációs témájú pályázatokat díjazott a Közbeszerzési Hatóság
közlemény szerint elmondta: az idei pályázatokból azt a következtetést lehet levonni, hogy a jövő generációjának védelme már a társadalmi szerepvállalás egyik fontos részét képezi Magyarországon is.
Kiemelte a Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának pályázatát, a hajdú-bihari megyeszékhely nem csupán az innovációt használta jól a Debreceni Nemzetközi Iskola közbeszerzési
2019-12-13 19:03:14
velemenyezd: ITM: kiemelt megbecsülés és átlagosan 30 százalékos béremelés a szakképzésben dolgozó pedagógusoknak
bontják majd ki.
A megújuló rendszer célja
2019-12-13 18:53:43
maroka: Egy magyar egyetemista csodagyerek képes gyógyítani a magas
Magyarországon évente sokan meghalnak szívroham és infarktus következtében. Gondolt már valaki arra, hogyan mentsük meg ezeket az embereket?
Egy magyar egyetemista csodagyerek állami kitüntetést kapott egy olyan módszer felfedezéséért, mely képes gyógyítani a magas vérnyomást, és ezzel megelőzni a szívroham illetve infarktus miatt bekövetkező korai halált.
...............
2019-12-07 20:48:43
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Uniós főtanácsnok: EU-jogba ütközik a biztonságos országokon áthaladók menedékkérelmét

Az ügy előzménye, hogy egy kurd nemzetiségű szíriai állampolgár menedékjog iránti kérelmet terjesztett elő Magyarországon, amelyet a hatóságok az említett rendelkezés alapján elfogadhatatlanként elutasítottak, és a kérelmezőt Szerbia területére kiutasították. A kérelmező a határozatot megtámadta.
Az uniós testülethez fordulva a magyar bíróság arra keresi a választ, hogy
2019-12-05 20:06:23
velemenyezd: Potápi Árpád János: A diaszpóra magyarságának megtartása, identitásának erősítése fontos feladat
"reneszánszukat élik", és mivel a fiatalok magyarságának megőrzése szempontjából fontos központok, a tárca támogatja őket. Megköszönte az Innsbruckban élő magyaroknak, hogy kitartottak Magyarország mellett, és a magyar kormányt támogatták; hiteles információkkal cáfolták meg azokat a méltánytalan véleményeket, amiket mások a kormánnyal szemben megfogalmaztak.
Potápi Árpád Ján
2019-12-05 20:03:39
velemenyezd: Nézőpont-konferencia - A gyógyszeripar a magyar gazdaság egyik sikerágazata
árbevételével a második, ebben a mutatóban csak Lengyelország (1262 milliárddal) előzi meg hazánkat, azonban az egy alkalmazásban állóra eső nettó árbevétel alapján már az első helyen áll Magyarország. A bruttó hozzáadott értéket nézve - ami 466 milliárd forint volt 2017-ben - is az első helyen állunk, szemben a második Lengyelországgal, amely 350 milliárd forinttal szerepel ebben
2019-12-05 17:52:29
velemenyezd: Ellenzék: ki kell hirdetni a klímavészhelyzetet
kormánytöbbség már akkor elfogadta volna az indítványt, akkor "nem kerültünk volna szégyenpadra" a madridi klíma-csúcstalálkozón.
Hozzátette, májusban azt is javasolták, hogy Magyarország kezdje el a klímatörvény, valamint a 2050-ig tartó dekarbonizációs útiterv kidolgozását.
Nunkovics Tibor, a Jobbik képviselője azt mondta, mindannyiukat meglepte, hogy a keddi szavazás
2019-12-05 14:22:23
velemenyezd: Női kézilabda-vb - A Szombathely edzője tanulmányúton volt Japánban
szurkolni a magyar csapatnak és ápolni a nemzetközi kapcsolatait. Marosán a helyszínen tekintette meg a válogatott eddigi négy csoportmérkőzését, majd csütörtök este utazott vissza Magyarországra.
Marosán úgy fogalmazott, mindenki azt szeretné, ha kijutna az olimpiára a csapat, de igazándiból a következő, 2024-es párizsi ötkarikás játékokra lesz készen a válogatott.
"Tür
2019-12-05 10:51:34
velemenyezd: Várhelyi Olivér: mindkét tagjelölt országgal meg kell nyitni a csatlakozási tárgyalásokat jövő tavasszal
területet érintően, ahol csökken a jogállamiság - jelentette ki Várhelyi Olivér.
Csenger-Zalán Zsolt fideszes magyar parlamenti képviselő felszólalásában azt hangsúlyozta, a bővítést Magyarország továbbra is az Európai Unió egyik legfontosabb politikájának tartja.
Arra hívta fel a figyelmet, hogy az uniós bővítéspolitika hiányosságai a hitelesség elvesztéséből erednek, o
2019-12-04 19:01:31
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Közbeszerzési Hatóság, Potápi Árpád János, Várhelyi Olivér, Országos Mentőszolgálat, Budapest II, Dunai-Ipoly Nemzeti Park, Magyar Autóklub, Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége, Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának, Debreceni Nemzetközi Iskola, Potápi Árpád Ján, Nunkovics Tibor, Csenger-Zalán Zsolt, Európai Unió, egészségtelen élelmiszerek, alapvető jogok, kgfb-díjak képzése, szakképzésben dolgozó, magyar egyetemista, biztonságos országokon, diaszpóra magyarságának, magyar gazdaság, csatlakozási tárgyalásokat, élelmiszergyártók egészségesebb, növényi olajok, túlzott TFA-be,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.