Belépés
velemenyezd: A Jobbik a vagyonnyilatkozati rendszer átalakítását szorgalmazza
említette, hogy a kormányfő vagyonnyilatkozatában nem szerepelnek ingyenesen kapott juttatások, noha szerinte a miniszterelnök rendszeresen fogad el ilyen ajándékokat barátaitól. A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető Rogán Antal vagyonnyilatkozatából pedig az nem derül ki, hogy miként húszszorozhatta meg korábbi megtakarításait - tette hozzá.
Kiemelte, a Jobbik ezzel szemben
2020-02-03 12:21:35
velemenyezd: Miniszterelnöki Kabinetiroda: a kormány által kötött szerződések eddig is nyilvánosak voltak
közvélemény-kutatásokat. Mint mondta, tavaly januárban kiderült, hogy a kormány közvélemény-kutatások alapján indította el a Stop Soros! elnevezésű kampányt, majd pedig az is, hogy a Miniszterelnöki Kabinetiroda két és fél év alatt közel 400, a "kormányzati propagandához kapcsolódó" közvélemény-kutatást rendelt meg.
A Miniszterelnöki Kabinetiroda szerdán az MTI-hez eljuttatot
2020-01-15 17:42:23
velemenyezd: DK: hozzák nyilvánosságra a közpénzből fizetett kormányzati közvélemény-kutatásokat!
kampányt. Arató Gergely hozzátette, akkor hiába kérte, nem sikerült betekintenie ezekbe a dokumentumokba. Az ezt követően elindított per során azonban napvilágot látott, hogy a Miniszterelnöki Kabinetiroda két és fél év alatt közel 400, a "kormányzati propagandához kapcsolódó" közvélemény-kutatást rendelt meg - közölte.
Arató Gergely felháborítónak nevezte, hogy a kormány "tö
2020-01-15 14:55:51
velemenyezd: György István a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára lesz

Tájékoztatásuk szerint a Budapest Főváros Kormányhivatalát csaknem hat évig kormánymegbízottként vezető politikus a tárca közszolgálatért felelős államtitkára lesz.
Hozzátették: a területet eddig irányító Tuzson Bence a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkáraként folytatja munkáját.
(FOTÓ)
2020-01-03 18:12:32
velemenyezd: Krónika 1. rész (napirend előtt: klímavédelem, igazságszolgáltatás, Budapest)
megakadályozza a propagandamédia terjesztését - sorolta. Bírálta még a többi között a rabszolgatörvényt, a társadalombiztosítási szabályok megváltoztatását.
Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a rabszolgatörvényről szólva azt mondta, egyetlen helyről rúgtak ki egy gyermekes anyukát, mert nem vállalt túlórát, Józsefvárosból; egyetlen polgármes
2019-12-17 15:01:39
velemenyezd: Az EU finn elnöksége nem tartja kielégítőnek a magyar választ Kovács Zoltán Twitter-üzenetei ügyében

A finn elnökség arról kért magyarázatot, hogy Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára Twitter-üzeneteket küldött a Magyarországgal szemben indított, 7-es cikk szerinti eljárásról folytatott keddi második meghallgatásról az Általános Ügyek Tanácsában, noha az ülés zárt ajtós volt.
Tytti Tuppurainen ha
2019-12-13 19:09:30
velemenyezd: Krónika 1. rész (napirend előtt: beiskolázás, tüntetések, Trianon)
rengeteg város szabadult ki a Fidesz hatalmából, ezeken a helyeken az ellenzéknek be kell mutatnia a teljesen más hatalomfelfogását, az esélyteremtő államot.
Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára is egyetértett azzal, hogy a környezetvédelem fontos. A különbség az - folytatta -, hogy a baloldal ennek terhét a családokra, a kormány pedig Brüssze
2019-12-02 15:22:11
velemenyezd: Krónika 2. rész (napirend előtt: gazdaság, MNB, nők elleni erőszak, bűnözés)
sorolta a program legnagyobb haszonélvezői közé. Úgy értékelt: a program valójában kedvezményes hitelt nyújt ezeknek a nagyvállalkozóknak közpénzből.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára jelezte: a képviselő az MNB-hez intézzen kérdést az ügyben, mert a jegybank független, így kormány nem illetékes ilyen kérdésekben.
Ugyanakkor jelezte: a mag
2019-11-25 14:22:24
velemenyezd: Ma van a Szovjetunióba hurcolt magyar politikai rabok és kényszermunkások emléknapja
megszállás áldozatainak emlékművénél. Köszöntőt mond Menczer Erzsébet, a Szovjetunióban Volt Politikai Rabok és Kényszermunkások Szervezetének elnöke, beszédet mond Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára.
Kora este a Magyar Nemzeti Múzeum és a Gulág- és Gupvikutatók Nemzetközi Társasága a Ferencvárosi pá
2019-11-25 07:04:10
velemenyezd: Hétfőn lesz a Szovjetunióba hurcolt magyar politikai rabok és kényszermunkások emléknapja
megszállás áldozatainak emlékművénél.
Köszöntőt mond Menczer Erzsébet, a Szovjetunióban Volt Politikai Rabok és Kényszermunkások Szervezetének elnöke, beszédet mond Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára.
Az Országgyűlés 2012. május 21-én határozott úgy, hogy november 25-e legyen a Szovjetunióba hur
2019-11-22 19:13:29
velemenyezd: Krónika 10. rész (Nemzeti Filmintézet, családvédelmi akcióterv)
miközben korábban Andy Vajnát "az egekig" dicsérték, most kirúgták az összes emberét.
Államtitkár: a magyar mozgókép hagyományai felelősséget is jelentenek
Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára elmondta: a magyar mozgókép nagy hagyományai felelősséget is jelentenek, aminek meg kell felelni. A javaslat egyesíti a filmszakma és a közönség ig
2019-11-20 17:23:14
velemenyezd: Magyarország 365 - Indul a fotópályázat közönségszavazása

Minden előzetes várakozást felülmúlt a Magyarország 365 fotópályázat iránti érdeklődés: mintegy 17 ezer pályamű érkezett be - mondta el az MTI-nek szerdán a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.
Dömötör Csaba hozzátette, a szakmai zsűri már kiválasztotta a legjobb képeket, ez a válogatás pedig közönségszavazáson is részt vesz.
A https://fotopalyazat.
2019-11-20 15:02:54
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Miniszterelnöki Kabinetiroda, György István, Kovács Zoltán Twitter-üzenetei, Nemzeti Filmintézet, Miniszterelnöki Kabinetirodát, Rogán Antal, Stop Soros, Arató Gergely, Budapest Főváros Kormányhivatalát, Tuzson Bence, Dömötör Csaba, Kovács Zoltán, Általános Ügyek Tanácsában, Tytti Tuppurainen, Menczer Erzsébet, Szovjetunióban Volt Politikai Rabok, Kényszermunkások Szervezetének, Magyar Nemzeti Múzeum, Gupvikutatók Nemzetközi Társasága, Andy Vajnát, kormány által, közpénzből fizetett, magyar választ, fotópályázat közönségszavazása, miniszterelnök rendszeresen, tárca közszolgálatért,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.