Belépés
velemenyezd: Matolcsy: hiba volt bevezetni az eurót
infrastruktúra fejlesztését és a beruházásokat a jövő iparágaiba. Lemaradtak a digitális forradalomról, tévesen mérték fel Kína előretörését és elmulasztották páneurópai vállalatok létrehozását. Mindeközben olyan nagy német vállalatok, mint az Allianz, a Deutsche Bank vagy a Bayer kísérlete az Egyesült Államok meghódítására és a Wall Street bevételére kudarcba fulladt.
A Cent
2019-11-04 10:31:25
velemenyezd: Tőzsde - Meredek eséssel zárták a kereskedést a főbb nyugat-európai tőzsdék
követő hónapban állt a növekedést és a zsugorodást egymástól elválasztó 50 pontos küszöb alatt, miközben a magánszektor nem mezőgazdasági ágazataiban lassult a munkaerőfelvétel.
Mindeközben Németország vezető gazdaságkutató intézetei közös elemzésükben csökkentették a német gazdaság idei és jövő évi növekedésére adott előrejelzésüket. A legnagyobb euróövezeti gazdaságban ugya
2019-10-02 18:32:13
lambert: Botond Bálint:A GENDER TUDOMÁNYTALAN BARBÁRSÁG
fejlődését néhány genetikai és pszichiátriai beteg tünetképzéséből kiinduló állítólagos emberi jogi mozgalom ideológiája mentén eltorzítsák és gyakorlatilag megnyomorítsák őket.

Mindeközben az egész gender- és feminista ,,tudományos" szekta egyetemi lobbiereje nemcsak lapít, hanem minden eszközzel támogatja is ezt az őrületet. A maga hatékony eszközei­vel aka
2018-08-14 22:29:47
velemenyezd: Vízilabda Eb - Magabiztosan nyerték a szerbek a horvátok elleni csatát
horvátok sokadik fórjukat végül értékesítették, de továbbra is nehéz helyzetben voltak.
A zárónegyed elején Ivica Tucak, a horvátok szövetségi kapitánya is piros lapot kapott. Mindeközben a vízben is folytatódott az öldöklő küzdelem, viszont három perccel a vége előtt 8-6-s állásnál Dusan Mandic álomszerű ejtése eldöntötte a párharcot.
Eredmények:
férfiak, elődöntő:
2018-07-27 12:19:47
kirscha: Érdekesség
tetten. A technológiai tudás értékének feleződési ideje egyre rövidebb, az újabb és még újabb termékek egyre rövidülő ciklusokban árasztják el a piacot, felváltva az előző generációkat. Mindeközben elkerülhetetlenül háttérbe szorul a minőség. Az autóiparban például a hanyagul végzett munkák miatt egyre-másra szervezik a költséges akciókat a járművel cseréjére.

Újabb és
2018-07-24 21:44:40
velemenyezd: Illegális bevándorlás - Bakondi: az európai parlamenti választások fő kérdése is a migráció lesz
illegális határátlépések, hogy ne lehessen a menedékjoggal visszaélni.
Bakondi György kitért arra is, hogy baloldali liberális oldalról többen azt mondták, a migráció véget ért. Mindeközben viszont már nemcsak Magyarország, és a visegrádi társállamok - Szlovákia, Csehország és Lengyelország -, hanem Ausztria, Németország és az uniós határvédelmi ügynökség, a Frontex is aggoda
2018-06-22 21:33:11
zgfumag: Hogy még évekig verhessék a nyálukat és másokra mutogathassa
nevű - kizárólag állatról állatra terjedő (!!!) - betegséget soha nem látott migránsok által eldobált szendvicsekre fogja az elszabadult idióták gyülekezete.

Mindeközben a brit Guardian arról írt, hogy Orbán már tavaly kiebrudalta volna a CEU-t Magyarországról, és ezt mindössze az Európai Néppárt nyomásgyakorlása volt képes megakadályozni. A helyzet az, hogy
2018-05-17 19:56:40
zgfumag: Sírjunk vagy nevessünk? Csak a vak nem látja
hulljon. Az történt, hogy elszámolták az elvtik a költségeket, és mivel hiányzik 2 milliárd (az összesen hatból), a kormány gavellért játszik a szemétdombon. Jólvanakkor.

Mindeközben néhány tanulságos adattal is szolgálnék, csak a vak nem látja alapon:

- Március közepéig 192-en fagytak halálra Magyarországon, a szám egyre csak növekszik. Igaz, hogy tava
2018-03-20 19:58:31
zgfumag: Ahol a miniszterelnök megszállottan háborúzik, hadakozik és
felépíteni. Arról nem beszélve, hogy mennyire aljas a kormányt ért bírálatokat rákenni az országra, mintha a magyar kormányon kívül itt bárkinek lenne beleszólása bármibe.

Mindeközben 18 nemzetközi és további 237 (összesen 255) nemzeti keretek között tevékenykedő, külföldi civil szervezet és szövetség is tiltakozik az úgynevezett Stop Soros törvényjavaslat-csomag ellen.
2018-02-20 08:03:11
zgfumag: Tipikus bolsevik tempó
Orvosok és ápolók rendeltek egy kisszéken ülve, a munkaidejük után, a szabadidejük, pihenésük, magánéletük rovására kötözték a sebeket, csillapították a fájdalmakat.

A kormány mindeközben tétlenül várakozott és nagyon remélte, hogy kitör valami egetverő botrány, amire hivatkozva döngethetik a mellüket, hogy megvédték az országot. Miután ilyesmi nem történt - kivév
2018-01-11 18:23:49
zgfumag: Uniós pénzből építenek sörfőzdét Matolcsy Ádám haverjai
Mindeközben Orbán ma Berlinben: "Közép-Európának jelentős hátrányokat kell ledolgoznia az infrastruktúra területén, sok még a tennivaló ezen a téren. Forrásokra van szükségünk az új utak vagy vezetékek építéséhez. Amennyiben az Európai Unió nem tud pénzügyi támogatást adni, Kínához fordulunk."

Azt is kijelentette hogy: " a visegrádi négyek 2030-ra utolérik a nyugati ipar
2018-01-10 19:32:10
furaila: A Soros-terv magyar fordítása
az Európai Bizottságnak azt a július 13-i javaslatát, hogy felülírják a nemzeti bíróságok döntéseit.

10

MEGÁLLAPODÁSOKÉRT CSERÉBE MINDENT MEGTEHETNEK

Mindeközben az EU-török megállapodást, amely azon az előfeltevésen alapult, hogy a menekültek jogait pénzügyi és politikai szívességekre lehet elcserélni, még szélesebb körben is mintának tekintik. Jú
2017-11-11 09:38:47
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Botond Bálint, GENDER TUDOMÁNYTALAN BARBÁRSÁG, Vízilabda Eb, Matolcsy Ádám, Deutsche Bank, Egyesült Államok, Wall Street, Mindeközben Németország, Ivica Tucak, Dusan Mandic, Bakondi György, CEU-t Magyarországról, Európai Néppárt, Stop Soros, Mindeközben Orbán, Európai Unió, Európai Bizottságnak, MEGÁLLAPODÁSOKÉRT CSERÉBE MINDENT MEGTEHETNEK, főbb nyugat-európai, horvátok elleni, európai parlamenti, migráció lesz, miniszterelnök megszállottan, jövő iparágaiba, digitális forradalomról, zsugorodást egymástól,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.