Belépés
velemenyezd: Az Intel növelte forgalmát és nyereségét az első negyedévben
nyomta le az Intel részvényének az árfolyamát a tőzsdén kívüli forgalomban. Az Intel előrejelzése a többi félvezetőgyártó vállalat részvényét is megterhelte. Az Nvidia Corp, a Micron Technology, az Applied Materials, és az Advanced Micro Devices papírok egy-két százalékot veszítettek árfolyamukból.
https://s21.q4cdn.com/600692695/files/doc_financials/2020/Q1/Q1-2020_Earning s-
2020-04-24 10:21:23
velemenyezd: Tőzsde - Veszteséges kezdés New Yorkban
végzett magasabban.
A kínai kereskedelmi kapcsolatok minőségének erősen kitett amerikai fejlett technológiai cégek részvényei már a tőzsdén kívüli forgalomban is erősödtek, a Micron Technology Inc, az Advanced Micro Devices Inc és az Nvidia Corp részvények egy százalékkal, az Apple Inc részvénye fél százalékkal.
Az olajár pénteken folytatta az erősödést és három havi cs
2019-12-13 19:01:45
velemenyezd: Tőzsde - Indexemelkedéssel nyitottak az amerikai tőzsdék
kereskedelmi kapcsolatok minőségére, az importvámokra erősen érzékeny technológiai cégek részvényének az árfolyama már a nyitás előtt emelkedett a tőzsdén kívüli forgalomban. A Micron Technology Inc, az Nvidia Corp és az Intel Corp részvényei fél és másfél százalék között drágultak.
A kereskedelmi ellentétek rendeződésének javuló esélye az európai tőzsdeindexeket is megemelte
2019-12-04 15:41:15
velemenyezd: Tőzsde - Csökkenéssel nyitottak a New York-i indexek
miatti aggodalmakat.
A kereskedelmi hírekre érzékenyen reagáló vállalatok közül az Apple 2,39 százalékos mínuszban, a csipgyártók közül pedig az Nvidia 3,05 százalékos, a Micron Technology 2,39 százalékos és az Advanced Micro Devices 2,01 százalékos veszteségben állt a kereskedés első pár perce után.
A nagy nyugat-európai értéktőzsdéken is veszteséges a kereskedés. Ked
2019-12-03 16:12:49
velemenyezd: Tőzsde - Erős kezdés New Yorkban
vállalatok részvényei már a nyitás előtt a tőzsdén kívüli forgalomban erősödtek. A 3M és a Caterpillar részvénye egy százalékkal, a félvezető-ipari vállalatoké, az Intel Corp, a Micron Technology és az Nvidia Corp cégeké két százalék körüli mértékben.
A Quallcomm részvénye eredmény beszámolójának köszönhetően erősödött hat százalékkal. Az Expedia online utazási iroda részvény
2019-11-07 15:42:27
velemenyezd: Tőzsde - Veszteséges kezdés New Yorkban
technológiai ágazatnak az Intel beszámolója adott lendületet, a tőzsdén kívüli forgalomban a nyitás előtt emelkedett már egyebek között az Nvidia Corp, az Advanced Micro Devices és Micron Technology részvénye is, melyek mindegyike a héten korábban már megszenvedte a Texas Instruments idei profitfigyelmeztetését.
Miközben az Intel eredménye enyhítette az amerikai-kínai keresk
2019-10-25 21:51:24
velemenyezd: Tőzsde - Gyenge kezdés New Yorkban
kapcsolatoknak erősen kitett amerikai cégek részvénye már a tőzsdei kereskedés kezdete előtt a tőzsdén kívüli forgalomban csökkent. Az Apple Inc, Nvidia Corp, Advanced Micro Devices Inc és Micron Technology papírok fél és egy százalék között gyengültek.
A piacok a kereskedelmi ellentétek hatásának elemzése mellett a héten kezdődő negyedéves vállalati eredmény beszámoló jelen
2019-10-14 15:41:51
velemenyezd: Tőzsde - Csökkenéssel nyitottak a New York-i indexek
árfolyama 1,7 százalékkal esett a tőzsdenyitás előtti elektronikus kereskedésben, és a nagyobb kínai kitettséggel rendelkező csipgyártók erős mínuszokban forogtak, így az Intel, a Micron Technology és és Qualcomm 1,7 százalék és 3,6 százalék közötti veszteségben várta a nyitást.
A nagy nyugat-európai értéktőzsdéken is borús a hangulat. Csütörtök délután fél négykor a londoni
2019-05-23 20:53:08
velemenyezd: Tőzsde - Veszteséges kezdés New Yorkban
kereskedést.
A Technológiai papírokra nagy terhet rótt a Financial Times beszámolója is arról, hogy a kínai hatóságok meggyőző bizonyítékokkal rendelkeznek a Samsung, SK Hynix és a Micron Technology cégek ellen versenyjogi szabályok megsértése miatt.
A kereskedésnek ugyanakkor némi pozitív alaphangot is adott Donald Trump amerikai elnök pénteki kijelentése arról, hogy n
2018-11-19 15:39:21
velemenyezd: Tőzsde - Indexerősödés New Yorkban
mértékben erősödött ugyan, de így is rekordot állított be nap közben. A technológiai ágazat mutatója egy hónap alatt hat százalékkal erősödött, jórészt az Advanced Micro Devices, a Micron Technology, a Microchip Technology, a PayPal, az Electronic Arts és a Facebook részvényeknek köszönhetően. Szerdán viszont a Facebook részvénye 1,3 százalékkal gyengült.
A Tesla részvénye hé
2018-06-06 20:10:40
velemenyezd: Tőzsde - Pozitív kezdés New Yorkban
az Apple részvények erősödtek, a Tesla több mint két százalékkal.
A technológiai ágazat egy hónap alatt hat százalék erősödést ért el főként az Advanced Micro Devices, a Micron Technology, a PayPal, az Electronic Arts és a Facebook részvényeknek köszönhetően.
Az olajár csökkent az OPEC termelésnövelési tervei miatt. A WTI 0,37 százalékkal, hordónként 65,29 dollárra, a Br
2018-06-06 16:10:24
velemenyezd: Tőzsde - Veszteséges zárás felé tartanak az amerikai tőzsdék
indexei a héten kedden szenvedték el idei legnagyobb, egy százalékot meghaladó veszteségüket, amire legutóbb tavaly októberben volt példa.
A technológiai papírok közül a Micron Technology közel tíz százalékkal erősödött a várakozásokra messze rácáfoló negyedéves eredményének köszönhetően. A Western Digital részvénye több mint három százalékkal erősödött. A lakossági fogyaszt
2017-03-24 20:24:13
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Indexerősödés New Yorkban, Nvidia Corp, Micron Technology, Applied Materials, Advanced Micro Devices, Micron Technology Inc, Advanced Micro Devices Inc, Apple Inc, Intel Corp, Microchip Technology, Electronic Arts, Western Digital, első negyedévben, amerikai tőzsdék, tőzsdén kívüli, többi félvezetőgyártó, kínai kereskedelmi, olajár pénteken, importvámokra erősen, nyitás előtt, kereskedelmi ellentétek, európai tőzsdeindexeket, kereskedelmi hírekre, csipgyártók közül, kereskedés első, nagy nyugat-európai,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.