Belépés
velemenyezd: Megkezdődött a 18. Kaleidoszkóp Versfesztivál
a fesztiválnyitó Magyarból jeles című koncert, amelyen nemzeti érzelmű dalokat, népdalokat adnak elő.
A zenekar műsorát a Matyó Népművészeti Egyesület által alapított Matyó Néptáncegyüttes táncosai színesítik. A koncerten közreműködnek a Váci Szakképzési Centrum I. Géza Király Közgazdasági Szakgimnáziuma kórusának tagjai.
Bakos-Kiss Gábor színművész, a versfesztivál zsűr
2018-11-22 18:29:20
velemenyezd: Ismét lesz Kaleidoszkóp VersFesztivál Vácon
Színház művésze rendez. Ezzel és a Kiss Kata Zenekar Magyarból jeles című modern, folk alapú koncertjével kezdődik az idei fesztivál november 22-én, csütörtökön. Közreműködik a Matyó Néptáncegyüttes, a Váci Szakképzési Centrum I. Géza Király Közgazdasági Szakgimnázium kórusának tagjai, valamint R. Kárpáti Péter színművész, Kányádi Sándor versfilmjével. A közelmúltban elhunyt költő
2018-11-17 22:47:09
lovaszmarika: Kalocsaiak - video


Matyó Néptáncegyüttes Mezőkövesd.
Duna Karnevál, Budapest Vörösmarty tér, 2012.06.16.
2017-09-21 14:00:05
lambert: Mesterségek Ünnepe 2016
komédiások, utcaszínházi bemutatók, a gyerekeknek hagyományőrző, illetve kézügyességet fejlesztő népi játékok, hangszerbemutatók, táncházak, de mesék, zenék, bábszínházi előadások is. A néptáncegyüttesek műsorában is fontos szerepet kapnak a népi játékok, az esti színpadi produkciók pedig idén is különleges zenei és látvány-élményeket ígérnek majd az érdeklődőknek.

S
2016-08-18 21:34:01
velemenyezd: BTF - Bemutatók és külföldi vendégjátékok gazdagítják az idei tánckínálatot
seregszemléjére mintegy 3500 közreműködőt várnak. A rendezvényen a Kárpát-medencei magyarság és a hazai nemzetiségek képviseletében műkedvelő és hivatásos előadók, gyermek és felnőtt néptáncegyüttesek, zeneiskolások és hagyományőrző népművészek működnek közre - olvasható a Budapesti Tavaszi Fesztivál hivatalos honlapján.
Március 22-én a Derevo Táncszínház és a Bozsik meg a X
2014-03-09 10:12:20
velemenyezd: Matyóföldi mustra és kalocsai fotókiállítás az Európai Parlamentben
közepette is megteremtették ezt a csodát" - mondta Fekete Zoltán, a város jelenlegi első embere.
A megnyitón az érdeklődők matyó népdalokkal, tánccal is megismerkedhettek a Matyó Néptáncegyüttes szólótáncosai jóvoltából.
A szintén fideszes Bagó Zoltán közleményében tudatta, hogy kedden az érdeklődők mintegy virtuális sétát tehettek Kalocsa városában az Érték és Szépség
2013-09-25 12:33:27
horvathnemagdi: Húsvéti népszokások régen és most
húsvétkor utaznak, kirándulnak, akik tehetik.
A szállodák pedig ontják húsvéti csomagokat: kínálnak fesztiválprogramokat, éjszakai fürdőzést, tehetségkutatós sztárokat, bárzenét, néptáncegyüttest, húsvéti tojáskeresést, pónilovaglást, állatsimogatást, közös játékokat gyerekeknek, felnőtteknek.
Mezőkövesden a Balneo Hotel Zsóri Thermal & Wellness animációs foglalkozásokka
2013-03-27 10:46:27
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Kaleidoszkóp Versfesztivál, Kaleidoszkóp VersFesztivál Vácon, Mesterségek Ünnepe, Európai Parlamentben, Matyó Népművészeti Egyesület, Matyó Néptáncegyüttes, Váci Szakképzési Centrum, Géza Király Közgazdasági Szakgimnáziuma, Bakos-Kiss Gábor, Kiss Kata Zenekar Magyarból, Géza Király Közgazdasági Szakgimnázium, Kárpáti Péter, Kányádi Sándor, Matyó Néptáncegyüttes Mezőkövesd, Duna Karnevál, Budapest Vörösmarty, Budapesti Tavaszi Fesztivál, Derevo Táncszínház, Fekete Zoltán, Bagó Zoltán, Balneo Hotel Zsóri Thermal, idei tánckínálatot, fesztiválnyitó Magyarból, zenekar műsorát, koncerten közreműködnek, versfesztivál zsűr,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.