Belépés
velemenyezd: Gyerekek, nők és betegek partra szállhattak az olasz vizekről kitiltott civilhajóról
nők és betegek leszállhattak. Én nem akarok senkinek rosszat. Ez a törvénytelen hajó azonban nem köt ki, tőlem akár hetekig, hónapokig ott állhat, egészen újévig!"- jelentette ki Matteo Salvini.
Az olasz belügyminiszter, a Liga olasz kormánypárt vezetője szombaton írta alá a rendeletet, amely megtiltja, hogy a Sea Watch 3 olasz vizekre lépjen és ezeken áthaladjon. Ezt Elisab
2019-06-15 23:42:57
velemenyezd: Illegális bevándorlás - A Sea-Watch hajója ismét olasz partok felé tart a belügyminiszter tiltása ellenére
kikötőként. A szervezet azonban elutasította, hogy a migránsokat visszaszállítsa Líbiába. Ezt követően a Sea-Watch 3 először Tunézia felé vette útját, majd Lampedusa irányába fordult.
Matteo Salvini olasz belügyminiszter bejelentette, hogy nem engedélyezte a Sea-Watch 3-nak a belépést olasz vizekre. Felhatalmazta az olasz pénzügyőrség és kikötőkapitányságok hajóit, hogy tartó
2019-06-14 07:11:53
velemenyezd: Az olasz kormány új biztonsági csomagot fogadott el a migráció visszaszorítására
belépés tilalmát.
Ez az intézkedés is szerepel az olasz kormány törvénycsomagjában, amely alapvetően a decemberben bevezetett biztonsági rendelkezéseket egészíti ki.
A Matteo Salvini belügyminiszter nevével fémjelzett intézkedéseket az európai parlamenti (EP-) választási kampányban mutatták be, de elfogadásukat akkor későbbre halasztották. A Salvini vezette Liga az EP-
2019-06-12 12:22:41
velemenyezd: Az olasz püspöki kar vállalta a Szicíliában kikötött migránsok elhelyezését
migránscsoporthoz legközelebb haladó Asso25 olasz kereskedelmi hajót utasította 62 személy fedélzetre vételére. Az Asso25 a szicíliai Pozzallo kikötőjébe szállította őket.
Matteo Salvini olasz belügyminiszter közleményben hangsúlyozta, hogy ez a Máltával közös mentési művelet bizonyítja, hogy Róma nem hátrál meg az emberéletek mentésétől, és együttműködik más országokkal. Ho
2019-06-07 19:02:20
velemenyezd: Nem oldódott a feszültség a két olasz kormányerő vezetőinek a megbeszélése után

Az olasz kormánypalota közleménye szerint Luigi Di Maio, az M5S vezetője és a Ligát irányító Matteo Salvini telefonon egyeztetett egymással. A két kormánypárt vezetője (ők a közös M5S-Liga kormány miniszterelnök-helyettesei is) hetek óta nem beszélt egymással. A mostani tanácskozás témája az új közbeszerzési törvénycsomag volt, amelynek szerdán kezdődik a parlamenti vitája.
2019-06-04 18:22:22
velemenyezd: EP-választás - Gulyás Gergely: Weber bizottsági elnökségét továbbra sem támogatjuk
a parlamentben", és éppen azok a konzervatív kormányok teljesítettek a legjobban, amelyeket a legélesebben bíráltak. A magyar kormánypártok, a lengyel Jog és Igazságosság (PiS), Matteo Salvini Olaszországban és az Osztrák Néppárt (ÖVP) Ausztriában, ők "a választás négy nagy győztese" - mondta.
Hozzátette: természetesen vannak témák, amelyekben "együtt tudunk működni a szociál
2019-06-04 12:41:16
velemenyezd: Luigi Di Maio maradt az olasz Öt Csillag Mozgalom vezetője
olasz parlamenti választásokon 32,7 százalékot.
Azonban az utóbbi egy év alatt - miközben kormányon volt - az M5S több mint 6 millió szavazót elveszített. A másik kormánypárt, a Matteo Salvini vezette Liga ezzel szemben a tavalyi olasz parlamenti választásokon szerzett 17,4 százalékról a mostani EP-választásokon 34 százalék fölé ugrott. Az M5S összeomlását a párt vezető polit
2019-05-30 21:37:55
velemenyezd: Tőzsde - Jelentős csökkenéssel zártak a főbb nyugat-európai tőzsdék
államháztartási helyzetének romlása miatt, ezzel a döntéssel megnyílt a lehetőség arra, hogy az Európai Bizottság a jövő héten túlzottdeficit-eljárást kezdeményezhessen Olaszország ellen. Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes kijelentette, hogy Róma 3 milliárd eurós bírságot kaphat az államadósság és a költségvetési hiány növekedése miatt.
New Yorkban az európai tőzsd
2019-05-29 18:35:33
velemenyezd: EP-választás - Orbán Balázs: Magyarországnak erősebb képviselete lesz Brüsszelben
változnak a pártok, az erőviszonyok, a témák - vélekedett. Hozzátette: "el kell bírni a győzelmet", ami azt jelenti, hogy ha valaki folyamatosan győz, a léc mindig magasan van.
Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes és belügyminiszter a konferenciára küldött videoüzenetében köszönetet mondott a magyaroknak, akik győzelemre segítették a Fideszt az EP-választáson. Azt mo
2019-05-29 12:44:55
velemenyezd: EP-választás - Joseph Daul: nacionalistákkal és Európa-ellenesekkel nem lehet a jövőt építeni
házigazda Markus Söder - az EPP-hez tartozó bajor Keresztényszociális Unió (CSU) elnöke - kiemelte, hogy nem lesz együttműködés a nacionalistákkal és populistákkal, mint például az olasz Matteo Salvini vagy az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ).
Az FPÖ volt elnökéről, Heinz-Christian Strache volt osztrák alkancellárról a napokban megjelent videofelvétellel kapcsolatban azt mondta: a
2019-05-24 18:40:06
velemenyezd: Alegeri europarlamentare - Orbán: fac totul pentru succesul PPE
susţină şi propune un "socialism european", al cărui preţ va fi plătit de germani şi, în mai mică măsură, de central-europeni.
În schimb, de exemplu ministrul italian de Interne Matteo Salvini, preşedintele partidului de dreapta Liga, "are o activitate bună, de aceea, după alegeri nu ar trebuie exclusă niciun fel de alianţă" - a spus Viktor Orbán.
Vorbind despre Austria,
2019-05-24 10:49:08
velemenyezd: EP-választás - Orbán: mindent megteszek az EPP sikeréért
migrációt, hanem támogatni, és egy "európai szocializmust" javasol, amelynek az árát a németek, és kisebb mértékben a közép-európaiak is megfizetnék.
Viszont például Olaszországban Matteo Salvini belügyminiszter, a jobboldali Liga elnöke "jó munkát végez, ezért a választás utáni időben semmilyen szövetséget nem kellene kizárni" - mondta Orbán Viktor.
Ausztriáról szólva h
2019-05-24 08:18:37
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Gulyás Gergely, Luigi Di Maio, Csillag Mozgalom, Orbán Balázs, Joseph Daul, Matteo Salvini, Matteo Salvini Olaszországban, Osztrák Néppárt, Európai Bizottság, Markus Söder, Keresztényszociális Unió, Osztrák Szabadságpárt, Heinz-Christian Strache, Interne Matteo Salvini, Viktor Orbán, Olaszországban Matteo Salvini, Orbán Viktor, olasz vizekről, belügyminiszter tiltása, olasz kormány, migráció visszaszorítására, olasz püspöki, megbeszélése után, főbb nyugat-európai, jövőt építeni, törvénytelen hajó,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.