Belépés
velemenyezd: NMHH: 25 helyi televízió kap 125 milliós támogatást
társszabályozó szakmai szervezet - a Magyar Elektro
2019-09-18 12:52:05
velemenyezd: Rádiós ügyekről döntött a médiatanács
A grémium elfogadta a négy társszabályozó szakmai szervezet - a Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete (MEME), a Magyar Lapkiadók Egyesülete (MLE), a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesülete (MTE) és az Önszabályozó Reklám Testület (ÖRT) - beszámolóit az előző félévről, és aktualizálta a közigazgatási szerződéseik pénzügyi támogatásról szóló mellékleteit 2019-re.
2019-03-21 16:21:37
velemenyezd: A reklámszövetség és társszövetségei szerint meg kell szüntetni a reklámadót
Hungary, a Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete, a Magyar Lapkiadók Egyesülete, az
2017-03-29 16:33:29
zgfumag: Egymillió forintos kérdés: miért van Orbán még szabadlábon?
váltottak ki Németországban, ahol a politikai pártok jelentős része a jelenleginél határozottabb fellépést sürget az ilyen és az ehhez hasonló esetekben. Már 2015-ben az internetes tartalomszolgáltatók egy nagyobb csoportja megállapodott abban, hogy a törvénysértőnek minősíthető megnyilvánulásokat 24 órán belül eltávolítják az internetről.

Volker Kauder, a kormányzó ném
2016-10-19 19:25:41
velemenyezd: Közösségi tévék és rádiók műszaki fejlesztését segíti a Médiatanács
elfogadta a társszabályozó szervezetek - a Magyarországi Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete, a Magyar Lapkiadók Egyesülete, az Önszabályozó Reklám Testület (ÖRT) és a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesülete - idei első félévi beszámolóit.
Az ÖRT ismertette a Médiatanáccsal kötött szerződés alapján a sajtóreklámokban fellelhető pornográf és indokolatlan erőszak témájába
2016-09-02 12:58:01
velemenyezd: Whitereport.hu: a top 100 magyarországi médiavállalat árbevétele 1 százalékkal nőtt tavaly
2014-es 271 millió forint után. Az alsó határt az újonnan induló médiavállalatok közül kettőnek sikerült jelentős mértékben átlépnie.
Tavaly több mint 200 új magyar nyelvű tartalomszolgáltatás indult - lapok, site-ok, tévék, rádiók - közülük kettőnek sikerült jelentős mértékben átlépnie a top 100-ba kerülés árbevételi határát.
A kismértékű összárbevétel-növekedés mellett
2016-07-14 15:04:19
velemenyezd: Gyűlöletkeltő cikk miatt szankciókat szabott ki a médiatanács a Magyar Hírlapra
bejelentő eredetileg a szerzőtől a mandiner.hu oldalon ugyanaznap megjelent, tartalmilag nagyon hasonló írás miatt is panaszt
2016-05-19 11:52:26
velemenyezd: Médiatanács: bírság a TV2-nek, rádiós frekvenciadöntések
írták.
Megjegyzik: a bejelentő emellett a szerzőtől a mandiner.hu oldalon ugyanaznap megjelent másik írása miatt is panaszt tett, ezt - mivel a hírportál tagja a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének - a bejelentő hozzájárulása esetén a társszabályozó szerv fogja vizsgálni.
A médiatanácsnak 40 nap áll rendelkezésére az eljárás lefolytatására a médiatörvény s
2016-04-08 17:22:22
velemenyezd: Média-önszabályozási fórum indul az etikus újságírásért
küldött közleményében azt írta, a kezdeményezésükre létrejött Korrektor mögött széleskörű szakmai összefogás áll, így többek között a Magyar Lapkiadók Egyesülete és a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesülete is az alapítók közé tartozik.
Azt írták, hogy az etikai kódex 2012-es elfogadása után ez a következő nagy lépés a minőségi sajtó felelős, transzparens és számonkérhe
2015-12-07 15:42:05
velemenyezd: Távközlési konferencia - Varga: közelebb kell vinni az emberekhez a digitális technológiát
2020-ig terjedő időszakban vállalkozások ezrei - leginkább kis- és középvállalkozások - pénzügyi és egyéb formájú segítséget kapnak majd, köztük kommunikációs és médiacégek, tartalomszolgáltatók, szoftverfejlesztők és innovatív startupok, annak érdekében, hogy új termékeikkel és szolgáltatásaikkal megjelenhessenek a magyar, az európai és a világpiacon is.

Emellett a ma
2015-10-13 18:02:52
velemenyezd: A reklámtörvényt módosító javaslat visszavonását kérik szakmai szervezetek
után.
A Magyar Reklámszövetség, az Interactive Advertising Bureau Hungary, a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége, a Magyar Lapkiadók Egyesülete, a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesülete és a Professzionális Piackutatók Társasága közös közleménye szerint a megjelent törvénymódosító javaslat indokolatlan mélységben kívánja szabályozni a hazai médiapiac műk
2015-05-28 18:33:20
velemenyezd: Rádiós frekvenciapályázatokkal kapcsolatban döntött a médiatanács
társszabályozási rendszer keretében a médiatanáccsal évek óta együttműködő Magyar Lapkiadók Egyesületének, a
2015-03-05 11:22:30
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Magyar Hírlapra, Magyar Elektro, Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete, Magyar Lapkiadók Egyesülete, Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesülete, Önszabályozó Reklám Testület, Volker Kauder, Magyarországi Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete, Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesülete, Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének, Magyar Reklámszövetség, Interactive Advertising Bureau Hungary, Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége, Professzionális Piackutatók Társasága, Magyar Lapkiadók Egyesületének, etikus újságírásért, digitális technológiát, reklámtörvényt módosító, grémium elfogadta, négy társszabályozó, előző félévről, közigazgatási szerződéseik, politikai pártok, jelenleginél határozottabb, ehhez hasonló, nagyobb csoportja,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.