Belépés
velemenyezd: Cirkuszfesztivál - Fekete Péter: ismét Budapestre figyelt a cirkuszi világ
páros: ifj. Richter József és Merrylu Richter lett, akik tavaly a Monte-Carlói Nemzetközi Cirkuszfesztiválon is Arany Bohóc-díjat nyertek - közölte Fekete Péter.
Kovács Gábor Dénes, a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ képzési igazgatója az államtitkár által a napokban bejelentett kínai ösztöndíjról szólva elmondta: szeptember 1-től egy magyar artistaosztály kezdi meg tanulmány
2020-01-14 15:40:05
velemenyezd: Cirkuszfesztivál - Szijjártó: nemzeti kincsünk a cirkuszművészet

A külgazdasági és külügyminiszter kiemelte: a magyarok számára büszkeség, hogy a Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál immár huszonnégy éves hagyománnyal rendelkezik és idén tizenharmadik alkalommal látja vendégül a világ cirkuszművészeti elitjét.
Szijjártó Péter kitért arra, hogy a budapesti esemény immár a világ egyik legrangosabb cirkuszművészeti seregszemléjévé vált:
2020-01-08 20:23:14
velemenyezd: Cirkuszfesztivál - Megérkeztek a kínai artistaművészek Budapestre
partnerség hosszú évek óta tart, a sikeres együttműködés keretében szeptemberben egy magyar artistaosztály utazhat Pekingbe, hogy továbbfejlesszék tudásukat.
Kovács Gábor Dénes, a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. képzési igazgatója hozzátette, hogy a magyar cirkuszművészet megújításához új utakat kell találni, a magyar artistaosztály kínai tanulmányai ehhez jár
2020-01-02 21:41:47
velemenyezd: Párizsi randevú - Vacsorával egybekötött előadás az Operettszínházban
vérpezsdítő táncok, az Operettszínház művészei által előadott világslágerek és a mesterszakácsok által készített vacsora.
Az előadás rendezője Richter József artistaművész, a Magyar Nemzeti Cirkusz alapítója, aki a dinner show műfajával először 30 évvel ezelőtt találkozott Münchenben.
A budapesti előadásban szerepelnek a kanadai Strange Comedy duó bohócakrobatái, a mong
2019-11-07 13:12:05
velemenyezd: Budapest Bár-koncert a Magyar Nemzeti Cirkusz artistáival
nem arról van szó, hogy egy cirkuszi műsort mutatunk be és a zenekar kísér minket, hanem magát a koncertet egészítettük ki cirkuszi produkciókkal" - idézte ifj. Richter Józsefet, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatóját a szervezők által az MTI-hez eljuttatott közlemény.
Mint írták, Farkas Róbert, a Budapest Bár vezetője elmondta, milyen zenékre számíthatnak, ők pedig átgondolták
2019-10-19 14:11:53
menusgabor: Stoffán György: Önvizsgálat, választások után…
Fideszből élnek, így illedelmesen, mindenféle ostobasággal magyarázzák a történteket, pedig teljesen világos minden ok, amely a balliberális győzelemhez vezette az országot.

A ,,nemzeti média" bűne

Legelső ok, az önhitt, alázat nélküli magatartás. Április nyolcadikán este, a harmadik kétharmad megszerzése után a Miniszterelnök úr kellő alázatról be
2019-10-16 23:00:31
velemenyezd: Hófödte álom - Ősi cirkuszi mese címmel mutat be új műsort a Fővárosi Nagycirkusz
bátor hősökkel, sámánokkal, jégtündérekkel is találkozhatnak.
Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár a Fővárosi Nagycirkusz csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján kiemelte: egy nemzeti előadóművészeti intézménynek feladata, hogy Magyarországra hozza és megismertesse a távoli országok kultúráját.
Kitért arra, hogy a jakutföldi társulat tagjai öt éven át Kínában tök
2019-10-03 12:48:06
velemenyezd: Cirkuszi társulatok magas minőségét elismerő európai tanúsítványt kapott a Magyar Nemzeti Cirkusz
az elismerés azonban példát mutat és ösztönzően hathat a többi magyar társulat számára is a minőségi fejlődésre. Az igazgató reményét fejezte ki, hogy néhány éven belül nem csak a Magyar Nemzeti Cirkusz büszkélkedhet az elismeréssel.
A BigTopLabel cirkuszszakmai elismerés és program célja, hogy világosan megmutassa a különbséget a jó és rossz minőségű cirkuszok között, biztos
2019-10-02 19:52:02
menusgabor: Kiss József versei

KISS JÓZSEF VERSEIKiss József (Mezőcsát, 1843. november 30. - Budapest, 1921. december 31.) magyar költő, szerkesztő, a Petőfi Társaság tagja.

Kiss Józsefet négy évtizeden át egyműves költőként ismertük meg. A Knyáz Potemkin című, az 1905-ös
2019-09-27 20:00:28
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Fidelitas: ellenzék alkalmatlan és megbízhatatlan jelölteket állított csatasorba
választásig hátralévő napokban mindent megtesznek annak érdekében, hogy a magyar települések élén olyan vezetők álljanak, akik számára kiemelt helyen szerepel a magyar családok ügye, a nemzeti függetlenség és a keresztény szabadság védelme.
A Fidelitas felkészült jelöltekkel és határozott kampánnyal készül az önkormányzati választásra - írták.
Kiemelték, polgármester- és
2019-09-21 13:31:47
velemenyezd: Kásler: a Lázár Ervin Program kiegészíti az iskolai tantervet
állam 276 milliárd forintot hazai, 126 milliárdot pedig uniós forrásból fordít a köznevelési intézményrendszer korszerűsítésére, bőví
2019-09-19 10:31:07
velemenyezd: Elindult a Lázár Ervin Program
tartott sajtótájékoztatón hangsúlyozta, hogy az oktatási infrastruktúra fejlesztésére az elmúlt időszakban több száz milliárd forintot fordított a kormány, ezzel párhuzamosan elkészült a Nemzeti alaptanterv munkaanyagának átdolgozott tervezete, amely a klasszikus egyetemes, európai és magyar értékeket fogja tükrözni.
A miniszter kiemelte azonban annak fontosságát, hogy a diák
2019-09-18 16:21:42
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Fekete Péter, Budapest Bár-koncert, Magyar Nemzeti Cirkusz, Stoffán György, Fővárosi Nagycirkusz, Kiss József, Lázár Ervin Program, Richter József, Merrylu Richter, Monte-Carlói Nemzetközi Cirkuszfesztiválon, Arany Bohóc-díjat, Kovács Gábor Dénes, Nemzeti Cirkuszművészeti Központ, Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál, Szijjártó Péter, Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft, Strange Comedy, Richter Józsefet, Farkas Róbert, Budapest Bár, KISS JÓZSEF VERSEI, Petőfi Társaság, Kiss Józsefet, Knyáz Potemkin, cirkuszi világ, kínai artistaművészek,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.