Belépés
velemenyezd: Párizsi randevú - Vacsorával egybekötött előadás az Operettszínházban
vérpezsdítő táncok, az Operettszínház művészei által előadott világslágerek és a mesterszakácsok által készített vacsora.
Az előadás rendezője Richter József artistaművész, a Magyar Nemzeti Cirkusz alapítója, aki a dinner show műfajával először 30 évvel ezelőtt találkozott Münchenben.
A budapesti előadásban szerepelnek a kanadai Strange Comedy duó bohócakrobatái, a mong
2019-11-07 13:12:05
velemenyezd: Budapest Bár-koncert a Magyar Nemzeti Cirkusz artistáival
nem arról van szó, hogy egy cirkuszi műsort mutatunk be és a zenekar kísér minket, hanem magát a koncertet egészítettük ki cirkuszi produkciókkal" - idézte ifj. Richter Józsefet, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatóját a szervezők által az MTI-hez eljuttatott közlemény.
Mint írták, Farkas Róbert, a Budapest Bár vezetője elmondta, milyen zenékre számíthatnak, ők pedig átgondolták
2019-10-19 14:11:53
menusgabor: Stoffán György: Önvizsgálat, választások után…
Fideszből élnek, így illedelmesen, mindenféle ostobasággal magyarázzák a történteket, pedig teljesen világos minden ok, amely a balliberális győzelemhez vezette az országot.

A ,,nemzeti média" bűne

Legelső ok, az önhitt, alázat nélküli magatartás. Április nyolcadikán este, a harmadik kétharmad megszerzése után a Miniszterelnök úr kellő alázatról be
2019-10-16 23:00:31
menusgabor: Stoffán György: Önvizsgálat, választások után…
Fideszből élnek, így illedelmesen, mindenféle ostobasággal magyarázzák a történteket, pedig teljesen világos minden ok, amely a balliberális győzelemhez vezette az országot.

A ,,nemzeti média" bűne

Legelső ok, az önhitt, alázat nélküli magatartás. Április nyolcadikán este, a harmadik kétharmad megszerzése után a Miniszterelnök úr kellő alázatról be
2019-10-16 22:58:55
velemenyezd: Hófödte álom - Ősi cirkuszi mese címmel mutat be új műsort a Fővárosi Nagycirkusz
bátor hősökkel, sámánokkal, jégtündérekkel is találkozhatnak.
Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár a Fővárosi Nagycirkusz csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján kiemelte: egy nemzeti előadóművészeti intézménynek feladata, hogy Magyarországra hozza és megismertesse a távoli országok kultúráját.
Kitért arra, hogy a jakutföldi társulat tagjai öt éven át Kínában tök
2019-10-03 12:48:06
velemenyezd: Cirkuszi társulatok magas minőségét elismerő európai tanúsítványt kapott a Magyar Nemzeti Cirkusz
az elismerés azonban példát mutat és ösztönzően hathat a többi magyar társulat számára is a minőségi fejlődésre. Az igazgató reményét fejezte ki, hogy néhány éven belül nem csak a Magyar Nemzeti Cirkusz büszkélkedhet az elismeréssel.
A BigTopLabel cirkuszszakmai elismerés és program célja, hogy világosan megmutassa a különbséget a jó és rossz minőségű cirkuszok között, biztos
2019-10-02 19:52:02
menusgabor: Kiss József versei

KISS JÓZSEF VERSEIKiss József (Mezőcsát, 1843. november 30. - Budapest, 1921. december 31.) magyar költő, szerkesztő, a Petőfi Társaság tagja.

Kiss Józsefet négy évtizeden át egyműves költőként ismertük meg. A Knyáz Potemkin című, az 1905-ös
2019-09-27 20:00:28
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Fidelitas: ellenzék alkalmatlan és megbízhatatlan jelölteket állított csatasorba
választásig hátralévő napokban mindent megtesznek annak érdekében, hogy a magyar települések élén olyan vezetők álljanak, akik számára kiemelt helyen szerepel a magyar családok ügye, a nemzeti függetlenség és a keresztény szabadság védelme.
A Fidelitas felkészült jelöltekkel és határozott kampánnyal készül az önkormányzati választásra - írták.
Kiemelték, polgármester- és
2019-09-21 13:31:47
velemenyezd: Kásler: a Lázár Ervin Program kiegészíti az iskolai tantervet
állam 276 milliárd forintot hazai, 126 milliárdot pedig uniós forrásból fordít a köznevelési intézményrendszer korszerűsítésére, bőví
2019-09-19 10:31:07
velemenyezd: Elindult a Lázár Ervin Program
tartott sajtótájékoztatón hangsúlyozta, hogy az oktatási infrastruktúra fejlesztésére az elmúlt időszakban több száz milliárd forintot fordított a kormány, ezzel párhuzamosan elkészült a Nemzeti alaptanterv munkaanyagának átdolgozott tervezete, amely a klasszikus egyetemes, európai és magyar értékeket fogja tükrözni.
A miniszter kiemelte azonban annak fontosságát, hogy a diák
2019-09-18 16:21:42
velemenyezd: Dalpályázatot hirdet a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft.
információ a pályázatról a https://www.fnc.hu/szolgaltatasaink/koteltanc-dalpalyazat linken érhető el.
A közleményben felidézik, hogy a klasszikus, tradicionális értékek ápolása mellett a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft. a legutóbbi években olyan kortárs, történetmesélő cirkuszi előadásokat is bemutat, amelyek létrehozásában szövetkezik a társművészetekkel, a s
2019-07-15 12:52:05
velemenyezd: Cirkuszok éjszakája - Szombaton Zamárdiban a Richter Flórián Cirkusz várja az érdeklődőket
elefánttal, valamint nyolc-nyolc tevével és zebrával, csaknem harminc lóval és két fókával rendelkez
2019-07-12 13:01:47
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Budapest Bár-koncert, Magyar Nemzeti Cirkusz, Stoffán György, Fővárosi Nagycirkusz, Kiss József, Lázár Ervin Program, Nemzeti Cirkuszművészeti Központ Nonprofit Kft, Szombaton Zamárdiban, Richter Flórián Cirkusz, Richter József, Strange Comedy, Richter Józsefet, Farkas Róbert, Budapest Bár, Fekete Péter, KISS JÓZSEF VERSEI, Petőfi Társaság, Kiss Józsefet, Knyáz Potemkin, iskolai tantervet, mesterszakácsok által, előadás rendezője, dinner show, budapesti előadásban, kanadai Strange, cirkuszi műsort,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.