Belépés
velemenyezd: Férfi kosárlabda Eb-selejtező - Ivkovics: mindkét februári meccsen nyerni akarunk

A Kecskeméten készülő nemzeti csapat hétfői sajtótájékoztatóján a szakvezető közölte, minden behívott játékos rendelkezésre áll, a csapatkapitány Keller Ákos vasárnap még bajnokit vívott az olasz Capo d'Orlandóval, és a nap folyamán csatlakozik társaihoz.
"A mostani szlovén csapat gyengébb, mint az Eb-n volt, de öten itt lesznek abból a keretből" - utalt a leköszönő kapi
2020-02-17 11:11:45
velemenyezd: Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete

A Gemenc Zrt. február 18-án, kedden indítja el az internetes élő közvetítést, így finanszírozásával és a Duna-Dráva Nemzeti Park, valamint a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület együttműködésével folytatódhat a be nem avatkozás elvére épülő tudományos megfigyelés - írta az erdőgazdaság hétfői közleményében.
A webkamera élő adása, amely a gemenczrt.hu oldalon lá
2020-02-17 10:01:46
velemenyezd: Simicskó: tavasszal kaphat építési engedélyt az első öt honvédelmi sportközpont
és önvédelmi sportoknak adnak helyet.
Az első öt sportközpont Balassagyarmaton, Újfehértón, Szarvason, Szigetváron és Baján épülhet meg - tette hozzá.
Közölte: az átdolgozott Nemzeti alaptantervben (Nat) már hangsúlyosabban jelenik meg a hazafias nevelés, amely a hazához való kötödést erősíti.
"A legfontosabb, hogy szeressék a magyar fiatalok a hazájukat; hogyha sz
2020-02-17 09:51:12
velemenyezd: Nino Machaidze lép fel az Erkel Színházban
MTI-vel.
Boncsér Gergely és Kálmándy Mihály A lombardok, a Bánk bán és a Tosca egy-egy áriáját adják elő, az Opera Énekkar az Otello Tűzkarában és a Mefistofele Prológjában működik közre. A Magyar Nemzeti Balett Haydn A teremtés című oratóriumának nyitányára Rujsz Edit, ifjabb Johan Strauss Éljen a magyar! című polkájára pedig Venekei Marianna koreográfiáját mutatja be, de ré
2020-02-17 08:20:55
velemenyezd: Évértékelő - Ellenzéki pártok reagálásai
Kiemelte: annyi derült ki, hogy Orbán Viktor nem tudja, honnan lehetne pénzhez juttatni a magyarokat, pedig szerinte ez nem bonyolult, "nem kell többet lopni". Hozzátette: a Jobbik javasolja a "nemzeti konzultációkba csomagolt, gyűlöletre költött százmilliárdokat" bér- és nyugdíjemelésre fordítani.
Az MSZP elnöke videóüzenetében Orbán Viktort "egyszemélyes fakenews-gyárnak" n
2020-02-16 19:42:18
velemenyezd: Évértékelő - Elemző: Orbán Viktor beszéde a kormány egy évtizede képviselt értékrendjét tükrözte

Kiemelte: Orbán Viktor hosszú beszédet mondott, szinte tíz percen keresztül beszélt benne Trianon százéves évfordulójáról. Orbán Viktor nem engedett sem az "olcsó nemzeti radikalizmusnak", sem a "nemzetközi jófiúságnak", hanem arról beszélt, hogy a magyar nemzeti érdekek védelmére szólít fel az évforduló és a magyar nemzeti érdek az, hogy Közép-Európa összefogjon.
Felidé
2020-02-16 18:22:13
velemenyezd: Dömötör Csaba: nemzeti konzultációt indít márciusban a kormány

Dömötör Csaba hangsúlyozta: a nemzeti konzultációra azért van szükség, mert "olyan új jelenségekkel állunk szemben", amelyek gyengítik a biztonságot és alapvetően szembemennek az emberek igazságérzetével is. Ezek közé tartozik a "börtönbiznisz", a kártérítési perek sokasága vagy az is, hogy erőszakos bűnözőket hamarabb szabadon engednek - mondta.
Közölte: ezeknél az ügy
2020-02-16 16:42:32
velemenyezd: Müncheni konferencia - Magyar kutatót díjaztak a világ legrangosabb biztonságpolitikai konferenciáján

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Karának Nemzetközi Biztonsági Tanulmányok Tanszékén dolgozó kutató az Egyesült Államok fővárosának rangos egyeteme, a washingtoni American University nemzetközi közszolgálati karán szerzett PhD-fokozatot 2019-ben.
Analízis paralízis: veszélyérzékelés és kohézióhiány a NATO-ban, 1960-1980 (Analysis Paralysi
2020-02-16 15:11:50
velemenyezd: A hazatérés napjára emlékeztek Somoskőújfalun
megtiltottak mindenfajta ünneplést, a magyar zászló kitűzését sem engedélyezték, de néhány nappal később a felszabadult Somoskőújfalu lakosai a falu közepén diadalkaput állítottak, a házakat pedig nemzeti zászlóval és fenyőgallyakkal díszítették fel - mondta.
Skuczi Nándor (Fidesz-KDNP), a Nógrád megyei közgyűlés elnöke azt mondta a rendezvényen: különösen jó a trianoni cente
2020-02-16 12:41:42
velemenyezd: BÉT - Csökkenő forgalomban emelkedett a BUX a héten
meglehet a menedzsment által célként megfogalmazott 2,4 milliárd dolláros éves EBITDA - tették hozzá.
Az elemzésben az Equilor kiemelte, hogy ismét nem fogadott el ajánlatot a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a devizaswap-tenderen, így 64 milliárd forinttal, 1991 milliárd forintra csökkent a bankrendszeri többletlikviditás. A jegybank újra felhívta a figyelmet, hogy a bankrendszeri
2020-02-16 07:03:56
velemenyezd: Béres József-mellszobrot avattak a Lakitelek Népfőiskolán
szoboravató előtt, a Béres József-emléknap keretében, Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a Lakitelek Népfőiskola vezetője köszöntőjében elmondta: a népfőiskola területén kialakított Nemzeti Panteonban azok szobra, bronz képmása kapott helyet, akik "a 20. században igen erős hatással voltak a történelmi hazára, és sokat tettek azért, hogy egy szellemileg felfrissülő nemzet ré
2020-02-15 23:17:09
velemenyezd: Borsos Miklós-emlékkiállítás nyílik az Országos Széchényi Könyvtárban

A tárlaton a rajzok és könyvillusztrációk mellett látható lesz a Magyar Nemzeti Galéria által őrzött Borsos Miklós-érmegyűjtemény egy része, a Kovács Gábor Művészeti Alapítvány (KOGART) tulajdonát képező néhány kisplasztika, valamint a győri Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeumból érkező számos alkotás - közölték a szervezők az MTI-vel.
A közlemény szerint kevés sz
2020-02-15 23:07:57
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Nino Machaidze, Erkel Színházban, Orbán Viktor, Dömötör Csaba, Béres József-mellszobrot, Lakitelek Népfőiskolán, Borsos Miklós-emlékkiállítás, Országos Széchényi Könyvtárban, Keller Ákos, Gemenc Zrt, Duna-Dráva Nemzeti Park, Magyar Madártani, Természetvédelmi Egyesület, Boncsér Gergely, Kálmándy Mihály, Opera Énekkar, Otello Tűzkarában, Mefistofele Prológjában, Magyar Nemzeti Balett Haydn, Rujsz Edit, Johan Strauss Éljen, Venekei Marianna, Orbán Viktort, Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi, Honvédtisztképző Karának Nemzetközi Biztonsági Tanulmányok Tanszékén, Egyesült Államok,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.