Belépés
maroka: Csikszerda koncert templomunkba
Vespro della Vergine Maria-ból mutatunk be részleteket, igen szokatlan formában: a korabeli előadási gyakorlathoz igazodva a soktételes műből választott részletek mellé a darabbal egykorú magyar és nemzetközi repertoár is társul.
A művek hangszerelése és kivitelezése éppoly sokszínű és szabad, mint a Csíkszerda maga - énekes szólisták, a CsíkMegaband, a két Csíkszerda gyerek
2019-12-08 21:58:29
maroka: Útravaló – 2019. december 8
segíte
2019-12-08 12:30:06
menusgabor: Szép versek a Szeretetről
nincsenek.
Dalolnak és dadognak ők.
Gügyögnek, mint a szeretők.
Ölnek és feltámasztanak.
Szavak, csodálatos szavak.Juhász Magda: Ölelkezzetek, magyarok!

Legyen ez kapaszkodó!
Testvérek, így fogjunk kezet,
szivárványhíd, mely összeköt,
s bennünket egymáshoz vezet.

Legyen ez kapaszkodó!
2019-12-06 16:00:03
velemenyezd: Nagy István: a kormány törekvése versenyképessé formálni a Kárpát-medence magyar közösségeit

Hangsúlyozta, a fejlesztések során szorgalmazzák szűkebb értelemben a kárpát-medencei szintű magyar-magyar, tágabb értelemben a közép-kelet-európai gazdasági együttműködés megerősödését.
A kezdeti, elsősorban erkölcsi, szellemi természetű segítségnyújtás a magyar gazdaság egyre jobb teljesítményének köszönhetően kiegészült a külhoni magyar vállalkozások, köztük döntő rés
2019-12-05 13:41:37
velemenyezd: Szijjártó: 170 japán vállalat 35 ezer magyar embernek ad munkát

A tárcavezető kifejtette: japán vállalatok alkotják a 7. legnagyobb beruházói közösséget Magyarországon, és az ázsiai országok közül Japánból érkezett eddig a legtöbb beruházás Magyarországra.
Hangsúlyozta: a japán cégek beruházásai abból a szempontból is rendkívül jelentősek, hogy olyan technológiai színvonalat képviselnek, amely nagy mértékben hozzájárul a magyar gazda
2019-12-05 13:21:21
velemenyezd: Szent Borbála-szobor és egy megújított óvoda avatásán vett részt Soltész Miklós a romániai Petrozsényben

Az államtitkár az MTI-nek telefonon elmondta: a szobrot, amelyet a helyi Szent Borbála római katolikus templom közelében található köztéren állítottak fel, a magyar kormány 6,5 millió forinttal támogatta, a talapzatot és a szobor környezetének kialakítását Petrozsény önkormányzata állta.
Úgy vélte, ennek a szoboravató ünnepségnek többszörös üzenete van. Az egyik az, hogy
2019-12-04 20:51:26
velemenyezd: Várhelyi Olivér: mindkét tagjelölt országgal meg kell nyitni a csatlakozási tárgyalásokat jövő tavasszal
alapjogokkal, asajtószabadsággal kapcsolatos aggályaira. És minden olyan területet érintően, ahol csökken a jogállamiság - jelentette ki Várhelyi Olivér.
Csenger-Zalán Zsolt fideszes magyar parlamenti képviselő felszólalásában azt hangsúlyozta, a bővítést Magyarország továbbra is az Európai Unió egyik legfontosabb politikájának tartja.
Arra hívta fel a figyelmet, hogy az
2019-12-04 19:01:31
velemenyezd: Varga Judit a Die Weltben: két politikusnak van víziója Európa számára, az egyik Orbán Viktor
szeretné megérteni, hogy történelmileg honnan jövünk, és miért térünk el egynémely szempontból az európai fősodortól" - mondta Varga Judit.
Hozzátette: az is örömteli, hogy a testület magyar tagja, Várhelyi Olivér a bővítési ügyeket kapta meg. Ez siker a magyar kormánynak, és igazolja együttműködési készségét.
Kiemelte, hogy azért támogatták Ursula von der Leyent, mert n
2019-12-04 15:31:11
velemenyezd: Jelentős külföldi médiavisszhangja volt a budapesti divathétnek
elsősorban a kreációk minőségét és a más országokban nem fellelhető újdonságot, frissességet, valamint a kifutókon felvonultatott ruhák nemzetközi sikerének potenciálját emelték ki.
A Magyar Divat & Design Ügynökség által megrendezett eseményen idén hetven volt azoknak a meghívott külföldi influenszereknek és újságíróknak a száma, akiknek köszönhetően a magyar divat az elmúl
2019-12-03 16:22:12
velemenyezd: PISA-felmérés - Maruzsa: minden területen javult a magyar diákok teljesítménye

Az államtitkár kiemelte: Magyarország eredménye megközelíti a világ legfejlettebb országait tömörítő OECD átlagát. Szintén pozitív, hogy a családi háttér miatti különbségek egyre kevesebb szerepet játszanak a magyar tanulók teljesítményében, kevesebb az iskolai hiányzás és a magyar tanulók 68 százaléka nyilatkozott úgy, hogy elégedett az életével.
Maruzsa Zoltán szerint
2019-12-03 12:41:35
velemenyezd: Közös tőkealapot indít az MFB Invest Zrt. és a Chi Fu Investment Group
alapba a kínai befektetőkből álló Chi Fu Investment Group és az MFB Invest Zrt. 100-100 millió eurót fektet be. "Az együttműködés eredményeképpen 100 millió euró friss tőke áramlik be a magyar gazdaságba, jelentősen hozzájárulva annak fejlődéséhez" - áll aközleményben.
Az alap létrehozása a közlemény szerint egyedülálló a hazai tőkepiacon, hiszen egy erős, ázsiai befektetőkb
2019-12-02 15:42:20
velemenyezd: Női kézilabda-vb - Rasmussen: nem volt esélyünk a spanyolok ellen
még nagyon sok meccs van előttünk, menni kell tovább. Most lesz egy szünnapunk, ami jót fog tenni, kitisztíthatjuk a fejünket és többet készülhetünk Montenegróra" - vélekedett Bíró.
A magyarok szombaton 39-15-re legyőzték Kazahsztánt, kedden Montenegróval, szerdán Szenegállal, pénteken pedig Romániával játszanak, és jelen állás szerint a két európai csapat közül legalább az e
2019-12-01 14:21:29
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Nagy István, Szent Borbála-szobor, Soltész Miklós, Várhelyi Olivér, Varga Judit, Orbán Viktor, Invest Zrt, Investment Group, Vergine Maria-ból, Juhász Magda, Szent Borbála, Csenger-Zalán Zsolt, Európai Unió, Magyar Divat, Design Ügynökség, Maruzsa Zoltán, kormány törekvése, megújított óvoda, romániai Petrozsényben, csatlakozási tárgyalásokat, egyik Orbán, budapesti divathétnek, magyar diákok, spanyolok ellen, korabeli előadási, soktételes műből,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.