Belépés
velemenyezd: A magyar kultúra napja - Emmi: a legtöbb kulturális beruházás indult el 2010 óta
néven működik. Folyamatban van a Magyar Zene Házának építése, a Néprajzi Múzeum és a Dózsa György úti mélygarázs kivitelezése. A projekt eleme az Új Nemzeti Galéria, valamint a Magyar Innováció Házának és a Városligeti Színháznak a megépítése, ezek sorsa azonban kérdésessé vált, miután a budapesti városvezetés kimondta, hogy nem kér ezekből a kulturális beruházásokból - írják.
2020-01-22 13:42:31
velemenyezd: Liget-Budapest - "A legjobb nemzetközi középület" lett a Magyar Zene Háza
lett.
Az idei elismerést nyolcvan nemzetközi szakemberből á
2019-12-03 07:04:14
velemenyezd: Krónika 2. rész (napirend előtt: klímaváltozás, egészségügy, migráció; eskütétel)
cselekedni is akarnak - mondta. Közölte: az LMP ezért kezdeményezett zöld népszavazást, hogy lehetőséget adjanak az embereknek, hogy dönthessenek a jövőjükről.
Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára válaszában elmondta: környezeti örökségünk megóvása, a klímaváltozás elleni teendők fontos ügyek, ezért pártpolitika felett álló nemzeti érdekként
2019-12-02 16:02:16
velemenyezd: Kihirdették a Közlekedési Múzeum új épületének tervezésére kiírt nemzetközi pályázat eredményét
István főpolgármester az eredményhirdetést megelőzően emlékeztetett arra, hogy a kormány döntése értelmében a Közlekedési Múzeum régi városligeti épülete újjáépítését követően a Magyar Innováció Házának ad majd otthont, az ország egyik leglátogatottabb múzeumának számító Közlekedési Múzeum új épületét pedig a volt Északi Járműjavító Dízelcsarnokának bővítésével hozzák létre.
2019-02-28 14:42:09
velemenyezd: A kultúra gyarapít - Baán László: száz éve nem látott kulturális fejlesztési hullám zajlik Budapesten
világhírű SANAA által megálmodott Új Nemzeti Galéria a Szépművészeti Galéria és a Magyar Nemzeti Galéria 1900 utáni gyűjteményét fogadja be. A kivitelezés idén kezdődik, akárcsak a Magyar Innováció Háza esetében: a Közlekedési Múzeum torzójának helyén létrejövő intézmény interaktív tudományos központként működik majd.
Már épül a Pannon Park és benne a Biodóm, Európa legnagyob
2018-02-22 16:42:54
velemenyezd: Liget Budapest - Az év második felében kezdődhet a Néprajzi Múzeum építése
funkcióval együtt. Az év második felétől megkezdik a rossz állapotú Olof Palme Ház rekonstrukcióját is.
A Közlekedési Múzeum világháborúban megsérült épülete a rekonstrukció után a Magyar Innováció Házának ad otthont, köszönhetően annak, hogy a kormány egy új Közlekedési Múzeum felépítése mellett döntött, barnamezős beruházásban.
A Fővárosi Városligeti Színház szecesszió
2017-06-07 13:12:37
zgfumag: Ha ezeknek a harácsolási étvágyával áramot lehetne termelni
kis- és közepes vállalkozások? Konkrétan melyek? Azok, amik létre se jönnek ezen a kiszámíthatatlan, jogbiztonságot foltokban sem tartalmazó narancsültetvényen? Hogyan segíti a magyar innovációt az, hogy egy férfi és egy nő 25 percig arról mesél, hogy körülbelül a fél világegyetem azért létezhet ma, mert mi, magyarok ilyen különlegesek vagyunk? Még véletlenül sem valami értelmes,
2016-06-05 20:09:26
velemenyezd: Szász Jenő: összehangolt fejlesztési program kell a külhoni magyar közösségekért
jegyében Kárpát-hazáról kell beszélni" - közölte.
Hozzátette, hogy ezen kívül új tudásra is szükség van, amely a magyar közösségek oktatásában, a felnőttképzésben, a kutatás és az innováció területén hoz eredményeket.
Szász Jenő szólt arról is, hogy a kettős állampolgárság lehetőségével új nemzetközösség épülhet "a szétszóratott világnemzetből", s az új alaptörvényben má
2013-09-13 15:14:08
zgfumag: ÁVH-s örökösök Eldorádója, izr
közben a magyar forintokból gazdagodik, az ma is ott van, és ma is kormánytag. Vajon ez a szellemiség vagy ez a felfogás nem a magyargyűlöletbol fakad-e? Miért van az, hogy a magyar innováció, a magyar tudomány az megbukik, részint az áltudományos akadémia csokornyakkendős figuráin, valamint a politika és a gazdasági élet cionista figuráin?

Meddig kell idegen haz
2008-01-29 23:34:40
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Magyar Zene Háza, Közlekedési Múzeum, Baán László, Liget Budapest, Néprajzi Múzeum, Szász Jenő, Magyar Zene Házának, Dózsa György, Nemzeti Galéria, Magyar Innováció Házának, Városligeti Színháznak, Schanda Tamás, Technológiai Minisztérium, Északi Járműjavító Dízelcsarnokának, Szépművészeti Galéria, Magyar Nemzeti Galéria, Magyar Innováció Háza, Pannon Park, Olof Palme Ház, Fővárosi Városligeti Színház, magyar kultúra, legtöbb kulturális, legjobb nemzetközi, kultúra gyarapít, harácsolási étvágyával, külhoni magyar,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.