Belépés
velemenyezd: Ellenzék: a MÁV ne alkalmazza a munka törvénykönyvének módosítását!

Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP frakcióvezető-helyettese hétfői, a budapesti MÁV-székház előtt tartott sajtótájékoztatón emlékeztetett arra, hogy előző héten az MVM Magyar Villamos Művek Zrt.-t keresték fel, hogy hogy megtudják, alkalmazni fogják-e a "rabszolgatörvényt". AZ MVM-től azt a választ kapták, hogy nem tervezik alkalmazni a jogszabályt - tette hozzá.
Azt mondta
2019-01-21 15:52:06
velemenyezd: Rektor: teljesen megújul a Semmelweis Egyetem
elkezdődhet egy belgyógyászati tömb kialakítása is.
A rektor szerint nagy szükség van a képzésre, hiszen az előrejelzések szerint 2020-ra Európában egymillió üres orvosi állás lehet.|
2019-01-21 09:00:58
velemenyezd: Andy Vajna halála - A magyar filmes szakma is gyászolja a producert
elhangzott, hogy a nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos 2010 óta látta el pozícióját. Irányítása alatt óriási közönségsikereket és kiemelkedő nemzetközi eredményeket hozott a magyar film. A Magyar Nemzeti Filmalap által támogatott filmek több mint 130 nemzetközi díjat nyertek el.
"Én sajnos soha nem vagyok elégedett semmivel, tehát úgy gondolom, hogy mindig l
2019-01-20 21:03:22
velemenyezd: Modernizál és árakat változtat februártól a Magyar Posta
korábbi díjak.
A portfólió egyszerűsítés a vállalat szerint átláthatóbb és ügyfélbarát struktúrát hoz létre, emellett illeszkedik a levélszolgáltatások modernizációs folyamatához.
A Magyar Posta tavaly tesztjelleggel elindította a Postai Azonosított Küldemények Követése projektjét - emlékeztettek utalva arra, hogy a fejlesztés a küldeményeket júliustól fogja érinteni.
2019-01-18 12:42:08
velemenyezd: Debrecen lenne a 2020-as rövidpályás gyorskorcsolya Eb magyar helyszíne

Ezt Schulek Csaba, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség ügyvezető igazgatója mondta el az MTI-nek kedden, amikor a hét végi, hollandiai Eb-ről négy arany-, négy ezüst- és egy bronzéremmel hazatért magyar válogatott tagjai sajtónyilvános edzést tartottak főhadiszállásukon, a Gyakorló Jégcsarnokban.
Schulek Csaba hozzátette: a magyar szövetség - amelynek elnöksége már j
2019-01-15 11:31:50
velemenyezd: Magyar Idők: több milliárdos fejlesztés kezdődik a Semmelweis Egyetemen
Gyógyszer
2019-01-14 09:51:12
velemenyezd: Rövidpályás gyorskorcsolya Eb - A férfi váltó arany-, a női bronzérmes

A magyar csapat így érmek számában is minden idők legeredményesebb kontinensviadalán van túl, ugyanis négy arany-, négy ezüst- és egy bronzéremmel összesen kilenc dobogós helyezéssel zárt. Az eddigi rekordot a 2009-es, torinói kontinensviadal tartotta nyolc medállal.
A Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Burján Csaba, Krueger Cole összeállítású férfi váltó a hazai közönség
2019-01-13 18:49:36
velemenyezd: Rövidpályás gyorskorcsolya Eb - Liu Shaoang győzött 500 méteren, Liu Shaolin második

A fiatalabbik Liu fivér korábban öt ezüst- és egy bronzérmet nyert a kontinensviadalokon.
A második magyar arannyal biztossá vált, hogy ez lesz minden idők legjobb magyar Eb-szereplése, az eddigi csúcsot a 2017-es, torinói viadal jelentette egy arany- és öt ezüstéremmel, míg Dordrechtben már két-két arany- és ezüstérmet nyertek a magyar versenyzők.
Jászapáti Petra
2019-01-12 18:11:56
velemenyezd: Fidesz: Soros György emberei dróton rángatják az Európai Bizottságot

Deutsch Tamás, a nagyobbik kormánypárt európai parlamenti képviselője ezt arra reagálva közölte szombaton egy más témában tartott budapesti sajtótájékoztatón, hogy a Magyar Idők értesülései szerint Soros György legalább húsz alkalommal találkozott az unió vezetőivel, Jean-Claude Junckerrel, Frans Timmermansszal, Emmanuel Macronnal és Dimitrisz Avramopulosszal is egyeztetett.|
2019-01-12 16:21:44
eposz: A Romák valódi eredete
alapján nevezték el, hogy egy adott országba melyik másik országból érkeztek. Nyugat-Európában például az első roma csoportokat ,,bohémeknek" (Bohémia Csehország régi neve) vagy magyaroknak nevezték ‒ ezek az elnevezések még ma is nagyon elterjedtek. Az arabok a ,,Zott" névvel illették a cigányokat, mert az Indus völgyében élő Jat néptől származtatták ő
2019-01-10 10:42:26
eposz: Romák valódi eredete 2
értem, miért nem említi meg szerzőnk azt, hogy milyen népszerű Illés Próféta számos roma közösségen belül. Valószínűleg azért, mert képtelen volna ennek a tradíciónak az indiai eredetét megmagyarázni. Illés ugyanis az északi Izráeli Királyság Prófétája volt.
"Az az időszak, amit a romák Horezmben töltöttek (egy-két évszázad) megmagyarázza azt is, hogyan került be a romani ny
2019-01-10 10:41:47
velemenyezd: Stratégiai partnerséget kötött a kormány és a Tungsram

Szijjártó Péter rámutatott: a tavalyi év kiemelkedő gazdasági sikerei közé tartozik, hogy a 123 éves magyar márkát, a Tungsramot sikerült újjáéleszteni. A General Electric (GE) regionális fényforrás-, valamint globális autólámpa-ágazatát magyar tulajdonos, a Jörg Bauer, a GE korábbi felső vezetője irányította Tunsgram-csoport vásárolta meg. A Tungsram tehát újra magyar tulajd
2019-01-07 11:42:12
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Semmelweis Egyetem, Andy Vajna, Magyar Posta, Magyar Idők, Semmelweis Egyetemen, Soros György, Európai Bizottságot, Bangóné Borbély Ildikó, Magyar Villamos Művek Zrt, Magyar Nemzeti Filmalap, Postai Azonosított Küldemények Követése, Schulek Csaba, Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség, Gyakorló Jégcsarnokban, Shaolin Sándor, Burján Csaba, Krueger Cole, Jászapáti Petra, Deutsch Tamás, Jean-Claude Junckerrel, Frans Timmermansszal, Emmanuel Macronnal, Dimitrisz Avramopulosszal, Bohémia Csehország, Illés Próféta, Izráeli Királyság Prófétája,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.