Belépés
velemenyezd: CineFest - A Monos nyerte a legjobb filmnek járó fődíjat
alkotása lett, az egészestés dokumentumfilmek CineDocs-díját Anja Kofmel Chris, a svájci, a CineNewWave-díjat Füzes Dániel Szokásjog című alkotása nyerte el. A Dargay Attila-díjat, amellyel a magyar animáció ifjú tehetségeit ismerik el, Hegyi Olivér kapta.
A Nemzetközi Ökumenikus Zsűri díját Ali Jaberansari Teherán: a szerelem városa című alkotása nyerte el. Az Art Mozik Nemz
2019-09-21 18:02:12
velemenyezd: A Kaláka Ady-estet tart a Pesti Vigadóban
halálának 100. évfordulóján lesz hallható. A zenekar az elmúlt évtizedekben számos Ady-verset zenésített meg, közöttük van A távoli szekerek; az Adja az Isten; a Hajh, élet, hajh; a Kétkedő, magyar lelkem; a Ne lássatok meg; a Párizsban járt az ősz; a Sípja régi babonának; az Új s új lovat.
A szeptember 26-i est szerkesztő-rendezője Kőváry Katalin. Az 50 éves Kaláka egy éven
2019-09-21 15:12:10
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Gulyás: a polgári-nemzeti-konzervatív szavazók mozgósítása a fő cél

A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület (MPEE) által szervezett Polgári Gondola előtt a miniszter arról beszélt, hogy "az ellenzéki pártok a kormány megdöntését tűzték ki célul az önkormányzati választáson", amiből az következik, hogy elutasítanak mindennemű együttműködést.
Gulyás Gergely elmondta: a kormány minden települést támogat és számára minden település fontos,
2019-09-21 12:02:02
velemenyezd: Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

A fővárosban a csaknem 200 program, valamint a színháztörténeti séták idén is egyetlen karszalaggal látogathatók. A "Te mit viszel magaddal?" mottóval megvalósuló eseményt az idén a magyar dráma napján tartják.
Idén csatlakozott a budapesti rendezvényhez a Nemzeti Táncszínház, és újra szerepelnek a kínálatban a Madách Színház, a Thália Színház és a Nemzeti Színház progra
2019-09-20 17:51:47
velemenyezd: Szijjártó: a keletről érkező beruházásoknak nagy szerepük volt a magyar gazdaság dimenzióváltásában

Szijjártó Péter emlékeztetett arra, hogy az elmúlt években a nagy világgazdasági változásokat a "Nyugat mellett Keletről is diktálják".
A magyar kormány keleti nyitása sem volt véletlen, hiszen a legmodernebb technológiákat kifejlesztő, azokat elsőként alkalmazó, nagy távol-keleti cégek egyre nagyobb európai gyártási kapacitásra tesznek szert - jegyezte meg.
Szijjá
2019-09-20 15:52:00
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Harmincéves a ferencvárosi szociális igazgatóság
hogyan tudnak egy nemes cél érdekében együtt dolgozni az önkormányzati szervezetek és az állami intézmények és a civil társadalom képviselői.
Kásler Miklós levelében hangsúlyozta: a magyar nemzet több mint egy évezrede a krisztusi alapértékek szerint él a Kárpát-medencében. Ennek megfelelően "mindig odafigyeltünk azokra a honfitársainkra", akik segítségre szorultak és a 21. s
2019-09-20 13:41:40
velemenyezd: Befejeződött a komáromi Csillag erőd felújítása és bővítése
fejlesztés érkezett, ezzel a település az Európai Unió egyik legdinamikusabban fejlődő kisvárosa.
Emlékeztetett arra, hogy itt épül az új Duna-híd, valamint az ipari parkban zajlik Magyarország legnagyobb zöldmezős beruházása. Nemsokára megépül a Brigetio Látogatóközpont és sor kerül a gyógyfürdő kétmilliárd forintos fejlesztésére.
A Monostori erődöt évente mintegy 100
2019-09-20 13:21:32
velemenyezd: Színházak éjszakája - Két vendégjáték a József Attila Színházban
Színház Hunyady Sándor, Márkus Alfréd és Verebes István Lovagias ügy című zenés vígjátékát 19 órától játssza Koltai Róbert és Vándor Éva szereplésével.
A temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház Apró kozmikus félreértés című produkcióját 19 óra 30 perctől tűzik műsorra. Az előadás Forgách András 12 nő voltam című műve nyomán készült.
A Színházak éjszakáján mutatják
2019-09-20 09:31:17
maroka: Megköszöntük Ferenc pápának, hogy jelenlétével megtisztelte
Megköszöntük Ferenc pápának, hogy jelenlétével megtisztelte a romániai magyar kisebbséget
Interjú Tamás József gyulafehérvári segédpüspökkel, a csíksomlyói pápalátogatást előkészítő erdélyi delegáció vezetőjével.
*
Gedő Ágnes - Vatikán
A szerda délelőtti általános kihallgatás után Ferenc pápa a személyes köszöntések során találkozott azzal a 13 fős gyulafehérvár
2019-09-19 18:41:54
velemenyezd: Vasárnap tartja a Mátyás és Janus bemutatóját a Magyar Kanizsai Udvari Kamaraszínház

A Magyar Kanizsai Udvari Kamaraszínház legújabb darabjának próbái augusztus végén kezdődtek el. A Pozsonyi úti Református Templom altemplomának felújított színpadán szeptember 22-én 19 órától láthatja a közönség Pozsgai Zsolt múltidéző darabját - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában.
Pozsgai Zsolt, a darab írója és rendezője a műsorban kiemelte, hogy
2019-09-19 12:41:55
velemenyezd: Magyar Örökség Díj - Újabb elismeréseket adnak át szombaton

Magyar Örökség Díjban részesül Snétberger Ferenc gitárművészete és zenei tehetséggondozó munkássága, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség folytonos küzdelme és a magyarság megtartásáért vállalt küldetése, Eötvös Loránd világhírű fizikus-geofizikusnak a magyar tudományt és oktatást példamutatóan szolgáló életműve, Féja Géza írói és szociográfiai munkássága - közölték a sz
2019-09-19 10:31:16
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Kaláka Ady-estet, Pesti Vigadóban, József Attila Színházban, Megköszöntük Ferenc, Magyar Kanizsai Udvari Kamaraszínház, Magyar Örökség Díj, CineDocs-díját Anja Kofmel Chris, CineNewWave-díjat Füzes Dániel Szokásjog, Dargay Attila-díjat, Hegyi Olivér, Nemzetközi Ökumenikus Zsűri, Jaberansari Teherán, Mozik Nemz, Kőváry Katalin, Magyar Polgári Együttműködés Egyesület, Polgári Gondola, Gulyás Gergely, Nemzeti Táncszínház, Madách Színház, Thália Színház, Nemzeti Színház, Szijjártó Péter, Európai Unió, Brigetio Látogatóközpont, Kásler Miklós, Színház Hunyady Sándor,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.