Belépés
velemenyezd: Kósa: óriási az igény a nyugdíjasok foglalkoztatására
fórumsorozat tapasztalatairól rendezett sajtótájékoztatón Kósa Lajos azt közölte, hogy felméréseik szerint mintegy 800 ezer nyugdíjas vállalna munkát, elsősorban részmunkaidőben.
A magyar gazdaságnak jelentős tartalékai ők, mert - teljes, napi nyolcórás munkaidővel számolva - ez 200-300 ezer munkavállalót jelent - tette hozzá.
Kósa Lajos azt hangoztatta,a nyugdíjas-fog
2020-02-28 15:32:06
velemenyezd: Emlékezés Tersztyánszky Ödönre - kiadvány a kétszeres olimpiai bajnok kardvívóról
oroszul és németül tanult. A táborban a hadifoglyok nemzetközi vívóklubot alakítottak és versenyeket szerveztek maguknak. Tersztyánszky megszökött és háromezer kilométert megtéve jutott vissza Magyarországra. Hazatérése során súlyosan megsérült a jobb karja, emiatt később ballal is megtanult vívni. Katonai hősiességéért előléptették és az elsők között kapta meg a vitézi címet, maj
2020-02-28 13:31:50
velemenyezd: Koronavírus - Májusra halasztják a női vízilabda olimpiai selejtezőtornát
helyzetet, és ha a körülmények ezt nem teszik lehetővé, akkor másik rendezőt keresnek. A tervet még a FINA legfőbb vezetésének jóvá kell hagynia.
A tornán az Európa-bajnoki bronzérmes magyar válogatott is érdekelt, Bíró Attila együttese Görögországgal, Kazahsztánnal, Izraellel és Új-Zélanddal szerepel egy csoportban. A másik csoportban Hollandia, Olaszország, Szlovákia, Franc
2020-02-27 19:01:58
velemenyezd: Trianon-évforduló - Tizenhárom almafát ültettek el a Nemzeti Színház művészei

A közlemény szerint a március 6-án bemutatandó előadás szereplői Budapesten, Somoskőújfalun, Balassagyarmaton, Tompán, Kelebián, Tarpán, Újszalontán, Dunaszigeten, Magyarszombatfán, Berzencén, Sátoraljaújhelyen, Gyálaréten és Nagylakon ültettek emlékfát.
A budapesti ünnepséget a Nemzeti Színház kertjében tartották, ahol Vidnyánszky Attila, a teátrum igazgatója, az előadá
2020-02-27 17:22:14
velemenyezd: A Dal 2020 - Balázs Fecó lesz a második elődöntő vendége

A Kossuth-díjas énekes elmondta, hogy mindig örömmel vendégszerepel A Dalban. Beszélt arról is, hogy a Magyar Televízió gyártásában készült Nyolc évszak című sorozathoz készült dala azt az életérzést jelenti, ami az 1980-as évek közepén jellemző volt rá.
A közlemény szerint A Dal 2020 második elődöntőjében a Duna Televízió és a Duna World műsorán kiderül, hogy melyik né
2020-02-27 15:01:56
velemenyezd: Harag György-emlékév indul az MMA szervezésében
mindennapjairól és emberségéről.
Kiss-B. Attila operaénekes, az MMA elnökségi tagja felidézte, hogy színházi pályafutása több mint negyven évvel ezelőtt ifjú tömegszereplőként a Kolozsvári Állami Magyar Színházból, Harag György színházából indult, ami meghatározta további életútját.
Harag György tökéletesen működő társulatot vezetett olyan művészek közreműködésével mint
2020-02-26 15:21:44
velemenyezd: Balázs Attila: kissé megnyugodott a lelkem
kijönnek a meccsekre, mi leszünk az esélyesek, bár a belgáknál David Goffin nélkül is jó játékosok vannak" - tette hozzá.
A jövő pé
2020-02-26 13:31:37
velemenyezd: Fülöp Attila: a kormány megbecsüli a szociális területen dolgozókat

Fülöp Attila a Magyar Vöröskereszt megyei szervezete által létrehozott, a megváltozott munkaképességű emberek elhelyezkedését segítő szociális farm és sajtüzem bejárásán emlékeztetett arra, a kabinet 2020. január 1-jétől 14 százalékkal emelte a szférában dolgozók bérét, ami átlagosan havonta bruttó 30 ezer forintos bérnövekményt jelent.
A minimálbér és a pótlék emelésébő
2020-02-26 12:22:14
maroka: Hamvazószerdával megkezdődik a húsvéti előkészületi idő, ...
bűnbánati időszakban Jézus Krisztus feltámadása, a húsvét megünneplésére készülnek, a hitben való elmélyülés, a kiengesztelődés és a lemondás segítségével.
.................
A böjt a Szentírásban soha sem öncélú, hanem mindig a bűnbánat, a gyász vagy az Istenhez forduló kérés vagy pedig a ne
2020-02-26 07:23:44
velemenyezd: Női vízilabda világliga - Magabiztosan győzte le a hollandokat a magyar csapat
koronavírus miatt egyelőre nem biztos, hogy az előzetes tervek szerint Triesztben sorra kerülő eseményt az olaszországi helyszínen rendezik meg.
Női világliga, európai selejtező, 4. forduló:Magyarország-Hollandia 12-7 (3-1, 1-3, 6-3, 2-0)------------------------------------------------a magyar csapat gólszerzői: Szilágyi 4, Keszthelyi, Garda 2-2, Parkes, Vályi, Szücs, Illés
2020-02-25 22:19:17
velemenyezd: Jordán Tamást a nemzet színészévé választották
elhalálozik, a megüresedett helyre a cím többi birtokosa egyhangú szavazással választ új színészt.
A nemzet színésze címet a nemzeti színjátszás élő művészei közül azok kaphatják meg, akik a magyar nyelv ápolása, a nemzeti irodalom tolmácsolása, a magyar színművészet, a nemzeti színjátszás fejlesztése, népszerűsítése során kimagasló érdemeket szereztek. A címet először 2000.
2020-02-25 22:06:36
velemenyezd: Magyar Mozgókép Szemle - Klaus Maria Brandauer: régóta terveztük a közös munkát Szabó Istvánnal
felidézte, a Zárójelentés forgatása nagyszerű élmény volt: "mindig arra gondoltunk, hogy mi mindent csináltunk harminc-negyven évvel ezelőtt, és hogy mi lett belőlünk. Annak ellenére, hogy a magyar nyelvet sosem tanultam meg - a nadrágtartó szót kivéve -, nagyon jó volt a régi és a most megismert kollégákkal együtt dolgozni, ismét igazi csapatot alkottunk" - fűzte hozzá Klaus Mari
2020-02-25 21:59:37
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Emlékezés Tersztyánszky Ödönre, Nemzeti Színház, Balázs Fecó, Harag György-emlékév, Balázs Attila, Fülöp Attila, Jordán Tamást, Magyar Mozgókép Szemle, Klaus Maria Brandauer, Szabó Istvánnal, Kósa Lajos, Bíró Attila, Vidnyánszky Attila, Magyar Televízió, Duna Televízió, Duna World, Kolozsvári Állami Magyar Színházból, Harag György, David Goffin, Magyar Vöröskereszt, Jézus Krisztus, Klaus Mari, nyugdíjasok foglalkoztatására, kétszeres olimpiai, második elődöntő, kormány megbecsüli,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.