Belépés
velemenyezd: FTC: július 31. legyen a Gondoskodás Európai Napja!
Napot, létrehozott közös munkacsoportot az Emberi Erőforrások Minisztériumával és több kampányfilmet készített, melyben korábbi világklasszisok (Pádár Ildikó, Bácsi Péter, Hajnal Tamás és Madaras Norbert) hívják fel a figyelmet arra, hogy nem mindenki helyezkedhet el a sportban pályafutása befejeztével, cél azonban, hogy társadalmi beilleszkedésüket segítsék.
"Közös felelőssé
2020-07-31 08:51:49
velemenyezd: Fucsovics Márton nyolc év után ismét szülővárosában versenyez

Poroszka Norbert, a házigazda Marso Tenisz Centrum elnöke szerdán arról tájékoztatta az MTI-t, hogy szombattól hétfőig férfi és női tornát is rendeznek a Városi Stadionban található központ 11 salakpályáján.
"Mostanra állt össze a mezőny, a fiúknál 44, a lányoknál 20 nevezés érkezett a Marso-Bige Kupára, amelyre remélhetőleg sok néző előtt kerül sor, a belépés ingyenes l
2020-07-29 17:32:30
velemenyezd: Két fiatal játékos igazolásával véglegessé vált a Ferencváros vízilabdacsapatának kerete
választottam volna mást helyettük. Bizonyosan kell majd nekik idő, de tavaszig lesznek olyan jók, hogy nem fogjuk észrevenni, hogy ők fiatalabbak, vagy újoncok" - mondta a klub honlapjának Madaras Norbert, az FTC vízilabda szakosztályának elnöke.
Az új szerzemények ténylegesen korosztályaik legtehetségesebb pólósai közé tartoznak, mivel a Debrecen csapatából érkező, 20. szül
2020-06-10 11:11:41
velemenyezd: Súlyosan megsérült Varga Dénes térde
csapat összetartásának egyik edzésnapján sérült meg, aminek következtében meg kellett műteni. Hozzátette, a sérülés várhatóan nem veszélyezteti a játékos jövő évi olimpiai szereplését.
Madaras Norbert, az FTC vízilabda-szakosztályának elnöke elmondta, a 33 éves olimpiai bajnok előreláthatólag három-négy hónap múlva végezhet teljes értékű munkát.
"Az biztos, hogy a nyári
2020-06-08 15:41:45
velemenyezd: Asztalitenisz World Tour - A kínaiak helyett ezúttal a japánok jönnek Budapestre

A magyar szövetség honlapján olvasható információ szerint a kínai válogatott ezúttal nem vesz részt a viadalon, jönnek viszont a japánok, akik eddig rendre távolmaradtak az általában januári budapesti WT-tornától, mivel az országos bajnokságuk azzal egy időben zajlott. A szigetországiak ráadásul a legerősebb csapatukkal neveztek, a lista február 16-án válik véglegessé.
A
2020-01-21 15:11:57
velemenyezd: Nemzetközi összefogást kezdeményez az FTC a sportolók civil életre való felkészítésében
hamarosan egy népszerűsítő kampányt indít, amelynek keretében rövidfilmekben az egyesület négy korábbi ismert sportolója, a kézilabdázó Pádár Ildikó, a birkózó Bácsi Péter, a vízilabdázó Madaras Norbert és a labdarúgó Hajnal Tamás mondja el, milyen nehézségekkel nézett szembe, és miként találta meg a helyét az életben a sportpályafutása befejezése után.
Máté Bálint előadásába
2019-11-15 15:01:43
maroka: Sorsolás volt a Vízilabda 2020-as B.L.re
környezetben felejthetetlen csatákat láthatnak majd a nézők.
A fővárosi sorsoláson a női tornánál a világ- és Európa-bajnok Drávucz Rita és Valkai Ágnes, a férfinál az olimpiai bajnok Madaras Norbert és Molnár Tamás segédkezett.
A Märcz Tamás által irányított férficsapat a második kalapból várta a ceremóniát, és a legjobb négy kiemelt közül a vb-ezüstérmes spanyolokat ka
2019-10-22 20:31:19
velemenyezd: Vízilabda Európa-bajnokság - Könnyű csoportokban a magyarok
környezetben felejthetetlen csatákat láthatnak majd a nézők.
A fővárosi sorsoláson a női tornánál a világ- és Európa-bajnok Drávucz Rita és Valkai Ágnes, a férfinál az olimpiai bajnok Madaras Norbert és Molnár Tamás segédkezett.
A Märcz Tamás által irányított férficsapat a második kalapból várta a ceremóniát, és a legjobb négy kiemelt közül a vb-ezüstérmes spanyolokat ka
2019-10-22 18:52:41
velemenyezd: Atlétikai vb - Tizenhét fősre bővült a magyar csapat

Kámán Bálint, a Magyar Atlétikai Szövetség sportszakmai igazgatója az MTI-nek pénteken elmondta, hogy a gerelyhajító Rivasz-Tóth Norbert és Szilágyi Réka, valamint a diszkoszvető Huszák János is ott lehet majd a viadalon azt követően, hogy a nemzetközi szövetség (IAAF) feltöltötte az egyes számok mezőnyét.
A vb-n 209 ország versenyzői indulnak.
A magyar vb-csapat:
2019-09-20 14:52:02
velemenyezd: Atlétikai vb - Tizennégy biztos magyar utazó

A nemzetközi szövetség (IAAF) csütörtökön tette közzé a nevezettek névsorát, de nem értesítette a magyar szövetséget (MASZ) arról, rajthoz állhat-e a vb-n a gerelyhajító Rivasz-Tóth Norbert és Szilágyi Réka, valamint a diszkoszvető Huszák János. Ők nem érték el a vb-szintet, de eredményeikkel bekerülhetnek a legjobb 32 résztvevő közé, ugyanakkor az is elképzelhető, hogy az IA
2019-09-19 14:01:38
velemenyezd: Atlétikai vb - Kácser Zita nem indul

"Sem lelkileg, sem fizikálisan nem vagyok most alkalmas egy 3000 méteres akadályfutás teljesítésére. Ez egy olyan versenyszám, amiben ha fejben nincs ott az ember, csúnyán összetörheti magát. A jövő szempontjából én most hasznosabbnak gondolom, hogy helyre rakjam magam és ne sérülten kezdjek neki a 2020-as felkészülésemnek" - nyilatkozott a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) h
2019-09-17 10:51:10
velemenyezd: Atlétikai vb - Pars is utazó, 15 fős jelenlegi csapat

Kámán Bálint sportszakmai igazgató az MTI-nek szerdán elmondta, a londoni olimpiai bajnok Pars Krisztián részvételét megerősítette a nemzetközi szövetség (IAAF). A Dobó SE versenyzőjének idei legjobbja 75,97 méter, amivel ugyan nem érte el a 76 méteres szintet, de befért a legjobb 32 közé.
Hasonló helyzetben van a gerelyhajító Rivasz-Tóth Norbert és Szilágyi Réka, valami
2019-09-11 09:21:30
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Gondoskodás Európai Napja, Fucsovics Márton, Varga Dénes, Asztalitenisz World Tour, Vízilabda Európa-bajnokság, Kácser Zita, Emberi Erőforrások Minisztériumával, Pádár Ildikó, Bácsi Péter, Hajnal Tamás, Madaras Norbert, Poroszka Norbert, Marso Tenisz Centrum, Városi Stadionban, Marso-Bige Kupára, Máté Bálint, Európa-bajnok Drávucz Rita, Valkai Ágnes, Molnár Tamás, Märcz Tamás, Kámán Bálint, Magyar Atlétikai Szövetség, Rivasz-Tóth Norbert, Szilágyi Réka, Huszák János, Pars Krisztián,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.