Belépés
velemenyezd: A félbeszakadt évad folytatásáról szól a következő szezon a székesfehérvári Vörösmarty Színházban
Dániel csatlakozik.
Marc Camoletti Boeing, Boeing - leszállás Párizsban című vígjátékát Horváth Illés, Spiró György Koccanás című komédiáját Szikora János, az elmúlt évadból elmaradt, Mágnás Miska című operettet Horváth Csaba, a Fame című musicalt pedig Hargitai Iván rendezi majd. Szerepel a nagyszínházi bemutatók között Csukás István utolsó műve, a Diótörőcske is Kerkay Rita
2020-05-28 21:40:22
velemenyezd: Görög Lászlónak ítélték a Gábor Miklós-díjat
Stúdió - áll a közleményben.
Mint írják, a Kossuth-díjas Gábor Miklós a 20. század második felének egyik legjelentősebb színésze volt. Legendás filmjei között van a Valahol Európában, a Mágnás Miska, a Budapesti tavasz és az Apa. Színházi karrierje a Madách Színházban ívelt fel, majd a Nemzeti Színház következett, azután visszatért a Madáchba. Gábor Miklós képzőművészként és
2020-04-07 19:32:57
velemenyezd: Elhunyt Kovács Zsuzsa, a Budapesti Operettszínház színművésze
vállalt a Ruttkai Éva Színház társulatában és vidéki színházaknál is.
Játszott többek között a My Fair Lady (Eliza), a Csárdáskirálynő (Stázi, Cecília), a Marica grófnő (Liza, Bozsena), a Mágnás Miska (Marcsa), a Chicago (Roxie), az Ének az esőben (Lina), a Hegedűs a háztetőn (Hodel), A muzsika hangja (Elza) és a Menyasszonytánc (Blanka) című előadásban.
Az országos isme
2020-03-27 17:22:21
velemenyezd: Péntektől 66 film nézhető ingyenesen a Filmarchívum honlapján
Egészséges erotika, valamint a kilencvenes évek kultfilmjei, a Roncsfilm és a Sose halunk meg.
Olyan ritkán látható régi közönségsikerek is helyet kaptak a programban, mint Keleti Márton Mágnás Miska, Csodacsatár vagy Gertler Viktor Állami áruház című filmje.
A válogatás bepillantást enged a Nemzeti Digitalizálási és Filmfelújítási Program eredményeibe is. Látható lesz
2019-12-20 14:41:40
velemenyezd: A Mágnás Miska című operettet mutatja be a Vígszínház

Szirmai Albert, Bakonyi Károly és Gábor Andor Mágnás Miska című operettjét a nagyszínpadon láthatja a közönség. Az 1916-os operett vígszínházi változatát Eszenyi Enikő és Vörös Róbert készítette - olvasható a színház MTI-hez eljuttatott közleményében.
Mint írják, a Mágnás Miskát a Királyi Színház mutatta be 1916-ban Rátkay Mártonnal és Fedák Sárival a főbb szerepekben. A
2019-10-22 07:05:39
maroka: Szirmai Albert : Mágnás Miska - Kolozsvári Magyar Opera
falu felé épüljön, a távollevő Eleméry grófként mutatja be Korláthy grófék estéjén inasát, Miskát, és megkéri, hogy próbálja meg elintézni, hogy a vasút a falu felé épülhessen.

Mágnás Miska fekete-fehér film változat
Teljes film https://videa.hu/videok/film-animacio/magnas-miska-1949-bJB4sH4tbAMGzZSk[/l
2019-10-10 08:21:45
velemenyezd: Új évadját kezdi a Szegedi Nemzeti Színház
Prokofjev zenéjére Juronics Tamás készít koreográfiát.
László Miklós vígjátékát, az Illatszertárt decembertől tűzik műsorra, a rendező Sztarenki Pál lesz. Karácsony előtt mutatják be a Mágnás Miska című operettet, a slágerekkel teli darabot Peller Károly rendezi.
2020 januárjában Mozart darabját, a Cosi fan tutte-t, az operába avató előadását Toronykőy Attila állítja szí
2019-09-06 12:01:44
velemenyezd: Huszonötödik évadát kezdi az önálló színházi társulat Székesfehérváron
komédiáját, Shakespeare Rómeó és Júliáját, Szabó Magda ritkán játszott darabját, a Szent István megkeresztelésének előestéjét feldolgozó, Az a szép fényes nap című történelmi drámát, valamint a Mágnás Miska nagyoperettet. A Kozák András Stúdióban lesz látható többek között Dosztojevszkij Bűn és bűnhődés című tragédiája és a Presnyakov testvérek Csónak, avagy az özönvíz előtt című
2019-09-02 13:52:13
velemenyezd: Augusztus elsején kezdődik az Erdélyi Hét Gyulán
darabját.
Kolozsvárról két előadás is érkezik: a Liget című darabot a Váróterem Projekt, a Homemade című produkciót a Kolozsvári Állami Magyar Színház adja elő. A csíkszeredai Csíki Játékszín a Mágnás Miska című operettjét mutatja be a fesztiválon.
A Gyulai Várszínházban hagyományos felolvasószínházi előadást is az Erdélyi Hétre szervezték az idén: a Nem bánok semmit cím
2019-07-27 11:02:10
velemenyezd: Négy előadást kínál a kaposvári nyári színház

Július 4-én a Nívót Produkció Mágnás Miska, 11-én az Éless-Szín Az édes teher, avagy hogyan adtam férjhez a feleségemet, 18-án a Bánfalvy Stúdió Nicsak, ki lakik itt?, 25-én a Csiky Gergely Színház Dámák című előadása látható - mondta el Török Tamás művészeti vezető csütörtökön Kaposváron, sajtótájékoztatón.
Szólt arról, hogy a mintegy két évtizedes múltra visszatekintő
2019-06-14 07:09:04
velemenyezd: Klasszikus és új művekkel várja a közönséget a jövő évadban a Vígszínház
Vecsei H. Miklós, a színpadi adaptációt ifj. Vidnyánszky Attila írta, aki az előadás rendezője is.
Szintén a nagyszínpadon láthatja a közönség Szirmai Albert-Bakonyi Károly-Gábor Andor Mágnás Miska című operettjét, Eszenyi Enikő rendezésében. A darabot mintegy húsz év után tűzi újra műsorra a Vígszínház.
Molnár Ferenc A doktor úr című vígjátéka Zsótér Sándor rendezésében
2019-05-01 21:27:19
velemenyezd: Változatos programokkal várják a vendégeket a Mórahalmi Nyárra
napjának előestéjén tartanak.
A szabadtéri színházi programok gerincét a Patkó Lovas Színház produkciói adják. A repertoáron szerepelnek nagyszerű operettek, például a Csárdáskirálynő és a Mágnás Miska, valamint a Kincsem és olyan népszerű musicalek, mint a Drakula vagy a Ruzsa Sándor.
Már hagyomány, hogy minden évben meghívnak egy határon túli magyar társulatot: idén a
2019-03-12 11:08:00
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Vörösmarty Színházban, Görög Lászlónak, Gábor Miklós-díjat, Elhunyt Kovács Zsuzsa, Budapesti Operettszínház, Mágnás Miska, Szirmai Albert, Kolozsvári Magyar Opera, Szegedi Nemzeti Színház, Erdélyi Hét Gyulán, Mórahalmi Nyárra, Marc Camoletti Boeing, Horváth Illés, Spiró György Koccanás, Szikora János, Horváth Csaba, Hargitai Iván, Csukás István, Kerkay Rita, Kossuth-díjas Gábor Miklós, Valahol Európában, Madách Színházban, Nemzeti Színház, Gábor Miklós, Ruttkai Éva Színház, Fair Lady,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.