Belépés
velemenyezd: Vitatják az MPP volt vezetői a volt elnök kizárásáról és az EMNP-vel való fúzióról hozott döntések szabályszerű

A párt ügyvezető elnöki tisztségéből szeptember elején leváltott Salamon Zoltán az egyik közösségi portálon közölte: nem volt döntőképes a párt csütörtöki gyergyószentmiklósi választmányi ülése, mert a 34 tagú választmányból csak 16-an vettek részt rajta, a döntéshozatalhoz pedig többségre lett volna szükség.
A párt sajtóirodája csütörtökön este azt közölte: az MPP válas
2019-10-18 18:22:00
maroka: Mága Zoltán hegedű virtuóz adott koncertet. 2019.10.12
Fogyatékkal élő iskolásoknak épít játszóteret Gazdagréten Mága Zoltán
A főváros XI. kerületében, fogyatékkal élő iskolások számára egy korszerű játszótér kialakításának költségeihez egymillió forint összegű magánadománnyal járul hozzá Mága Zoltán hegedűművész, jelentette be a 100 templomi koncertsorozatának péntek esti gazdagréti hangversenyén.
A most zajló karitatív kon
2019-10-13 22:03:31
velemenyezd: Önkormányzat 2019 - Orbán: alkalmas embereket alkalmas feladatra
embereket, hogy vegyenek részt a választáson - hangsúlyozta a miniszterelnök.
Azt kérte, a fővárosiak szavazzanak Tarlós István főpolgármester-jelöltre, a XII. kerületben pedig Pokorni Zoltánra, a kormánypártok polgármester-jelöltjére, ő is így tett.
Egyéb zavaró körülményekkel nem foglalkoztam - reagált az ellenzéki összefogást firtató felvetésre.
Orbán Viktor rámu
2019-10-13 09:51:14
velemenyezd: Kertész Imre-fotókiállítást rendeznek Szabadkán
november 11-ig lesz látható a Szabadkai Kortárs Galériában.
A kiállítás anyagának döntő többségét most először láthatja a nagyközönség. A tárlatot a Kertész Imre Intézet igazgatója, Hafner Zoltán nyitja meg, majd a szabadkai Kosztolányi Dezső Színházban Lukács Sándor színművész tolmácsolásában a Kaddis a meg nem született gyermekért című regény adaptációja elevenedik meg.
2019-10-12 15:04:00
velemenyezd: Felavatták Horváth Zsuzsa cigányprímás és Ökrös Oszkár cimbalomművész domborművét
hegedült. Játszott Jakartában és Szingapúrban is. Utolsó éveiben a 100 Tagú Cigányzenekarban hegedült, ahol fiát, Tolnai András nótaénekest is kísérte. Tanítványa volt mások mellett Mága Zoltán hegedűművész és Roby Lakatos.
Ökrös Oszkár (1957-2018) Kossuth-díjas cimbalomművész, a 100 Tagú Cigányzenekar szólamvezető szólistája volt több mint 30 éven át. A zenekarral fellépett
2019-10-11 15:01:40
velemenyezd: Palkovics: Magyarország már nem az összeszerelőüzemek országa
vállalkozásokkal való partnerség, illetve a fenntartható és felelős egyetem megvalósítása együttesen van jelen Zalaegerszegen, nem egy területen meghaladva a budapesti lehetőségeket is.
Balaicz Zoltán polgármester (Fidesz-KDNP) kifejtette: az eredeti tervek szerint 694 millió forint állt rendelkezésre az Innovációs és Tudásközpont létrehozására, majd miután a kormány ezt a pr
2019-10-11 11:31:05
maroka: Mága Zoltán hegedű művész előadása
szeretettel ezúttal Budapesten OKTÓBER 12-ÉN, SZOMBATON 18.00 ÓRAKOR a Gazdagréti Szent Angyalok Plébánia Katolikus Templomban tartandó koncertünkre, ahol világhírű művészek lépnek fel!
Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas hegedűművész mellett a Primarius Szimfonikus Zenekar kíséretében sztárvendégként közreműködik:
- Sümegi Eszter, világhírű szoprán, Kossuth-díjas operaénekes
2019-10-09 23:40:11
velemenyezd: Lemondásra szólította fel Mezei János MPP-elnököt a párt vezetőinek egy csoportja
2012-ig az MPP elnöke.
A párt később ki is zárta soraiból Gálfi Árpádot és a Gálfi mellett kiálló Hargita megyei elnököt, és leváltotta tisztségéből a kizárásokat kifogásoló Salamon Zoltán ügyvezető elnököt.
A szeptember 26-án tartott választmányi ülésen Mezei János további kizárásokat kezdeményezett, ezeket azonban a választmány leszavazta. A gyűlésen az elnök személyér
2019-10-09 14:11:58
furaila: Lelketlen- és lelkierő
LELKETLEN
"Ó, Istenem, hogy mitől van ez a szorongás rajtunk magyarokon? Mi az, hogy még énekelni sem tudunk?
KODÁLY ZOLTÁN mondta, hogy
- "...az emberi torok, benne a hangszálak a legkézenfekvőbb emberi hangszer a világon! Mindig kéznél van és még pénzbe sem kerül!"
Azt is mondta, hogy:
- "Ne csak külsőségekben legyen magyar a mi kis világunk, hanem a l
2019-10-09 12:59:30
velemenyezd: A debreceni Nagytemplomban folytatódik Mága Zoltán jótékonysági koncertsorozata
vett részt, az adományokból már több száz millió forint értékben segítettek bajba jutott embereknek, magyarországi, erdélyi, vajdasági, felvidéki és kárpátaljai közösségeknek.
Mága Zoltán ma este Debrecenben, ahol többször játszott már nemes célokat felkarolva, a Primarius Szimfonikus Zenekar kíséretével ad koncertet, amelyen közreműködik Szakcsi Lakatos Béla Kossuth-díjas z
2019-10-09 07:04:42
velemenyezd: Marosvásárhelyen mutatja be a Hagyományok Háza a Bartókék Bécsben előadást

A koncerten elhangzanak a Bartók által tervezett, Bartók Béla, Kodály Zoltán és Kodály Emma által készített feldolgozások, valamint eredeti népzene a Kárpát-medencéből.
Száz év elteltével a Hagyományok Háza az eredeti szándék szerint állította színpadra az elmaradt produkciót, amit a Zeneakadémián - egy évvel korábban rendezett koncertje után - a marosvásárhelyi közönség
2019-10-08 15:21:57
jupiter21: Ki azt mondja, kövesd, kerüld el messzire !
aki szótlan, éber csendben
2019-10-06 05:01:06
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Mága Zoltán, Kertész Imre-fotókiállítást, Felavatták Horváth Zsuzsa, Ökrös Oszkár, Mezei János MPP-elnököt, Hagyományok Háza, Bartókék Bécsben, Salamon Zoltán, Gazdagréten Mága Zoltán, Tarlós István, Pokorni Zoltánra, Orbán Viktor, Szabadkai Kortárs Galériában, Kertész Imre Intézet, Hafner Zoltán, Kosztolányi Dezső Színházban Lukács Sándor, Játszott Jakartában, Tagú Cigányzenekarban, Tolnai András, Roby Lakatos, Tagú Cigányzenekar, Balaicz Zoltán, Budapesten OKTÓBER, Gazdagréti Szent Angyalok Plébánia Katolikus Templomban, Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas, Primarius Szimfonikus Zenekar,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.